xR3Dx píše:Vy jste tak marní, je velice zajímavé že ta stejná sorta lidí, si stěžuje úplně na vše. Takže si myslím že problém je někde jinde.
Rusila: Žere tě že sis to ve válce docela dost dobře dávala a sem tam použila taktiku ''Usain Bolt'' a teď ti nezbývá nic jinýho než jen ten ''Usain Bolt'' ?? No možná je na čase hledat jiný styl.
Všude se zmiňujete o zrušku, na to máte jiné téma. A kolik tu běhá vůbec WP surů co dává takové pecky? Spočítal bych je na jedné ruce a když né na jedné tak na dvou určitě. Zruško je na všech privátech úplně stejné, tak jako tady a je velice zajímavé že nikde jinde sním problém není a hráči si sním umí sami poradit?
Pokud někdo jede na úkor jednoho kouzla, jeho věc ale nikdy nemůže být ve válce skilla, nikdy nebude nejlepší, nikoho nesundá na jeden skill (zruško), ne na Ekuře. Ano volba udělat zruškaře je lehčí ale je to volba která je dovolená všem.
Do kouzel jako takových by se nemělo zasahovat, ať už je to zruško, oheň či něco jiného. Oheň by se dal vyřešit biologem. A koukal jsem jak, vyřešily zruško na jednom nejmenovaným privátu, hráči tam mají nad 100k ZB a taky hodně % anit atd. ( což víme že na zruško neplatí) a na skilly si v pvp berou okolo 15-50k, takže se zruško ztratilo mezi těmito hodnotamiale nehodlám se tu bavit o zrušku.
Jinak se vším souhlasím s Ghiblim, má pravdu a jeho názory jsou opodstatněné. Dělat předčasné rozsudky, když ani zdaleka nevím co přinese dračí výbava? Prosím vzpamatujte se.A ano PvP dospívá, to že jste si ho užívaly v takzvaným ''Baby věku'' a teď se dostává do puberty? Každý znás zažil pubertu a ruku na srdce kdo byl zlatíčko? Aby něco mohlo být kvalitní, musí napřed spadnout na dno. Jak říká Ghibli, pokud někoho PvP netáhne, tak ho nebude dělat tak, jak tak a pro koho PvP něco znamená, třeba pro mě, tak ho bude brát tak jak je a já si myslím že PvP na Ekuře je víc než dobré ( nemluvím o tom, že je tu málo pvp hráčů). PvP dospívá a stává se čím dál kvalitnějším, tím se zvyšují i kritéria na to být dobrým PvP hráčem. A to že ty vzrůstající kritéria nesplňujete, ať už na ně nemáte, nebo se vám hnusí, tak to PvP nedělejte, nikdo vás do ničeho nenutí. Expení je dřina a PvP by mělo být procházkou růžovou zahradou? Právě naopak, PvP je to co vás dostane do podvědomí všech hráčů, takže to chce dost velkou snahu a nejen tu.
PS: Ano hraji za WP a ne, taktiku zruškaře nepoužívám ( pro ty kdo by se chtěli navážet do mě kvůli chrau)
Opět nic neříkající průjmy..dlouhé o ničem ..
Akorát se pozastavím nad tím, jak si napsal hledat jiný styl?Znáš nějake obrany na zrůško o kterých tady nikdo neví?Jestli ano sem snima

A ještě něco, jaké předčasne rozsudky?Vyznáš se v pvp bonusech?Já jen tak koukam , že víš kulové s přehazovačkou , já jen koukla a věděla sem která bije, Eletricx to potom sm jen potvrdil, doporučuju se podívat na rozbor zbraní co k čemu je..
A to, že se tu dostává šlehy přes jakekoliv obrany 6 až 15 k není předčasné, ale bohužel už to tady je

Jinak Usain Bolt