Zpoždění nové mapy
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- JustPlay
- Lv.23

- Dal poděkování: 41 poděkování
- Dostal poděkování: 68 poděkování
Re: Zpoždění nové mapy
Jste normální sakra? Vy si myslíte že tím něco urychlíte nebo co? Jděte ven,nebo se třeba učte! Nesnáším tyhle spamery a někoho kdo nedokáže v klidu počkat. Zkuste si udělat vlastní server a pak si o tom budeme povídat,já se Saggym plně cítím,mám to stejné...
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Re: Zpoždění nové mapy
Spameři nespameři, tohle téma bylo založeno na základě chybně podané informace od týmu. Z mého pohledu nemělo popohnat tým k opravě, ale jen k přepsání formulace "zítra ve večerních hodinách" na "otevření vstupu bylo odsunuto na neurčito", či jinou podobně znějící informaci, když se tedy ten vstup ve večerních hodinách zprovoznit nepodařilo. Alespoň by pak hráči, kteří třeba mají taky nějaké plány, nemuseli plánovat, že zajdou někam, kam se vlastně jít nedá - spousta normálních lidí má totiž na práci i jiné věci, než v klidu čekat u počítače. Navíc podle všeho už všechno jede, jak má, takže kde je přesně tvůj problém?JustPlay píše:Jste normální sakra? Vy si myslíte že tím něco urychlíte nebo co? Jděte ven,nebo se třeba učte! Nesnáším tyhle spamery a někoho kdo nedokáže v klidu počkat. Zkuste si udělat vlastní server a pak si o tom budeme povídat,já se Saggym plně cítím,mám to stejné...
"Happines only real when shared."