Skoro každý okrem auráka?strnaj píše:Ja mam mentála level 105 a meteor 110 usekám do 3 minut aj s príšerami![]()
V Pvm je v pohode len treba mat vysoko biologa má silné telo čo je velká pomoc (Neberem metiny 90,95 pruniky) hlavne vo swampe.Musíš len používat eliky na rychlost,používa ich skoro každý okrem aurakov.
V PvP si vedie dobre akurát sa s ním treba vediet trafit.
Keby máš nejaké otázky ozvy sa mi do PM![]()
War
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
NetoS
- Lv.24

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
Re: War
NetoS
NettoS
sú v dobrých rukách

NettoS
sú v dobrých rukách
- strnaj
- Lv.23

- Dal poděkování: 64 poděkování
- Dostal poděkování: 49 poděkování
Spoiler:
NetoS píše:Skoro každý okrem auráka?strnaj píše:Ja mam mentála level 105 a meteor 110 usekám do 3 minut aj s príšerami![]()
V Pvm je v pohode len treba mat vysoko biologa má silné telo čo je velká pomoc (Neberem metiny 90,95 pruniky) hlavne vo swampe.Musíš len používat eliky na rychlost,používa ich skoro každý okrem aurakov.
V PvP si vedie dobre akurát sa s ním treba vediet trafit.
Keby máš nejaké otázky ozvy sa mi do PM![]()
Skús si dať zurko a plášťovať ezo, potom si nedaj zurko a daj si elík a skús plášťovať ezo
Hovorím že skoro všetky postavy musia používat elixír na rychlost
Prvý majiteľ a zakladateľ postavy framax (mentálny válečník, postava bohužiaľ zabanovaná)
- Riddle
- Lv.20

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Za mentála jsem se dostal ve hře docela dost daleko. Nikdy jsem ho neměl prodávat
(Touhle dobou už bych měl hotový bio.) 
Dost postav to dotáhne daleko i bez něj, ale u mentála je biolog alfa i omega - věc naprosto nutná...
PvM - Nemohl jsem si stěžovat, docela dlouho jsem stál na lv95 a jakmile jsem dodělal bio lv80, tak to bylo o něčem úplně jiném - metinům 90lv jsem sekal 10k. Mám srovnání s BM surou s podobnou výbavou a jsou na tom na PvM hodně podobně. Můj největší PvM úspěch byl, že jsem plášťoval pláž bez zdobenek a s buffem 81%.
PvP - Postava na pole mezi chumly a ty ostatní experty, co ostřelujou chumly z dálky. Naběhneš k chumlu, střelíš do něj průraz a počítáš bodíky. Taky mám srovnání s BMkem a říkám rovnou - pokud ti jde o body, budeš hodně zklamaný. S BM 95lv jsem z války jednou odnesl 180 CB s mentálem 114lv s daleko lepší výbavou jsem odnesl asi jenom jednou více než 100 bodíků. Ale jde o ten pocit, že si tě lidi budou pamatovat, protože od BMek se očekává hafo bodů, zatímco, když vidíš mentála, tak si říkáš, že se stal asi zázrak, nebo co
Jinak největší úspěch v PvP byl, když jsem ustál DATovo sekání. Sekal do mě jako praštěnej a nemohl a nemohl mě složit - a to jsem vždycky měl tělo zapnutý, abych nelítal jako namydlenej blesk
Teď je můj mentál v červený (Micah)
ble
EDIT:
Alea
Dost postav to dotáhne daleko i bez něj, ale u mentála je biolog alfa i omega - věc naprosto nutná...
PvM - Nemohl jsem si stěžovat, docela dlouho jsem stál na lv95 a jakmile jsem dodělal bio lv80, tak to bylo o něčem úplně jiném - metinům 90lv jsem sekal 10k. Mám srovnání s BM surou s podobnou výbavou a jsou na tom na PvM hodně podobně. Můj největší PvM úspěch byl, že jsem plášťoval pláž bez zdobenek a s buffem 81%.
PvP - Postava na pole mezi chumly a ty ostatní experty, co ostřelujou chumly z dálky. Naběhneš k chumlu, střelíš do něj průraz a počítáš bodíky. Taky mám srovnání s BMkem a říkám rovnou - pokud ti jde o body, budeš hodně zklamaný. S BM 95lv jsem z války jednou odnesl 180 CB s mentálem 114lv s daleko lepší výbavou jsem odnesl asi jenom jednou více než 100 bodíků. Ale jde o ten pocit, že si tě lidi budou pamatovat, protože od BMek se očekává hafo bodů, zatímco, když vidíš mentála, tak si říkáš, že se stal asi zázrak, nebo co
Jinak největší úspěch v PvP byl, když jsem ustál DATovo sekání. Sekal do mě jako praštěnej a nemohl a nemohl mě složit - a to jsem vždycky měl tělo zapnutý, abych nelítal jako namydlenej blesk
Teď je můj mentál v červený (Micah)
EDIT:

Alea
"Happines only real when shared."
-
NetoS
- Lv.24

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 42 poděkování
trochu blbosť nie?mojeproblemy píše:Zdravím
Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti z Warem-mentálem (Silné tělo) mam ho 89lvl full P co myslíte v PVP a PVM jak to sním vypadá?..kdo má vetší zkušenosti at poradí.
Díky
S pozdravem MP
Mentál je mentál a silné telo je silné telo
NetoS
NettoS
sú v dobrých rukách

NettoS
sú v dobrých rukách
- shvetseek
- Lv.31

- Dal poděkování: 1197 poděkování
- Dostal poděkování: 446 poděkování
Silné tělo je jediný podpůrný skill mentálního válečníka... Kde vidíš tu blbost?NetoS píše:trochu blbosť nie?mojeproblemy píše:Zdravím
Chtěl bych se zeptat jaké máte zkušenosti z Warem-mentálem (Silné tělo) mam ho 89lvl full P co myslíte v PVP a PVM jak to sním vypadá?..kdo má vetší zkušenosti at poradí.
Díky
S pozdravem MP
Mentál je mentál a silné telo je silné telo
Já třeba nechápu proč se aurařům říká tělesný boj...
"Happines only real when shared."
-
T0M4Z
- Lv.8

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
PvM - Do swampu výborný.. nevím co máte s mentálem na PvM.. je to stejné jako třeba BM, Healer. Stačí udělat dobrou výbavu a budeš brát mnohem víc než auráci
.
PvP- Kromě dupnutí má všechny skilly kterými se musíš zaměřit. Proto v souboji 1 vs. 1 je výborný, ale ve válkách je podle mě lepší aurák. A jak už někdo psal, za mentála moc lidí nehraje, a najde se jen pár mentálů kteří to vytáhli na 110+, proto si tě bude každý pamatovat. Zato auráků je plná ...
PvP- Kromě dupnutí má všechny skilly kterými se musíš zaměřit. Proto v souboji 1 vs. 1 je výborný, ale ve válkách je podle mě lepší aurák. A jak už někdo psal, za mentála moc lidí nehraje, a najde se jen pár mentálů kteří to vytáhli na 110+, proto si tě bude každý pamatovat. Zato auráků je plná ...
GoB - Válečník 110lv - Hlavní postava
RetardoUno - Šamanka 102lv - Buffka
ANIME LOVER
ANIME LOVER
- ST4RK
- Lv.10

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
T0M4Z píše:PvM - Do swampu výborný.. nevím co máte s mentálem na PvM.. je to stejné jako třeba BM, Healer. Stačí udělat dobrou výbavu a budeš brát mnohem víc než auráci.
PvP- Kromě dupnutí má všechny skilly kterými se musíš zaměřit. Proto v souboji 1 vs. 1 je výborný, ale ve válkách je podle mě lepší aurák. A jak už někdo psal, za mentála moc lidí nehraje, a najde se jen pár mentálů kteří to vytáhli na 110+, proto si tě bude každý pamatovat. Zato auráků je plná ...![]()
Nemyslím si, že bude brať s mentálom mnohem víc ako keby má wara auru.
-
T0M4Z
- Lv.8

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Tak proč jsou BM surové co berou metinům 15k, což je DMG které berou průměrní auráci. A má snad BM nějakou čepel nebo auru?ST4RK píše:T0M4Z píše:PvM - Do swampu výborný.. nevím co máte s mentálem na PvM.. je to stejné jako třeba BM, Healer. Stačí udělat dobrou výbavu a budeš brát mnohem víc než auráci.
PvP- Kromě dupnutí má všechny skilly kterými se musíš zaměřit. Proto v souboji 1 vs. 1 je výborný, ale ve válkách je podle mě lepší aurák. A jak už někdo psal, za mentála moc lidí nehraje, a najde se jen pár mentálů kteří to vytáhli na 110+, proto si tě bude každý pamatovat. Zato auráků je plná ...![]()
GoB - Válečník 110lv - Hlavní postava
ANIME LOVER
ANIME LOVER
- ST4RK
- Lv.10

- Dal poděkování: 11 poděkování
- Dostal poděkování: 9 poděkování
No neviem, ktoré video myslíš ale war aura musí brať o dosť viac ak owar mentál alebo bm sura, u šamana si nie som istý na 100% ale aj tam by mal brať war viac.T0M4Z píše:Tak proč jsou BM surové co berou metinům 15k, což je DMG které berou průměrní auráci. A má snad BM nějakou čepel nebo auru?ST4RK píše:T0M4Z píše:PvM - Do swampu výborný.. nevím co máte s mentálem na PvM.. je to stejné jako třeba BM, Healer. Stačí udělat dobrou výbavu a budeš brát mnohem víc než auráci.