Jinak já si počkám co nám přinese zítřek.Mapa není ani extra těžká,ale není to ani nic lehkého,řekl bych,že je to ta zlatá střední

A myslím si,že dračí věci nebudou jen o nové mapě.
Zítra nikdo žádnou věc mít nebude,tomu věř.Barunecka píše:všiml jsem si toho jenom ja , nebo v tom screenu mas lvl 141 a cca 9%? takže jsou zvýšené lvly?.. jinak ano mapa se povedla... jsem zvědavý na zítra:)) kdo bude mít první věc:D
Barunecka píše:všiml jsem si toho jenom ja , nebo v tom screenu mas lvl 141 a cca 9%? takže jsou zvýšené lvly?.. jinak ano mapa se povedla... jsem zvědavý na zítra:)) kdo bude mít první věc:D
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
Pokud vím tak psala Alea nebo kdo že zvyšování levelů se zatím nebude dít že se nebude zvyšovat že to není v plánu takže pochybuji.Barunecka píše:všiml jsem si toho jenom ja , nebo v tom screenu mas lvl 141 a cca 9%? takže jsou zvýšené lvly?.. jinak ano mapa se povedla... jsem zvědavý na zítra:)) kdo bude mít první věc:D
Saggi psal že s těmi dračími věcmi nepůjde obchodovat,takže si myslím že se na nich bude těžko vydělávat..jestli jsi myslel že by se na nich dalo vydělávat,ale tohle je pro mě třeba hloupost že nepůjde obchodovat s nimi.Giant píše:Já doufam, že přžíjde i nějaka mapa nová, cave3 nebo wattery3 či něco nového, nebo tohle nevydělavá a jestli bude jen drop těch dračích tak OK, ale kdo bude po roce vydělavat na vylepšení ve swampu?
slusnej píše:Saggi psal že s těmi dračími věcmi nepůjde obchodovat,takže si myslím že se na nich bude těžko vydělávat..jestli jsi myslel že by se na nich dalo vydělávat,ale tohle je pro mě třeba hloupost že nepůjde obchodovat s nimi.Giant píše:Já doufam, že přžíjde i nějaka mapa nová, cave3 nebo wattery3 či něco nového, nebo tohle nevydělavá a jestli bude jen drop těch dračích tak OK, ale kdo bude po roce vydělavat na vylepšení ve swampu?