Dnes sem byl se skupinou v heageronu a po nem sem šel ke kamarádovi Nakajimovi vymenit elementy.. no ale k věci - všiml sem si že na botách není rychlost pohybů - na štítu ale rychlost pohybů žere a to o dost -> -20.
Brnko rychlost nepřidává a proto se ptám, proč v tech botách není rychlost pohybů? Když si to tak vemu tak leštenej spěch + boty 75+9 mi davaji dokopy 208 rychlost(62 + 25 ... zbytek sem nejspíš nabral u bio) a se štítem -10 rychlost(císař) mám teda 198, kdybych si to tak sebral že z bot mi vyleze 25 rychlost + 10 rychlost za ten novej štít na +9 tak to máme rychlost pohybů 163 bez větrných bot...(většina lidí používá dvoje kosti v pvp ->útok schopností a obranu schopností / obranu schopností a snížení průniků nebo naopak a tim padem nezbyde místo pro větrné boty..). co timhle chci naznačit? Asi jen tolik že pokud se tahle kombinace bude používat na pvp(je nepochybné že bude protože magie ve štítu se hodí a boty budou všechny chary využívající inteligenci a pohyblivost nebo sílu a pohyblivost na +9 určitě používat taky - důvod je jasný - 25 int 25 poh 25 sil na +9 je dost a má to jen 30 obranu tak to až tak moc není tim padem si myslim že na pvp to určitě bude využíváno [elita zruškařů, BM-ka] a tak dále).. takže

Prosím odepisujte jen duchaplné odpověde co mají hlavu a patu a věřím že Shamanice si udrží prsty na uzdě a nebude plést jabka s hruškama (myslim tim že na každé téma mi píše že si stěžuju ikdyž jen neco navrhuju nebo se na něco ptám...