Šaman Healer/Dračí moc
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
bajkall
- Lv.2

- Dal poděkování: 1 poděkování
Šaman Healer/Dračí moc
Moc by mě zajímalo s jaký typ šamana je lepší na PVP a PVM a s kterým se dá na věčím levlu lépe vydělat
Děkuju za rady Bajkall 
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Re: šaman Heler/Dračí moc
Řek bych že s dračím má buffy má to snadnější,ale na pvp bych spíše volil nejspíš,healera,healer je hodně dobrje obstojí dost..A když dostane buffy tak je to super..

- Theron
- Lv.15

- Dostal poděkování: 15 poděkování
Re: Šaman Healer/Dračí moc
no ze zkušenosti mám oba typy
když se stejnou výbavou dám zaříkat a s drakem dám řev tak s healem beru o 12 k víc nevím čím to je
jinak celkově drak je dobrej spíše pvm že nepotřebuje nic může být sám a pvp určo heal 
GRADY BYL UKRADEN HRÁČEM GAWAINA na forum jako BrouBro

Teď je aktivní jen moje žena......

Teď je aktivní jen moje žena......
- CreepiXx
- Lv.16

- Dal poděkování: 190 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
S healerem si můžeš vydělat jako stuner v kerindoru - Zaříkat Blesk P, Běžet P, Útok+ P (není nutné). A výbava co nejvíc ZB, rychlost pohybu do 200 a co nejvíc na rychlost kouzla 
Všeobecně PvM určitě drak, ale koukni na Tekashimeho, jak daleko se s healem dostal
Za mě Drak.
Všeobecně PvM určitě drak, ale koukni na Tekashimeho, jak daleko se s healem dostal
Za mě Drak.

Hra skončila, dřív než začla
Bye, bye
- bavorak
- Lv.26

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Když se dostaneš do swampu, tak už je to jedno jestli na PvM drak či healer.
Drop: Sura WP - lv. 125 - Chatra
-
bajkall
- Lv.2

- D3NJIs
- Lv.28

- Dal poděkování: 264 poděkování
- Dostal poděkování: 73 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Je rozdíl tahat dva šamany nebo jen 1bavorak píše:Když se dostaneš do swampu, tak už je to jedno jestli na PvM drak či healer.
- BrutaLSvK
- Lv.20

- Dal poděkování: 16 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
- Donald
- Lv.21

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 16 poděkování
Za mě je určitě v obou rolích lepší Buffer.
Buffer je mnohem lepší v PvM hlavně z důvodu, že se může sám buffovat a nemusí si dělat pořád jak trapák vlastní buffku. Ale celkově bych v PvM hodnotil lépe draka i díky jeho skillům.
No a v PvP je podle mýho názoru taky lepší dračí šamik. Samozdřejmě pokud s tím healerem nebudeš neustále nabuffovanej. Healer je spíše taková postava co vydrží téměř všechno (1vs1 snad neporazitelnej) díky léčení, ale postava do hromadnýho PvP moc ne. On healer sám o sobě nemá moc velkej DMG a proti dobrým PvP hráčům moc neobstojíš a skoro nic jim brát nebudeš. S bufferem to sice taky není žádná sláva, ale když si ke skillům připočteš občas kritik, taky je můžeš shazovat a zapálení má pěknej stálej DMG tak se z toho klube i celkem zajímavá postava.
Doufám že ti to pomohlo při rozhodování
Buffer je mnohem lepší v PvM hlavně z důvodu, že se může sám buffovat a nemusí si dělat pořád jak trapák vlastní buffku. Ale celkově bych v PvM hodnotil lépe draka i díky jeho skillům.
No a v PvP je podle mýho názoru taky lepší dračí šamik. Samozdřejmě pokud s tím healerem nebudeš neustále nabuffovanej. Healer je spíše taková postava co vydrží téměř všechno (1vs1 snad neporazitelnej) díky léčení, ale postava do hromadnýho PvP moc ne. On healer sám o sobě nemá moc velkej DMG a proti dobrým PvP hráčům moc neobstojíš a skoro nic jim brát nebudeš. S bufferem to sice taky není žádná sláva, ale když si ke skillům připočteš občas kritik, taky je můžeš shazovat a zapálení má pěknej stálej DMG tak se z toho klube i celkem zajímavá postava.
Doufám že ti to pomohlo při rozhodování
DonDonald - Ninja blizko(lv95) hl. postava
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)
"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"
Lusyn - Shaman drak(lv103)
Donald - War aurak(lv55)
"Tolerance je ctnost člověka, který nemá na věc žádný názor. (Chesterton)"
- bavorak
- Lv.26

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 40 poděkování
Maximálně v počítači. Já nevidím rozdíl mezi tím, jít jen se šamanem, nebo si buffovat ninju. Buffy nahodím během 2 sekund.D3NJIs píše:Je rozdíl tahat dva šamany nebo jen 1bavorak píše:Když se dostaneš do swampu, tak už je to jedno jestli na PvM drak či healer.
Já to myslel spíš v tom, že pak už u nich v PvM rozdíl není. Maximálně na ty dvě postavy no.
Drop: Sura WP - lv. 125 - Chatra