Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Attila píše:Právě že je volno,tak by lidem odstávka vadila,ne každý jezdí jen novou mapu,jsou tu hráči co jezdí swamp,keri atd atd.Saggi psal,že plánuje opravy na úterý.
Tak to jsem si fakt nepřečetl.. :normal?:
Do swampu můžeš kdykoliv,a ta udržba by mohla být třeba jak není kerindor no,to mi je tak jedno..
Jinak myslíš,že v úterý nechodí keras,swamp atp?
Dám ti radu, skôr ako napíšeš, mysli aj na iných. V utorok bude údržba a nie v piatok len pretože nejaky šamanec povie. Bolo to tak doteraz, tak načo robiť hlúposti? Čakalo sa na mapu dlho a preto tie tri dni nijakú dlhú dobu nepredstavujú..A v utorok ráno sú už ludia zvyknutí nechodiť swamp kvôli údržbe.. uvedom si, že na serveri niesi sám.
Giant píše:a ty masožravky nejdou sundat Lukařem? Nemá větší dostřel než masožravka?
Lukar z cim vetsi dalky strili skilly tim ma mensi damage a myslim ze ty kytky tolik ne:)) A ustrilet je sipama? Kdo tam poveze tu karu plnou sipu?
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
Tak mi nedalo a skusil som to este raz - testovane na 1 mape.
Obrana na magiu 100 % nefunguje.
Elik na obranu +300 funguje.
Nausnice z dracich kosti + 300 obrana funguje.
Naramok z draci kosti - prisery funguje, masozravky si nie som isty.
Masozravky missuju, takze na ne asi plati vyhnutie na sipy, to by najlepsie zistil WP sura.
zdarec, pokud Saggi najde problém a opravit ho bdue otázka pár minut (do půl hodiny), tak proč ne, ale příjde mi zbytečné odstavovat server, dkyž se neví co přesně chybu spoušťí.
Jinak ty si myslíš, že 120+, které chtějí jít do nové mapy je více, jak hráčů, kteří do ní nemohou?
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W.
TicTac píše:ty masozravky v 1 patre no problemo ale ve 2 to bez kosti nejde ani jako wp sura jsem to neustal jak ti daji 10x5k muzes se jit klouzat i s cepeli;)
5k? Co blbnete...2,5k bez ochrany
princik píše:ještě jsem tam nebyl, ale někdo psal že na ně platí obrana magii, takže nasadit BSka,kosti,přetočit helmu a naramek a šup tam
jenom se ještě zeptám.... jakou tam má naději šaman healer ?
Celkem dobrou....navíc hodně pomůže skupině když jim dá běžet nebo útok+.
ano, to ano, muj "helťák" bude na lvl 120 za par dnu,jenom aby se mi chtělo tak kdyžtak pisněte a mužu pomoct,ale já spíš myslel jak to tam je jako s obranama na magii a na zvony
nenapadlo vás třeba že by na to mohly platit ty naše "nefunkční" bonusy ? jako například blesk,oheň,vítr? nic není nemožné
jenom doufám že se tam jako healer dokážu sám dostat až k dračím věcem sám popřípadně s buffkou, protože opravdu na to nebudu mít tolik času abych sháněl partu, ono když mám teď 2 nejduležitější roky ve škole (8. a 9.) a do toho ještě 3x tejdně chytat Florbal tak toho času taky moc není tak bych ocenil kdyby vlastně každá postava si s trochou usilí mohla vydobýt dračí věci sama nebo s buffem
TicTac píše:ty masozravky v 1 patre no problemo ale ve 2 to bez kosti nejde ani jako wp sura jsem to neustal jak ti daji 10x5k muzes se jit klouzat i s cepeli;)
5k? Co blbnete...2,5k bez ochrany
princik píše:ještě jsem tam nebyl, ale někdo psal že na ně platí obrana magii, takže nasadit BSka,kosti,přetočit helmu a naramek a šup tam
jenom se ještě zeptám.... jakou tam má naději šaman healer ?
Celkem dobrou....navíc hodně pomůže skupině když jim dá běžet nebo útok+.
ano, to ano, muj "helťák" bude na lvl 120 za par dnu,jenom aby se mi chtělo tak kdyžtak pisněte a mužu pomoct,ale já spíš myslel jak to tam je jako s obranama na magii a na zvony
nenapadlo vás třeba že by na to mohly platit ty naše "nefunkční" bonusy ? jako například blesk,oheň,vítr? nic není nemožné
jenom doufám že se tam jako healer dokážu sám dostat až k dračím věcem sám popřípadně s buffkou, protože opravdu na to nebudu mít tolik času abych sháněl partu, ono když mám teď 2 nejduležitější roky ve škole (8. a 9.) a do toho ještě 3x tejdně chytat Florbal tak toho času taky moc není tak bych ocenil kdyby vlastně každá postava si s trochou usilí mohla vydobýt dračí věci sama nebo s buffem
Jak nazveš následné roky na střední? Ty budou mnohem víc duležitější, ZŠ se dá stíhat s pařením v pohodě, nejsi jediny kdo nemá na to čas, co třeba lidé co chodí pracovat, nemají šanci se tam jít podívat. Než seženou věhlas, tak mužou jít zase spát. Celkem tvrdé podmínky pro vstup.
Ja se denně vracím ze školy ve 3-4h, 3-4x týdně posilovna, víkendy pracuju na stavbě, a taky toho nestíham, a do té mapy vlezu tak leda v pátek večer, kdy bude čas, na vysekaní věhlasu.
Mohli by se udělat nějaké lovecké ukoly, co davají věhlas, aby se dalo lépe sehnat, než jen kupovat expertky a mlatit dvě hodiny ve swampu.
já vím, začíná se to tu stávat serverem pro nolifery a když to řeknu takhle tak pro budoucí "popeláře" protože pokud se chce někdo podívat do nové mapy tak musí projít swamp na věhlas a nebo na pěšáka do války nebo do svaté, kdo nemá PVP tak jedině ten swamp ale zase je to udělaný tak aby to neměl hned každej ty nový věci
@TomasFoxxDobrý den, na základě vašeho dotazu jsem požádal Saggiho o prověření situace. Potvrdil, že se Keskiro nachází na Ch4 a žádný problém nezaznamenal.
mohl by někdo z týmu prosím zkontrolovat keskira na ch4? nespawnul se nám ráno ani teď, projeli jsme celý ent, jestli ho nějaký trupík neodtáhnul ale nic jsme nenašli
Nonepovideeej píše: Zdravím, poslušně hlásím, že máte chybí u otázky k aréně. Konkrétně u velkého talismanu - správně je 50%, ale systém vzal 60% jako správnou odpověď.
Přemýšlel tady někdo už o tom že by se zavedly šeky na XP? Které by se prodávaly třeba pouze na BM, když už jsou ty generace a někdo nemá čas/chuť něbo cokoliv furt dávat postavu/údaje neustále na expení třena 0-96 pak za 96-120 pak 120-160. Možná by to i pomohlo k dohnání těch co už jsou daleko předaleko.
Mionix píše: @Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@Suko201, "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."