Nová mapa - obecná diskuze

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
nechápavec
Lv.24
Lv.24
Dostal poděkování: 95 poděkování

Re: Nová mapa - obecná diskuze

Příspěvek od nechápavec » ned 28. říj 2012 23:34:16

Mě ta mapa zatím takhle vyhovuje. nemusím u toho smrdět půl dne jako v rokli a docela se i naexpím + si dropnu nějaké elementy. Příšery už takhle dávají slušný dmg, snad nebude vyšší.

Theron
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 15 poděkování

Příspěvek od Theron » ned 28. říj 2012 23:53:35

skodaaaaa byl jsem v nove mape spadl server a kopanec z 2 patra fakt uzasny system :( at tam je cas, jako treba v keri ale ne to kopani kdyz ti padne net server atd...... z rokle vas to taky nevykmitne tak proc tu jo?
GRADY BYL UKRADEN HRÁČEM GAWAINA na forum jako BrouBro

Obrázek

Teď je aktivní jen moje žena......

Krzz2
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 9 poděkování

Příspěvek od Krzz2 » pon 29. říj 2012 1:37:42

píšete tu jak je to snadný :) Je to snadný pro jistý typ hráčů :) rozhodně ne pro všechny :) Zkuste si to samotní a pak tu vykřikujte jak je to snadné :omg:
Obrázek

Play4Win
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 17 poděkování
Dostal poděkování: 25 poděkování

Příspěvek od Play4Win » pon 29. říj 2012 6:24:02

Být vámi, moc bych si nestěžoval, že je mapa lehká. Může to být jen čtvrt cesty k získání dračích věcí. Co když právě na otevření Cranionové truhly, budete potřebovat ty 3 již zmiňované klíče? To znamená projít Haegeron-Truhla, zabít draka-klíč, zabít modrou smrt-klíč a nakonec Rokle. :lol: To potom budete naříkat ať ten Haegeron zase zlehčí, že nemáte čas, že toho tolik nestiháte? :normal?: Raději počkejte až se bude vědět co a jak. Pak můžete chtít různé úpravy. :yeah:
Obrázek

Obrázek
NO-LIFE POWER :inlove:

Lexion
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 62 poděkování

Příspěvek od Lexion » pon 29. říj 2012 6:50:58

Když už by to bylo takhle tak by nebylo odvěci ... kdyby ti to otevřel kovář a on by vám dal věc podle jeho zaměření ... nebo na konci rokle dejme tomu brnka na modra smrt zbraně a temný drak klenoty ... ale uvidíme zítra co si saggi nachystal Obrázek
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "

Obrázek

Obrázek

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pon 29. říj 2012 7:08:20

Mno taky se trošku vyjádřím :mrgreen: , co se týká délky ano čekal jsem že to bude delší a že za mostem to bude ještě pokračovat a neportne to rovnou ke Crainosovi. Skutečně je nejlepší tam jít tak ve 3-4 lidech. To je tak nějak optimální počet na množství mobů.
K tomu jeslti je to lehké, ano dostaneme se na konec ale lehké to nebude do té doby dokud mě ty elitní Bloodeří budou něco brát a budu to pláštovat :mrgreen: .
Lehkej je swamp ale ne Haegorn!!!
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Lexion
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 47 poděkování
Dostal poděkování: 62 poděkování

Příspěvek od Lexion » pon 29. říj 2012 7:16:57

Renegade2 píše:Mno taky se trošku vyjádřím :mrgreen: , co se týká délky ano čekal jsem že to bude delší a že za mostem to bude ještě pokračovat a neportne to rovnou ke Crainosovi. Skutečně je nejlepší tam jít tak ve 3-4 lidech. To je tak nějak optimální počet na množství mobů.
K tomu jeslti je to lehké, ano dostaneme se na konec ale lehké to nebude do té doby dokud mě ty elitní Bloodeří budou něco brát a budu to pláštovat :mrgreen: .
Lehkej je swamp ale ne Haegorn!!!

My jim říkáme Hagrid a Elitní Hagrid Obrázek ale ty dávaj fakt asi nejlepší pecky ... + ještě Elitní Magman slušně bere ... ale jako mumie ... ty sou na pláště Obrázek ale když je k mumiím 1 hagrid nebo magman tak už hledám požehy Obrázek
" Říct někomu, že je idiot není urážka, ale diagnóza... "

Obrázek

Obrázek

slusnej
Lv.36
Lv.36
Dostal poděkování: 174 poděkování

Příspěvek od slusnej » pon 29. říj 2012 9:33:26

Giant píše:
slusnej píše:Podíval bych se taky rád na video..
Jinak ten systém jak se nastaví na drop tak to bude o hodně těžší si myslím,takže si raději moc nestěžujme.
Taky nechápu jak tu všichni říkají jak je to lehké, pak se nastaví velké obrany, že příšeru budeš sekat jako bažinu, a postup bude na cely den. Snad to ma více pater, ve kterych bude opravdu maso.
To právě asi končí těmi 2 patrami,když Cranion je v 2 patři a to je last boss,ano je to škoda že je to tak krátké,uvidíme no v to úterý jestli to nějak vylepší,jestli dá vyší obranu na magii u monster nebo vyší obrany celkově,já fakt nevím co tomu může chybět,nechci zas aby to měli jen ti nejlepší ale zas nechci aby to např měl každej druhej co tam vleze,uvidíme no.
Obrázek

zen
Lv.9
Lv.9
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od zen » pon 29. říj 2012 9:44:46

Kopání je nejětší mínus Mapy.
Pokud se to neyvyřeší tak to bude mapa jen pro lidi kteri nevi co s hodnosti, a to ja teda urcite nejsem:D
Byl jsem 4krat, poprvy to nebylo dokoncene, podruhy jsem byl jen s zenou kterou to koplo, potreti to koplo me, a poctvrty koplo celou partu tesne pred koncem. To jsou 2 lvly hodnosti a nic z toho.

Mimochodem pvp hodnost ma nejaky vliv na vstup?
Omlouvam se jesi to tu uz bylo cist 74 stranek se mi moc nechce.

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 49 poděkování
Dostal poděkování: 183 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pon 29. říj 2012 9:45:34

Každej druhej co tam vleze, nebo každej druhej co se sveze?. Protože jak jsem tak koukal tak ne každej to tam dává jak LordxMichal ;)
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Tomori « pát 10:33 pm »
jogurd007 píše: Tak budu počítat na další víkend :D
Zkuste se pozeptat třeba přátel, zda by za Vás někdo nezašel ;) To máte jistější.
@ Tomori « pát 10:30 pm »
Grout píše: Tomori, tak si 3. zarybaříme? <3 :D
Budu tam! Doporučím Vám trénovat :D
@ jogurd007 « pát 10:30 pm »
Tak budu počítat na další víkend :D
@ Tomori « pát 10:29 pm »
@Ashen @jogurd007 Bohužel, i kdybych Vám dala anketku tak se nikdy neshodneme na jednotný den ani čas..
@ Grout « pát 10:21 pm »
Tomori, tak si 3. zarybaříme? <3 :D
@ jogurd007 « pát 10:09 pm »
No paráda. OX by bylo lepší dát o víkendu. Ta neděle od 21:00 byla fajn. V týdnu mám odpolední směnu, takže jsem v háji :D
@ Vydesenej « pát 9:48 pm »
Ashen píše: OX zrovna na den kdy začíná B4L hm :-D
Podle téhle logiky by ta OX nemohla bejt nikdy :D pokaždé by si někdo stěžoval, že zrovna dneska když musím jít ....
@ Ashen « pát 9:39 pm »
OX zrovna na den kdy začíná B4L hm :-D
@ Tomori « pát 9:31 pm »
Dobrý večer, byl přidán rozpis dalšího soutěžního týdne :hello:
@ fenylalanin « pát 9:24 pm »
Ahoj kdy bude ox prosím
@ TomasFoxx « pát 7:55 pm »
Je hezký jak je tu aktivní ta Tomori a nemusí to tu táhnout na zádech už jen Mio, máš u mě uplně naprosto bezvýznamnej plus Tomori <3
@ Uncut69 « pát 7:43 pm »
Kdy má být OX? děkují.
@ domcopvp « pát 6:20 pm »
@Mionix jasny chapu dekuju :D
@ Mionix « pát 5:44 pm »
@domcopvp,  Myslím si, že nám to vůbec nevadí, ale pak si nestěžujte případně, že vám event nefunguje tak jak má. :-)
@ domcopvp « pát 4:50 pm »
Dobrý den, mužu se zeptat zda je zakázano si udelat víc veder u kovare ? Dekuju za odpoveď :)
@ LazyMole « pát 4:47 pm »
nepřemýšleli jste o tom, že bychom viděli jak dlouho budou účinky pumy ještě sloužit? třeba jako buff nahoře vedle premek? děkuju za odpověď :)
@ Tomori « pát 4:26 pm »
Dobrý den, do půlnoci přidám rozpis dalšího soutěžního týdne ;)
@ silouette « pát 3:25 pm »
Dobrý den, kdy přidáte další rozpis soutěží pro tento víkend a příští týden?
@ matesWSW « pát 2:42 pm »
Ahoj, bude rozpis minieventů pro další týden, nebo už minieventy v rámci eventu nebudou?
@ OrangEE « pát 1:18 pm »
upečené pochutiny platia len pokedy nezomrem, alebo hodinu aj s úmrtiami?
@ Tomori « pát 10:38 am »
lukyno10 píše: Zeptám se, ozdobené dorty půjdou sníst i po eventu? děkuji :)
Dobrý den, ano půjdou :hello:
@ lukyno10 « pát 10:29 am »
Zeptám se, ozdobené dorty půjdou sníst i po eventu? děkuji :)
@ Tomori « pát 10:10 am »
KigiB00S píše: Chunjo: 121 Shinsoo: 144Jinno: 192 K1G1
Dobrý den, výroční tipovačka byla uzavřena již 25. 6. pokud Vám jde o dílek amuletu, poprosím Vás zúčastnit se "vytváření přáníčka". Tento tip již nebude započítám.
@ KigiB00S « pát 8:54 am »
Chunjo: 121 Shinsoo: 144Jinno: 192 K1G1
@ KigiB00S « pát 8:53 am »
1
@ ChunjoKing « pát 8:31 am »
Že aj šedú aj čiernu :D to by ma ani nenapadlo, že sa to vôbec dá mať obe vlastne
@ Vydesenej « pát 7:50 am »
No už vím čím to je u mě :D já mám totiž šedou i černou v inventáři a když mačkám J tak to neví kterou zvolit. Když jsem si dal jednu do skladu tak to funguje v pořádku.
@ Grout « pát 7:44 am »
Ale puma už je od updatu opravena jen na "J", alespoň mi to tak včera večer fungovalo :D
@ Triton « pát 7:37 am »
tiež sa mi stalo niečo podobne
@ Vydesenej « pát 7:28 am »
To zapínání pumy přes inventář mi teda příjde horší než odklikávat hlášku ano :(
@ Uncut69 « čtv 11:14 pm »
aha, já stihal jen 3 krát soutěžní týden a bohužel jsem nedostal :) , mohli jste být skromější :D
@ Tomori « čtv 11:12 pm »
Dobrý večer, bylo předáno 59 dílků za soutěže na fóru a zároveň 26 univerzálních dílků za soutěžní týden :hello:
@ Uncut69 « čtv 11:02 pm »
a za mini eventy už byly amulety s těma co přišli na přání nebo to přijde jinačí várku?
@ Uncut69 « čtv 10:33 pm »
Zdravím, kdy se budou rozdávat amulety?
@ Tomori « čtv 7:55 pm »
silouette píše: Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
Dobrý den, je potřeba OX dojít. Ale nebojte jsou to lehké otázky.
@ silouette « čtv 6:14 pm »
Ahoj, pro získání dílku amuletu je potřeba v OX odpovědět na vše správně nebo se jen zúčastnit?
@ Mionix « čtv 5:50 pm »
@ Mionix « čtv 12:43 pm »
Opraveno. Hra je již přístupná.
@ Mionix « čtv 11:26 am »
@marexanax,  děkuji za nahlášení, sháním GA.
@ marexanax « čtv 11:18 am »
zřejmě nefunguje ch3
@ Vydesenej « čtv 9:13 am »
Nemohli by jsme dostat do Iteam Shopu možnost zakoupit si zábavnou kuklu prosím :D
@ ChunjoKing « čtv 8:13 am »
@Suko201,  event končí zo 6.7. na 7.7 a 3 oxky už boli. Myslím si, že ak ešte bude nejaký súťažný týždeň, tak už posledný
@ Suko201 « čtv 5:00 am »
Sabka píše: Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
však je teprve druhý týden mini eventů, ne?
@ Sabka « stř 9:00 pm »
Ahoj, chci se zeptat zda dostanu univerzální amulet za mini soutěže, byla jsem 3 krát na steeplechase, zmrtvýchvstání, velký výlov, ostaní jsem nestihala, děkují za informaci.
@ ChunjoKing « stř 8:59 pm »
A budú sa dať aj ozdobiť po evente?
@ ChunjoKing « stř 7:17 pm »
A budú sa dať dorty so sviecami použiť aj po evente, prosím vás?
@ ChunjoKing « stř 7:16 pm »
To je pravda. A je to super!
@ Mionix « stř 7:08 pm »
Tak prý i když jste nepekli, tak můžete každý den v Donji část dortu získat.
@ Mionix « stř 7:03 pm »
Tak to bohužel nejde a nepůjde.
@ Mionix « stř 6:02 pm »
Zjišťuji. Já žil v domění, že neozdobené půjdou normálně prodávat, ale očividně prý nejdou.
@ cleo « stř 5:03 pm »
@Mionix,  zdravím, to je záměr zavést, že i loňské kousky dortu nejdou přendavat, když to do nedávna šlo?
@ ChunjoKing « stř 10:26 am »
Dnes je posledný deň na účasť na výročnej tipovačke
@ Mionix « stř 8:45 am »
Ano v pravidlech fora je povolen jen jeden účet.
@ Grout « úte 7:18 pm »
>:( Mio, trhej. :D
@ Martin1986 « úte 4:43 pm »
@Uncut666,  pokial viem na forume moze mat kazdy iba 1 ucet .. mat ich viacero je zakazane :)
@ ChunjoKing « úte 3:58 pm »
@jogurd007,  Ano, da sa este ziskat. Jeden dielik za dokoncenie OX, druhy dielik zo sveta Ekury, tretí dielik z fóra, 4. dielik univerzal
@ Uncut69 « úte 1:26 pm »
chci se zeptat zda by vadilo, že by kamarád napsal mojí postavu na forum kterej pumu nedělá, zajímá mě jestli by to vadilo či ne, nechci žádné problémy a jít proti pravidly proto se chci zeptat přímo vás, kdyby mě daroval jeho hlas jestli by to byl problém či ne děkují.
@ jogurd007 « úte 6:34 am »
Ahoj. Mám ještě možnost získat pumu, pokavaď mám jen 2. části amuletu? Doufám že jo :D Jednu část klasickou a druhou universální, ta se může použít jen jedna. Díky a hezký den
@ Uncut69 « pon 11:45 pm »
joo, musím napsat přání :D
@ Suko201 « pon 9:37 pm »
Koukněte se do IS skladu, pokud jste se nekoukli. Já ho měl tam :-)

Who is chatting