Jaký char v této době na ekuře je nejlepší do malé svaté

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
NetoS
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 42 poděkování

Re: Jaký char v této době na ekuře je nejlepší do malé svaté

Příspěvek od NetoS » sob 27. říj 2012 13:21:23

necromander píše:War aura a silne telo vie dať celkom slušnu pecku ale ak si to rozmenite na drobné a vo valke ríši musí davať bony do obrany a hlavne obrana magii aby ho nesundal saman nebo sura tak moc pecky davať nebude a ak auraka alebo telo trafí zruško P 60% tak dobehal bude sekať ako slimák brať ešte menej proste war je dobrý podľa mňa tak na dropera alebo na rozohranie sa v hre od začiatku ale nie ako postava do budúcna ...

čo sa týka BM a WP myslím že WP je predovšetkým určene na PVM aj ked je obdarené Strachom a zruškom ktoré spravý svoje ale je na boj z blízka čo je blbé proti ninja luk alebo samanom ....

BM ma veškeré kúzla určene okrem Rana plameny na PVP naviac ak ma vysokú obnovu kuziel vysoku hodnotu utoku magiou naviac ma 60% na lidi full max int a 60% odolnost na zbrane meč obojručka díka tak dole v pvp bonoch mu ani netreba obrany a so strachom ho nezabyjete nikdy ani WP ho nedá ak berieme 1vs1

Zoberte si že aj ked WP da zruško BM a BM ma obrany ale v talikoch schopku so zbraňou do kopy nad 40% bony na lidi .... a Duch plamene mu ani zruško nevipne tak stačí že WP dostane par peciek z ducha a ani sa nestihne rozbehnúť ... to je tiež jeden fakt :) proste ak by som mal povedať tak jediný súper hodný BM je saman stuner .... obnova ZB a jeho kuzla su fakt delo a nepotrebujete na neho nejakú extra znalosť ako zním hrať po pri tom BM je veľmi zložitý musíte do podrobna ovladať % čo ako u BM funguje konbinacie bonov a pod ale zasa ak so stunom trafíte na skutočného profi BM pvp suru a týto hráči vam jednak nič ako čo sa robí neprezradia naviac si výbavu nekupujú ale sami robia od základu po večinou tak voči BM takehoto kalibru neobstojí nikto hlavne preto že týto hrači maju jak osobytne full atak výbavu na každý char osobytne tak aj full defens výbavu a konbinovanú a často som sa stretol na inom servri s tým že si jednotlivé časti výbavy čo maju konbinujú že si niečo vezme s ataku niečo z obrany a ak ma v tom prax tak vam zatne pecku za 70k ak mate obranu vo veciach a pod a aj tak si neškrtnete čiže pri takom hračovy vam nepomôže ani ZB ani WP zruško ani stuner pojdete proste pod kytky kedže BM poskytuje také možnosti o ktorý malo kto vie :D Bohužiaľ :cry:

Pokiaľ sa nemýlim tak na Lv95 sa dá natočiť 75% lidi + 10% biológ
tak prečo píšeš 60% ?
NetoS
NettoS

sú v dobrých rukách :up: :)

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 171 poděkování

Příspěvek od slusnej » sob 27. říj 2012 13:23:48

Volil bych léčitele shamana nebo archera ninju,shaman má vlekou výhodu v léčení,že může dát pryč dotky nějaké,a archer na něj nikdo skoro nedělá na šípy,a dává pěkné pecky archer.
Obrázek

ddt007
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 130 poděkování
Dostal poděkování: 26 poděkování

Příspěvek od ddt007 » sob 27. říj 2012 13:55:05

volil bych healera, archera ne, sice na něj moc lidí nedělá obrany, ale má jednu obrovskou nevýhodu, nezakouzlíš si, protože ty kouzla maj strašně dlouhou animaci, takže když ne na tebe vrhne třeba aura nebo dagger, tak než naběhne animace otrávenýho šípu tak máš polovinu zb pryč a ještě jsi chycenej pod dýkama/mečem. Archer spíš na průniky, ale to je zase dost nezábavný - tudíž heal :)
-ddt007
-archer
-122lv
-nyní Jinno

-Mlsoun
-buff
-120lvl
-Jinno
Spoiler:
- dlouhodobě prodávám výzkumáky(3,7kk) a elíky INT+15(1,7kk) ve velkém. pM :P

Odpovědět