Kolik dáváš do těch bossů na kouzla v 1 patře a do Craniona,když na videu jsi dával perdy do temného.. nebo majtel před tebouEssence píše:No já myslím, že jde jen o metodu jak na to jdete, třeba někde děláte chybu aniž by jste si to uvedomovaly. My jste se tam byli podívat ve dvou + Buffka a Boss v prvím patře nebyl problémJá pouze skilluji do proměny nelezu a parták byl v proměně a boss šel dolů celkem rychle
O druhém patře bohužel nevím jak to tam je ted s Bossem, jelikož mě přez týden omezuje noťas, ale věřím, že když se člověk trošku našlápne, určitě se dá boss skolit ve dvou
Nová mapa - obecná diskuze
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Re: Nová mapa - obecná diskuze
- nicoletta
- Lv.15

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
když bosse v 1. patře dá jeden člověk sám v proměně za 15 min, tak by to mělo jít ve dvou rozhodně...možná za malinko delší dobuanfalas píše:To mi nedošlo chytráku. Ale aspoň ve dvou by to mělo jít, a ne ho sekat hodinu a nic. :normal?:Azaret píše:Kdyby ho dal každý sám, tak ta mapa nemá cenu hele :normal?:anfalas píše:Myslím že ten boss je trošku težší nežli by měl, včera sme ho ani jako dva šamani nedali. :normal?:
- slusnej
- Lv.36

A kdo to byl?? Možná nějakej aurák co má full na zvířata + talismany na průměrnou škodu..nicoletta píše:Když jeden člověk sám v proměně za 15 min, tak by to mělo jít ve dvou rozhodně...možná za malinko delší dobu
Nechápu proč nebere ninja v proměně nejvíc jak by měl,ninja má právo brát nejvíc..
-
lordsword
- Lv.36

- Dal poděkování: 38 poděkování
- Dostal poděkování: 314 poděkování
Ninja bere v promene vic.V teto mape by mely byt nastavene odolnosti stejne pro vsechny chary.Staci cist vse.Je to jen o vybave.slusnej píše:A kdo to byl?? Možná nějakej aurák co má full na zvířata + talismany na průměrnou škodu..nicoletta píše:Když jeden člověk sám v proměně za 15 min, tak by to mělo jít ve dvou rozhodně...možná za malinko delší dobu
Nechápu proč nebere ninja v proměně nejvíc jak by měl,ninja má právo brát nejvíc..
- slusnej
- Lv.36

Tak to mění situaci,já vím že něco psal že na všechno je 30% nebo co,ale já myslel že tu proměnu Saggi nějak vykutil u ninjů aby brali míň ne u obran bossů..lordsword píše:Ninja bere v promene vic.V teto mape by mely byt nastavene odolnosti stejne pro vsechny chary.Staci cist vse.Je to jen o vybave.slusnej píše:A kdo to byl?? Možná nějakej aurák co má full na zvířata + talismany na průměrnou škodu..nicoletta píše:Když jeden člověk sám v proměně za 15 min, tak by to mělo jít ve dvou rozhodně...možná za malinko delší dobu
- Theron
- Lv.15

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 15 poděkování
celkem mi to přijde na jedno brdo
jdes zabijes skupinu radu masozravek a pak nanovo skupina mobu rada masozravek a jedes 
- kamosvsech
- Lv.19

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 63 poděkování
- Spyro236
- Lv.4

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Tak, ukážka dmg na grebeho v proměne od BM suru. Vo výbave je 80% zviera
.

Spoiler:

-
ImLegend
- Lv.15

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 33 poděkování
Ve 3 lidech.. pruměrné dmg všech třech dohromady cca 75k.. složili sme ho do 5-10minut
-
PanInyx
- Lv.1

- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 82 poděkování