Věhlas - jak to vůbec je?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- nechápavec
- Lv.24
- Dostal poděkování: 95 poděkování
Věhlas - jak to vůbec je?
Ahoj,
musím říct, že mě to docela vytočilo... Celý den jak trotl šaškuju u zahrádky, odevzdávám biologa ( keri II ), beru odměnu, dělám knihy misí, dva levely jsem dal ( 119,120 ), odevzdal oba předměty na zručnost. Konečně dám hraničáře a po třech hodinách se lognu a věhlas z původních 130% ( Hraničář + 30% ) jsem měl 0% a hraničáře. Z toho dedukuji, že zítra budu mít jen 70%.
Moje otázka tedy zní:
1) Kolik věhlasu se maže za jakou dobu?
2) Mám šanci získat věhlas, když se na metin dostanu maximálně na 3 hodiny a to jen v pátek, sobotu a neděli?
musím říct, že mě to docela vytočilo... Celý den jak trotl šaškuju u zahrádky, odevzdávám biologa ( keri II ), beru odměnu, dělám knihy misí, dva levely jsem dal ( 119,120 ), odevzdal oba předměty na zručnost. Konečně dám hraničáře a po třech hodinách se lognu a věhlas z původních 130% ( Hraničář + 30% ) jsem měl 0% a hraničáře. Z toho dedukuji, že zítra budu mít jen 70%.
Moje otázka tedy zní:
1) Kolik věhlasu se maže za jakou dobu?
2) Mám šanci získat věhlas, když se na metin dostanu maximálně na 3 hodiny a to jen v pátek, sobotu a neděli?
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 15 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Věhlas - jak to vůbec je?
Zdarec, opravdu nevím, jakto, že ti to bere tolik. Já na postavě lvl 5 pouze pěstuji a spadlo mi to pouze přes noc, ale né o tolik. Abych další den nenahrabl ztracený věhlas na zpět a ještě něco k tomu.
Většinu informaci je třeba dělit třemi nebo násobit nulou, aby se daly považovat za pravdivé. Magnus W. 

-
- Lv.23
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 286 poděkování
Věhlas dělám bez expertek jen karma,herbo, dodělanej biolog, zručnost a zachvilku dám dobyvatele....takže to moc dolů nejde 

SBOHEM
-
- Lv.8
- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Musíš počítat s tím že se ti tich 30% prostě smaže.. proto musíš za tu dobu dát víc než 30% aby jsi si to udržel. Jinými slovy, musíš být aktivní každý den několik hodin. Je to celkem na pytel udělané, proto si hodnost udrží jen ti co tu jsou každý den
.

GoB - Válečník 110lv - Hlavní postava
RetardoUno - Šamanka 102lv - Buffka
ANIME LOVER
RetardoUno - Šamanka 102lv - Buffka
ANIME LOVER
- Xiri
- Lv.20
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 90 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Včera když jsem vypínala hru, zbývalo mi 36% věhlasu, ráno jsem zašla swamp, udělala jsem 56% a než jsem došla za biologem spadlo mi to na starejch 36%
Teď mám 58% a jsem za to ráda, fakt u toho nemůžu sedět nonstop a jen honit věhlas
)
Prostě "krása no" ...
Promiň že ti možná spamnu téma, ale zajímá mě jestli při vstupu do Haegeronu to ten věhlas sežere, nebo jestli mi zůstane...?

Teď mám 58% a jsem za to ráda, fakt u toho nemůžu sedět nonstop a jen honit věhlas

Prostě "krása no" ...
Promiň že ti možná spamnu téma, ale zajímá mě jestli při vstupu do Haegeronu to ten věhlas sežere, nebo jestli mi zůstane...?
PO 11 LETECH JSEM ZASE VE HŘE.
Xiri - dagger - 134 lv
Korialstrasz - dračí šaman - 123 lv
WarDogs
Jinno.

Xiri - dagger - 134 lv
WarDogs
Jinno.
- dejv-kno
- Lv.13
- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
sezere 50% vehlasuXiri píše:Včera když jsem vypínala hru, zbývalo mi 36% věhlasu, ráno jsem zašla swamp, udělala jsem 56% a než jsem došla za biologem spadlo mi to na starejch 36%![]()
Teď mám 58% a jsem za to ráda, fakt u toho nemůžu sedět nonstop a jen honit věhlas)
Prostě "krása no" ...
- nechápavec
- Lv.24
- Dostal poděkování: 95 poděkování
S takovou se do nové mapy nedostanu. Musím u toho sedět nonstop, abych se tam dostal. Pač tolik věhlasu za jeden den nedám.
Je to docela nefér vůči hráčům, kteří to hrají pro zábavu a nemají to jako povinnost. S tím věhlasem se to stává povinnost sedět u toho denně 5 hodin minimálně. S takovou za chvíli budeme muset u metinu sedět 10 hodin, aby jsme mohli swamp, ne? :normal?:
Pardon, Saggi, ale tohle je opravdu už trochu moc. Metin má být pro odreagování a ne pro to, abych u toho seděl od rána do večera za účelem zajít si zadropovat.
Je to docela nefér vůči hráčům, kteří to hrají pro zábavu a nemají to jako povinnost. S tím věhlasem se to stává povinnost sedět u toho denně 5 hodin minimálně. S takovou za chvíli budeme muset u metinu sedět 10 hodin, aby jsme mohli swamp, ne? :normal?:
Pardon, Saggi, ale tohle je opravdu už trochu moc. Metin má být pro odreagování a ne pro to, abych u toho seděl od rána do večera za účelem zajít si zadropovat.
- Xiri
- Lv.20
- Dal poděkování: 94 poděkování
- Dostal poděkování: 90 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Je to kvůli tomu aby každej netahal buffa...nechápavec píše:S takovou se do nové mapy nedostanu. Musím u toho sedět nonstop, abych se tam dostal. Pač tolik věhlasu za jeden den nedám.
Jenže je divný, když na mě spolíhá půlka cechu že půjdu s nima do novy mapy a nakonec se musím trapně vymluvit že jsem lama a chybí mi věhlas..

Kdyby to žralo 10% tak to se ještě dá... Nebo ne?
PO 11 LETECH JSEM ZASE VE HŘE.
Xiri - dagger - 134 lv
WarDogs
Jinno.

Xiri - dagger - 134 lv
WarDogs
Jinno.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Včera se byl v heagoronu, a ten věhlas co sem měl, bylo za osedlávání, tak holt věnovat osedlávaní ruzných zvířat a možná to pujde 

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Tomori « pon 9:23 pm »

@
Tomori « pon 9:01 pm »

@
Petronius « pon 8:56 pm »

@
Grout « pon 8:50 pm »

@
Makarov « pon 8:27 pm »

@
Mionix « pon 8:19 pm »