Přestal jsem za něj hrát v PvP jednak,jsem byl spokojenej že jsem zrušil kouzlo některým lidem co jsem měl rád ale nebavilo mě dávat na zruško 16k např..a v PvM byl moc jednoduceh,tak zaujala mě další postava BM sura tak jsem hrál za BM je to postava dělaná vyhradně na PvP skrz ty kouzla což jde poznat,a mě v tu dobu PvP hodně bralo..xR3Dx píše:Nevěš nám bulíky na nosslusnej píše:Nevím co furt řešíte to vás asi hodně bavilo dávat na zruško 15k + to je fakt super,to je férové proti jinčím,když jinčí vam daj na každej skill 2-3k max a vy jim dáte každých 5-7sekund 15k+ prostě už se na to zavedli obrany tak si zvykejte..
Pro mě to teď je krok správným směrem a vrátím se k WP nebudu za něj hrát jak dřív,protože už mám aji BM,ale k WP se vrátím,protože už teď za něco stojí já hlavn ěza WP skončil jen skrz to že nebyli ty hloupé obrany..
Máte nové dračí věci upravené tak,jak jste většina chtěli tak si kovejte.
Tak tu furt nebrečte a už se proberte..že si přestal hrát za WP kvůli tomů že měl velkou výhodu? Určitě to byl ten důvod
U WP si nemusel jet jen na zruško, takže nevidím důvod proč za něj přestat hrát celkově?
Teď začnu zase používat WP jak v PvM tak v PvP,aspoň nebudu dávat každého na 2 skilly když vás to baví tak ať mě to teda moc nepřipadlo férové a nevím co ty tak moc řešíš ty jsi 82lv tobě to může být v podstatě jedno a děláš jak kdybys tu hrál věky..Přitom hraješ tak max půlroku možná max rok ale to pochybuji..