jorici píše:keď sa tak stazujete na pvp ze je o ničom mam takovi navrch keby zrušili setki PVP bony aj v talizmanoch boli len šutre a stiti na PVP a bude to vireseno kazdy bude rovný aj tak som najme hrac na pvm mňa ne trapy PVP výbava aj tak sa nájde ktoje silnejší na pokom sa budete na niečo iné stazovat ja berem z úsmevom a ešte mam wp ale nigdi som nezobral zruskom viac ako 8k takže nie kazdi je nabuchane pvpcko

Tohle co si napsal o zrušní pvp bonu je naprostá hovadina, tady nejsi na offik, tady maj zbraně víc % lidi, schopky, int a jiné bony.
War by vypadala tak , že by každý lehnul na skill, dal město a znovu..
Nesmysl ..
Co se týká wp tak tí se šíleně rozrostli, a není divu, nečinnost saggiho tomu hraje jen do karet, hráčí vidí aaa žadné obrany se konat nebudou, získaly sme nové zbraně tak hurá na expení a dělání výbavy na wp, to same se i děje když ted nedávno vyměnil jeden hráč svého wara s bio, za wp s polovičním biem a pomalu bez věcí..
Co dělá ted?No klasicky, běhá, háže zrůško a je vysmátej..
Víte ono není divu, kdyby třeba se zrušily obrany na šípy, mam takovou konkurenci, že se s toho potentuntuju, to samé kdyby zrušily obrany magii, šamanu a bm by bylo požehnaně..atd atd.. ono to de vidět jen na tom hlasování jak se rozrůstají