Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o
herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o
herních lokacích.
-
Charen22
- Lv.15

- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Příspěvek
od Charen22 » sob 27. říj 2012 18:06:02
caryfuk píše:Hodnost proč se vlastně nutí hráče pro vstup mít hodnost?? Hrač ktery třeba muže hrát jen o vykendech musí těžce doháínět hodnost nebo ji vubec neda. To se mi zdá jako nesmysl. Diky tomu se vlastně na novou mapu ani nedostane.....
Ano docela s tím souhlasím raději bych viděl že bych měl na vstup nějakou vstupenku (krvavý kámen) na který by byl ovšem zvlášť těžký quest
já jakožto hodnost nedělám takže se nepodívám nikdy

Šaman dračí moc 127 lvl Charenka (Drako) jezdím na Unicornovy
war Mentál 70 lvl taxDroper
taxSmrtihlav 70 lvl ninja Dagger

Taxikarka 110 lvl šaman dračí moc (jen na drop ve swampu)
Youtube uživatel taxpvp
-
Clon3D
- Lv.15

- Dal poděkování: 226 poděkování
- Dostal poděkování: 206 poděkování
Příspěvek
od Clon3D » sob 27. říj 2012 18:08:52
Tak jsme to s clementhou zvládli také.
Naposledy upravil(a)
Clon3D dne sob 27. říj 2012 18:38:34, celkem upraveno 2 x.
-
jorici
- Lv.16

- Dostal poděkování: 2 poděkování
Příspěvek
od jorici » sob 27. říj 2012 18:19:12
Charen22 píše:caryfuk píše:Hodnost proč se vlastně nutí hráče pro vstup mít hodnost?? Hrač ktery třeba muže hrát jen o vykendech musí těžce doháínět hodnost nebo ji vubec neda. To se mi zdá jako nesmysl. Diky tomu se vlastně na novou mapu ani nedostane.....
Ano docela s tím souhlasím raději bych viděl že bych měl na vstup nějakou vstupenku (krvavý kámen) na který by byl ovšem zvlášť těžký quest
já jakožto hodnost nedělám takže se nepodívám nikdy

Castecene svami suhlasim ja bych radšej keby stačil velhlas na miesto 50% na 25% alebo 30% co by znamenalo ze kazdy 120+ by mohol ist 1 aspon ja chcem aj bufa ale na to potrebujem dvojnásobne casu nakoľko aj hl potrebuje velhlas tak sa mi zda ze 50% je moc na 1 výpravu ale to je moj názor nic ine by som nevicital lebo nemám gde mapa dobre spravená a priseri len ten velhlas na ten potrebuje cas .
-
margot.orion
- Lv.15

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
Příspěvek
od margot.orion » sob 27. říj 2012 18:36:24
50% vehlasu je podle me proste moc
E : nebo udelat ze by bylo treba za bio vic vehlasu atd....
proste tech 50 % pro ty co nemaji bio hotovyho nebo maji treba jen tabulky je prace na celej den

Uživateli byl udělen warn + změněn podpis.
-
jurino1234
- Lv.6

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Příspěvek
od jurino1234 » sob 27. říj 2012 18:52:52
margot.orion píše:50% vehlasu je podle me proste moc
E : nebo udelat ze by bylo treba za bio vic vehlasu atd....
proste tech 50 % pro ty co nemaji bio hotovyho nebo maji treba jen tabulky je prace na celej den

Vždyt do mapy nemusiš chodit každý den. Aspon to je těžký a nebude to mít hned každy

-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 83 poděkování
- Dostal poděkování: 178 poděkování
Příspěvek
od kado » sob 27. říj 2012 18:54:58
pekne si to davate

ja som to tam este nenavstivil ale chcel by som sa opytat ci uz mate bonusy vyskusane ktore tam platia
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
-
jorici
- Lv.16

- Dostal poděkování: 2 poděkování
Příspěvek
od jorici » sob 27. říj 2012 18:59:06
Ja dostavam velhlas dene tak za :
bio denna odmena 18% + 4% za odozdanie kusov drahokamu 2 ks
zrucnost 4% pripade ked sa mi podari zehnat tie veci co odomna pyta
karma tiez 4%
tet knihi misi 10% za expertku a za tazku 4% aby to nestacilo horko tazko na berem ten velhlas tak na druhi den je o 30% menej tie knihi misi zaberu dost casu na splnenie aj kvoli tomu to sa mi zda ze je moc 50% na 1 výpravu.
-
jurino1234
- Lv.6

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 1 poděkování
Příspěvek
od jurino1234 » sob 27. říj 2012 19:06:51
jorici píše:Ja dostavam velhlas dene tak za :
karma tiez 4%
tet knihi misi 10% za expertku a za tazku 4% aby to nestacilo horko tazko na berem ten velhlas tak na druhi den je o 30% menej tie knihi misi zaberu dost casu na splnenie aj kvoli tomu to sa mi zda ze je moc 50% na 1 výpravu.
Ber to tak že tě to nutí dělat tu karmu, biologa, zručnost, herbaření atd,...
Myslim, že někdo to určitě nedělal a ted kvůli tomu začal. Podle mě je to dobře nastavené.
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 39 poděkování
- Dostal poděkování: 332 poděkování
Příspěvek
od lordsword » sob 27. říj 2012 19:33:08
jurino1234 píše:jorici píše:Ja dostavam velhlas dene tak za :
karma tiez 4%
Ber to tak že tě to nutí dělat tu karmu, biologa, zručnost, herbaření atd,...
Myslim, že někdo to určitě nedělal a ted kvůli tomu začal. Podle mě je to dobře nastavené.
Myslis?Me kdyz to jako dobyvateli sebere 50% tak to budu nekolik dni dohanet ve swampu na misich.Biolog na full mi dava 8%,ale bere mi 10%
karma mi dava 0,86% zrucnost taky tak.Herbareni asi stejne a nestiham opravdu sazet kazdou hodinu.Expertka mi dava asi 4% a tezka asi 2%.Tak at mi tu reknou mudrcove jako Karl,jak udelam 50% vehlasu z dvou expertek a odevzdani vseho mozneho?A pro rypaly kdyz si snizim hodnost,tak zas budu omezem u teleportera,proti kazdemu 50lv.Tak kde je logika?
Do nove mapy se podivam ale az budu vedet,proc tam vubec chodit.
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.
-
-
You do not have permission to post in chat.
-
I v chatu platí pravidla fóra! Obrázky, tabulky a YouTube videa vložte prosím do spoileru.
tak ale aspoň pre to prvé nasadnutie na pumu by mohla vyskočiť tabuľka s aktivovaním. Lebo teraz som nechtiac stlačil J a puma už zbytočne odpočítava.
a co udělat mimořádnou OX i ted v neděli? tím by se dostalo na více lidí
EDIT na fóru - Event - slova (např. info o tom univerzálním dílku)
Grout píše: mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak?
Třeba k tomu přidat barvu na vlasy a mohlo by se jezdit třeba na zelený nebo odbarvený by bylo pecka k těm barveným brnkům
@Grout, Nebo možnost vyměnit univerzální dílek za libovolný, který mu chybí? Jen nápad
mam cernou pumu a uz mam dalsi dva univerzalni dilky, nechcete na ne udelat nejake vyuziti, nebo odmenu za ne nejakou nebo tak?
To mi nejde už pol roka. Odkedy som začal hrať
Prečo nejde textové zobrazenie hodností?
Díky za rozpis, chápu to tedy správně že příští středa je poslední termín kdy bude ox?
Dobrý den,
OX probíhá čtyřikrát – proto jsme ji záměrně rozdělili tak, aby se konala dvakrát o víkendu a dvakrát ve všední den. Bohužel se nikdy netrefíme do dne a času, který by vyhovoval všem hráčům. Vstupuje do toho mnoho proměnných – práce na směny, různá zaměstnání, rodinné povinnosti, koníčky, výlety, dovolené apod. 1. OX proběhla v sobotu 7. 6., 2. OX v neděli 15. 6., 3. OX ve čtvrtek 19. 6. a 4. OX proběhne ve středu 2. 7. Jak jsem již psala níže zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by nezašel za Vaši postavu.
Dobry den bilo by fajn kdyby OX bilo ovikendu je to ve stredu a jsem haji mam odpoledni
Dobrý den, za OX je vždy horní pravý dílek.
Dobrý den, Tomori, víte prosím, jaký dílek se bude rozdávat za středeční OX? Bude to pravý dolní dílek, jako minule?
jogurd007 píše: Tak budu počítat na další víkend
Zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by za Vás někdo nezašel

To máte jistější.
Grout píše: Tomori, tak si 3. zarybaříme? <3
Budu tam! Doporučím Vám trénovat
Tak budu počítat na další víkend
@Ashen @jogurd007 Bohužel, i kdybych Vám dala anketku tak se nikdy neshodneme na jednotný den ani čas..
Tomori, tak si 3. zarybaříme? <3
No paráda. OX by bylo lepší dát o víkendu. Ta neděle od 21:00 byla fajn. V týdnu mám odpolední směnu, takže jsem v háji
Ashen píše: OX zrovna na den kdy začíná B4L hm
Podle téhle logiky by ta OX nemohla bejt nikdy

pokaždé by si někdo stěžoval, že zrovna dneska když musím jít ....
OX zrovna na den kdy začíná B4L hm
Dobrý večer, byl přidán rozpis dalšího soutěžního týdne
Je hezký jak je tu aktivní ta Tomori a nemusí to tu táhnout na zádech už jen Mio, máš u mě uplně naprosto bezvýznamnej plus Tomori <3
@Mionix jasny chapu dekuju
@domcopvp, Myslím si, že nám to vůbec nevadí, ale pak si nestěžujte případně, že vám event nefunguje tak jak má.
Dobrý den, mužu se zeptat zda je zakázano si udelat víc veder u kovare ? Dekuju za odpoveď
nepřemýšleli jste o tom, že bychom viděli jak dlouho budou účinky pumy ještě sloužit? třeba jako buff nahoře vedle premek? děkuju za odpověď
Dobrý den, do půlnoci přidám rozpis dalšího soutěžního týdne
Dobrý den, kdy přidáte další rozpis soutěží pro tento víkend a příští týden?
Ahoj, bude rozpis minieventů pro další týden, nebo už minieventy v rámci eventu nebudou?
upečené pochutiny platia len pokedy nezomrem, alebo hodinu aj s úmrtiami?
lukyno10 píše: Zeptám se, ozdobené dorty půjdou sníst i po eventu? děkuji
Dobrý den, ano půjdou
Zeptám se, ozdobené dorty půjdou sníst i po eventu? děkuji
KigiB00S píše: Chunjo: 121 Shinsoo: 144Jinno: 192 K1G1
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
Chunjo: 121 Shinsoo: 144Jinno: 192 K1G1
Že aj šedú aj čiernu

to by ma ani nenapadlo, že sa to vôbec dá mať obe vlastne
No už vím čím to je u mě

já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.
Ale puma už je od updatu opravena jen na "J", alespoň mi to tak včera večer fungovalo
tiež sa mi stalo niečo podobne
To zapínání pumy přes inventář mi teda příjde horší než odklikávat hlášku ano
aha, já stihal jen 3 krát soutěžní týden a bohužel jsem nedostal

, mohli jste být skromější
Dobrý večer, bylo předáno 59 dílků za soutěže na fóru a zároveň 26 univerzálních dílků za soutěžní týden
a za mini eventy už byly amulety s těma co přišli na přání nebo to přijde jinačí várku?
Zdravím, kdy se budou rozdávat amulety?
silouette píše: Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
Dobrý den, je potřeba OX dojít. Ale nebojte jsou to lehké otázky.
Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
Opraveno. Hra je již přístupná.
@marexanax, děkuji za nahlášení, sháním GA.
Nemohli by jsme dostat do Iteam Shopu možnost zakoupit si zábavnou kuklu prosím
@Suko201, event končí zo 6.7. na 7.7 a 3 oxky už boli. Myslím si, že ak ešte bude nejaký súťažný týždeň, tak už posledný
Sabka píše: Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
však je teprve druhý týden mini eventů, ne?
Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
A budú sa dať aj ozdobiť po evente?
A budú sa dať dorty so sviecami použiť aj po evente, prosím vás?
To je pravda. A je to super!