Tohle tady nikdo porad nechape a jen by to chteli ztezovatRenegade2 píše:Každej druhej co tam vleze, nebo každej druhej co se sveze?. Protože jak jsem tak koukal tak ne každej to tam dává jak LordxMichal

Tohle tady nikdo porad nechape a jen by to chteli ztezovatRenegade2 píše:Každej druhej co tam vleze, nebo každej druhej co se sveze?. Protože jak jsem tak koukal tak ne každej to tam dává jak LordxMichal
Tak LORDxMICHAL byl 1 hráč co udělal 141lv a myslím že ten se převážně ve hře čím dál víc a víc nudil,takže buď pokračoval v menších postavách nebo dělal non stop další a další věci bych řekl..Renegade2 píše:Každej druhej co tam vleze, nebo každej druhej co se sveze?. Protože jak jsem tak koukal tak ne každej to tam dává jak LordxMichal
nevim co si stezujes ja sem si udelal 250 % vehlasu za 45 minutjorici píše:Sakra už ma nasral ten velhlas dnes ráno som si spravil z 0% na 46% tet mi zobralo -30% tak ze mam len 16% a to som sa pripravoval na mapu už neviem ale už ma to sere keď neubehne ani 24hod prídu o 30% velhlasu kua tom mam asi totálnu smolu lebo co mne sa takto nechce hrat keď ďaka velhlasu ne muzu ist na mapu kde potrebujú min 50% a ne mam nato čas aby som znova nabral dakich ubohich 50% keď vie ze onú znova prídem o dakich 4 hod ach jo musím stim asi zmierit
Edit: Warn za vulgarity.
/Script
Tak prrr první 141 sem byl ja kdyz uz. A nevim jak si to dava LORDxMICHAL ale ja to momentalne za 2 hodiny prosel sam a i bosse bych dal kdyby me to nekoplo a uz nepustilo zpatkyslusnej píše:Tak LORDxMICHAL byl 1 hráč co udělal 141lv a myslím že ten se převážně ve hře čím dál víc a víc nudil,takže buď pokračoval v menších postavách nebo dělal non stop další a další věci bych řekl..Renegade2 píše:Každej druhej co tam vleze, nebo každej druhej co se sveze?. Protože jak jsem tak koukal tak ne každej to tam dává jak LordxMichal