Swamp lagy LOCK
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- strnaj
- Lv.23
- Dal poděkování: 70 poděkování
- Dostal poděkování: 66 poděkování
Swamp lagy LOCK
Zdravím mám na vás menšiu otázku chcel by som si raz zahrat sindicate bez lagov na mojom PC mi to neustále seká tak som to skusil na kamaratovom.
Počítač má
Intel core i7. Sandy Bridge posledná generácia 4,0 Ghz
Ram 20GB posledná generácia
Grafika Nvdia Geforce GTX 4GB najnovšia aká je.
Disk 1TB.
Internet optický najlepší aký je.
Napriek tomu mám lagy vo swampe a nie malé.
Chcem sa spýtat či si mám kúpit PC z NASA aby som si mohol v klude zahrat bez lagov alebo kde je problém ?
E: Na počítači sa daju spustit všetky hry na najvyššom rozlížení...bez akeholvek sekania alebo iných problémov.
Počítač má
Disk 1TB.
Chcem sa spýtat či si mám kúpit PC z NASA aby som si mohol v klude zahrat bez lagov alebo kde je problém ?
E: Na počítači sa daju spustit všetky hry na najvyššom rozlížení...bez akeholvek sekania alebo iných problémov.
Naposledy upravil(a) strnaj dne sob 27. říj 2012 6:19:44, celkem upraveno 1 x.
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 19 poděkování
- Dostal poděkování: 96 poděkování
Re: Swamp lagy
Tak to máte vadný PC já mám o dost horší počítač a jedu v pohodě i s nahráváním přes fraps

- strnaj
- Lv.23
Ide hlavne o lagy ked mám pri sebe jedného alebo viacej hráčov inak to stíha PC normálne ale inak to strašne seká...
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
tak jako ja mam o dost slabsi comp
a kdyz to nekde kilim ve swampu sam uplne v poho ale kdyz je nekto blizko mne a i on to tam kili tak mam taky lagy jak svine

Sem co sem mno
...
Pocestný obchodník jako já ma hodne postav
a hodne učtu ale jen on ví na kterí z nich se má lognout aby udelal prima kšeft
Má momentálni zemne
Ave Ja
Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já

Má momentálni zemne

Ave Ja

Když uvidíte nekde behat postavu který jméno začína na Abc tak je 99,9999% šance že to sem prave já

- grafy
- Lv.13
- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
Trochu divny ne, to co si tu vypsal by ti mělo stačit na metin 50 let dopředu. Budes asi muset jezdit mimo ostatni hrace coz je temer nemožné
-
- Lv.26
- Dal poděkování: 72 poděkování
- Dostal poděkování: 278 poděkování
To pochybujem, keby má hentaký PC, tak by mu metin nelagoval a to je 100% istéstrnaj píše:Zdravím mám na vás menšiu otázku chcel by som si raz zahrat sindicate bez lagov na mojom PC mi to neustále seká tak som to skusil na kamaratovom.
Počítač má
Disk 1TB.

To aj keby si nastaval 10postav vedľa seba tak ti to nelaguje.Ale je pravda, že mne tiež PC rozšlape každú hru, ale keď sa mi niekto prihlási a začne killiť u mňa, tak musím metin vypnúť cez správcu, lebo skne na dobro, ale s hentakým PC to je fakt blbosť

Neklameš trošililililililinku?
ende
- necromander
- Lv.19
- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 30 poděkování
Musím povedať že ma pravdu!
Ja hrám cez Laptop nie cez PC stolné moja grafika sa ani len neblíži
20GB
mam len 4GB starý proesor ktorý nie je ani (i)
)) 500GB hadrisk net klasiku nie optiku no laguje mi v podstate vždy ako spomínal ak som sam napr Vlkodlaka sekám alebo na kopci režem zvierata v pohode bez lagu.
Ako náhle niekto okolo mňa prebehne alebo začne pri mne sekať a pod lagy sa hneť dostavia a ako spomínal často sčerná plocha, sekne obrazovku a ide len zvuk po prípade sa obrazovka obnový až po zosadnutí zo zvierata ...
No čo som si všimol je že aj ked v swampe idem k obchodnici predať pruty ... na to miesto kde sa objavujú hráči z
tak jak mile sa tam niekto obiavý to jest da v chráme útrapy vypiť krv .... a hodí ho na to miesto kde je NPC v pravom dolnom rohu mapy v Swampe lagne mi obrazovku asi na 2 -3s a hneť to prestane ale je to dôkaz toho že server alebo nejaké nastavanie na servri nedokážu podľa mňa dostatočne rýchlo vykresľovať dve postavy alebo hráčov vedľa seba čo spôsobuje lagy ...
Môžem ti len poradiť čo mne pomáha znižiť lagy tak v nastaveniach lancheru si odškrtni zobrazovať mená postáv hráčov a pod aby ti neukazovalo v swampe mená príšer a pod a tým by sa lagy mali okresať ak to už tak nastavené nemáš ...
Ale kedže ak sa nemýlim MT je MMO RPG hra lagy ... zavisia od rýchlosti netu čiže koľko kb,mb/s prenesie vaš net potom od grafiky procesoru a tak za aký čas dokaže dane data spracovať a zobraziť na vašom monitory no a lagy zavysia tiež od toho ako je server napr CH3 a mapa swamp zaťažená ak je tam napr okolo 18:00 - 22:00 najväčší nápor hráčov je jasne že server .... nestíha poskytovať dostatočný vypočtový výkon tak aby neboli lagy ale delí ho medzi všetkých hráčov na mape tak aby každému šla hra obstojne čiže ak chceš skúsiť jak to bude isť napr bez zaťaženia servru tak skus ch3 večer okolo 2:00 ráno na tom pc čo si spomýnal a pozvi si aspoň troch kamošov aby sekali pri tebe či ti bude lagovať ....
Ak aj tak bude lagovať tak už to je jedine na GM aby našli vadu a opravili ju ...
Ja hrám cez Laptop nie cez PC stolné moja grafika sa ani len neblíži

mam len 4GB starý proesor ktorý nie je ani (i)

Ako náhle niekto okolo mňa prebehne alebo začne pri mne sekať a pod lagy sa hneť dostavia a ako spomínal často sčerná plocha, sekne obrazovku a ide len zvuk po prípade sa obrazovka obnový až po zosadnutí zo zvierata ...
No čo som si všimol je že aj ked v swampe idem k obchodnici predať pruty ... na to miesto kde sa objavujú hráči z

Môžem ti len poradiť čo mne pomáha znižiť lagy tak v nastaveniach lancheru si odškrtni zobrazovať mená postáv hráčov a pod aby ti neukazovalo v swampe mená príšer a pod a tým by sa lagy mali okresať ak to už tak nastavené nemáš ...
Ale kedže ak sa nemýlim MT je MMO RPG hra lagy ... zavisia od rýchlosti netu čiže koľko kb,mb/s prenesie vaš net potom od grafiky procesoru a tak za aký čas dokaže dane data spracovať a zobraziť na vašom monitory no a lagy zavysia tiež od toho ako je server napr CH3 a mapa swamp zaťažená ak je tam napr okolo 18:00 - 22:00 najväčší nápor hráčov je jasne že server .... nestíha poskytovať dostatočný vypočtový výkon tak aby neboli lagy ale delí ho medzi všetkých hráčov na mape tak aby každému šla hra obstojne čiže ak chceš skúsiť jak to bude isť napr bez zaťaženia servru tak skus ch3 večer okolo 2:00 ráno na tom pc čo si spomýnal a pozvi si aspoň troch kamošov aby sekali pri tebe či ti bude lagovať ....
Ak aj tak bude lagovať tak už to je jedine na GM aby našli vadu a opravili ju ...
SURAWX 121lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )
Linssy 120lvl ( buff )
Eternidas 110lvl ( drop )
Cti ke slávě
- strnaj
- Lv.23
Ešte raz pre tých čo to nepochopili hra mi šlape vo swampe bez lagov uplne v poriadku ale lagy nastanu akonahle okolo mna niekto prejde alebo nedajbože začne vedla mna sekat metin alebo príšery v tom je problém.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
aku tu uz jeden povedalstrnaj píše:Ešte raz pre tých čo to nepochopili hra mi šlape vo swampe bez lagov uplne v poriadku ale lagy nastanu akonahle okolo mna niekto prejde alebo nedajbože začne vedla mna sekat metin alebo príšery v tom je problém.

Sem co sem mno
...
a hodne učtu ale jen on ví na kterí z nich se má lognout aby udelal prima kšeft
Má momentálni zemne
Ave Ja

Má momentálni zemne

Ave Ja

- princik
- Lv.26
- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
tady někdo machruje s PC....
máš problém v PC nejspíš přímo v bedně a nebo v systemu v nastaveni vykonosti
máš problém v PC nejspíš přímo v bedně a nebo v systemu v nastaveni vykonosti
PrincBenHur 110 war
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Tomori « ned 1:02 pm »

@
ChunjoKing « sob 6:29 am »

@
ChunjoKing « sob 6:28 am »

@
PanNikdo « pát 8:52 pm »

@
BlowBM « pát 6:06 pm »

@
Ashen « pát 4:10 pm »