Nová mapa - obecná diskuze
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Kelshak
- Lv.19

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 72 poděkování
Re: Nová mapa - obecná diskuze
Jeste Giante doporucuji aby ti ve skupine zmenili bonus na trvani kouzla at mas o minutu dyl auru a zurko
-
rumplex
- Lv.16

- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Tak to na tom dmg nejsem až tak špatne, jen škoda že nemam obouruč a nevyscrenoval jsem horni hodnotu
Jinak doufam, že již brzi dodelam tu helmičku at muže nahradit halowenskeho konika....
Jinak doufam, že již brzi dodelam tu helmičku at muže nahradit halowenskeho konika....
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Tak jsem to teď zkoušel zase, byl jsem velitel skupiny, a nikdo ostatní neměl žadné bonusy ze skupiny. dal jsem auru zuřko a dal proměnu Fanatika, po proměně jsem vypil elixiry na utok +200, +20%prunik, měl jsem 100%zvíře ... (jako na obrazku) a dmg bylo stejný, možna o 2-3tisic větší, ale to díky auře, tak nevím kde je chyba, a kosti +200utok, to nemužou buggovat, když to měl aj kelshak v proměně. tak to mě pos... te na holí záda. už nevím čím to je.
PS: Potom jsem to zkoušel bez všech možny elixiru a kostí, jen dat auru a zuřko, a bral jsem stejně max 63k, takže elíky davam dobře, tak už nevím čím to muže být.
rumplex: Obrany jsou nastaveny prej na všechny stejně, jedině že myslíš, kvuli těch 80hod. utoku navíc
)
E: Tak už to jde, Moc děkuju Clon3D a ALEK, máte to u mě!
PS: Potom jsem to zkoušel bez všech možny elixiru a kostí, jen dat auru a zuřko, a bral jsem stejně max 63k, takže elíky davam dobře, tak už nevím čím to muže být.
rumplex: Obrany jsou nastaveny prej na všechny stejně, jedině že myslíš, kvuli těch 80hod. utoku navíc
E: Tak už to jde, Moc děkuju Clon3D a ALEK, máte to u mě!
- nechápavec
- Lv.24

- Dostal poděkování: 95 poděkování
-
Kelshak
- Lv.19

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 72 poděkování
No jestliže si byl velitel skupiny tak nikdy nedáš takovy damag. Ty potřebuješ udělat vše co jsi vypsal(je uplne jedno zda si das eliky před proměnou nebo po), a ve chvíli kdy das proměnu ti velitel skupiny musí dat bonus utoku
- Giant
- Lv.27

- Dal poděkování: 132 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
No vtom byl ten zakopanej pesKelshak píše:No jestliže si byl velitel skupiny tak nikdy nedáš takovy damag. Ty potřebuješ udělat vše co jsi vypsal(je uplne jedno zda si das eliky před proměnou nebo po), a ve chvíli kdy das proměnu ti velitel skupiny musí dat bonus utoku
-
Drago
- Lv. 18

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 6 poděkování
a kolik tam dáváš ted?
+pro ty co tam nemůžou, jak tam leze exp a yangy?
-
Hard
- Lv. 18

- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 36 poděkování
Ahoj,Drago píše:a kolik tam dáváš ted?
nejsem Giant, ale na tuhle otázku ti dokážu taky odpovědět....
Yangy: Tak není to swamp no... Drop yangů nic moc.
Exp: Za první patro jsem tam naexpil cca 50% pouze s expákem ( na lv 120), takže si to dokážeš představit...
Hard.
- Teensaver
- Lv.28

- Dal poděkování: 261 poděkování
- Dostal poděkování: 141 poděkování
Drop yangů - kdybych neměl premko(neměl jsem ho jen já ve skupine, bylo nás víc s premkem) tak vydelek hezky malej 
Expy - na lv 131(z lv 130) mi udělal vstup 10%(premko+expak+náčelník)
Expy - na lv 131(z lv 130) mi udělal vstup 10%(premko+expak+náčelník)
-
jaaaaa
- Lv.9

- Dostal poděkování: 13 poděkování
Čawko nechcem zbytočne zakladať novú tému chem sa iba spítať či mi bude na bossa v 1 bude stačiť štíť s talíkami : posko - int - príšera som BM