Za mentála jsem se dostal ve hře docela dost daleko. Nikdy jsem ho neměl prodávat

(Touhle dobou už bych měl hotový bio.)
Dost postav to dotáhne daleko i bez něj, ale u mentála je biolog alfa i omega - věc naprosto nutná...
PvM - Nemohl jsem si stěžovat, docela dlouho jsem stál na lv95 a jakmile jsem dodělal bio lv80, tak to bylo o něčem úplně jiném - metinům 90lv jsem sekal 10k. Mám srovnání s BM surou s podobnou výbavou a jsou na tom na PvM hodně podobně. Můj největší PvM úspěch byl, že jsem plášťoval pláž bez zdobenek a s buffem 81%.
PvP - Postava na pole mezi chumly a ty ostatní experty, co ostřelujou chumly z dálky. Naběhneš k chumlu, střelíš do něj průraz a počítáš bodíky. Taky mám srovnání s BMkem a říkám rovnou - pokud ti jde o body, budeš hodně zklamaný. S BM 95lv jsem z války jednou odnesl 180 CB s mentálem 114lv s daleko lepší výbavou jsem odnesl asi jenom jednou více než 100 bodíků. Ale jde o ten pocit, že si tě lidi budou pamatovat, protože od BMek se očekává hafo bodů, zatímco, když vidíš mentála, tak si říkáš, že se stal asi zázrak, nebo co

Jinak největší úspěch v PvP byl, když jsem ustál DATovo sekání. Sekal do mě jako praštěnej a nemohl a nemohl mě složit - a to jsem vždycky měl tělo zapnutý, abych nelítal jako namydlenej blesk
Teď je můj mentál v červený (Micah)
ble
EDIT: 
Alea