Vím že je tu na to hodně témat, ale chtěl bych se jen přece eště ujistit

Fungujou v proměně současně ELÍK na +200 utok a náušnice? nebo ne?
![]() | Stinek | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Black Magic | Shinsso | 110 | P | P | G1 | 30/60 | 12 | 1031 |
V tom případě mi vysvětlete proč mi to funguje?...poznávám jasnou změnu pokud nemám kosti a pokud mám. A když mám nasezené kosti a použiju elixír na hodnotu útoku a pomocí vedení to nahodím a jde to tak jak má.HonzaM píše:podle computeru ne
E: kosti by v proměně fungovat neměly, ale sem línej abych ti našel téma kde to psal saggi
dobrodej píše:V tom případě mi vysvětlete proč mi to funguje?...poznávám jasnou změnu pokud nemám kosti a pokud mám. A když mám nasezené kosti a použiju elixír na hodnotu útoku a pomocí vedení to nahodím a jde to tak jak má.HonzaM píše:podle computeru ne
E: kosti by v proměně fungovat neměly, ale sem línej abych ti našel téma kde to psal saggi
![]() | Stinek | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Black Magic | Shinsso | 110 | P | P | G1 | 30/60 | 12 | 1031 |
No vysvětlím to takhle: nasadím náušnice a jdu do proměny, v proměně použiji elixír na hodnotu útoku, ovšem nic se neděje. Pomocí vedení přehodím a elixír funguje i s kostima. Elixír dojde a já pozoruji značné snížení DMG takže použiji nový a nemusím dělat nic. Elixír funguje aniž bych si pomáhal vedením.Atejdak píše:dobrodej píše:V tom případě mi vysvětlete proč mi to funguje?...poznávám jasnou změnu pokud nemám kosti a pokud mám. A když mám nasezené kosti a použiju elixír na hodnotu útoku a pomocí vedení to nahodím a jde to tak jak má.HonzaM píše:podle computeru ne
a po deseti minutach to jede pořád když obnovuješ elxir?