Dnešní údržba (6.11.)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Re: Dnešní údržba (6.11.)
Podle této diskuze, je vidět, že Zruško není pravým problémem. Bylo pouze předmětem na vyvolání nespokojenosti v PvP. Kdyby tomu tak opravdu bylo, tak ti co byly nespokojení s původním Zruškem, by se dále nevyjadřovali, snad by jen napsaly že se jim aktualizace líbí. A asi si hodně lidí, včetně mě, myslelo že po této aktualizaci, etapa zruška končí. Protože hlavní problém byl vyřešen. Ale je vidět že Zruško problémem vůbec nebylo, jen bylo nejvodnějším kandidátem k rozpoutání toho co se stalo a děje.
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Ty toho moc asi o BM nevíš,šak BM má 33% snížení poškození a víc to nejde vytáhnout správně kdyby to Saggi dal jak má tak by měl aj temnou ochranu na 120% prostě podle INT ale je nastavená max na 33% snížení poškození,kdyby měla být tak jak má,tak si vážně proti BM nikdo nevrzne tak se zamysli než něco otevřeš s té tvé hubičky..TenNej píše:@slusnej
Píšeš ty největší uplakánek, který si to tu vybrečel společně s dalšími. Není téma kde by jsi si na něco nestěžoval. Chtěl bych vidět Tebe chytrolíne kdeby ti snížili obranu na ochraně třeba na 5% taky mi vadí, že BMka dlouho vydrží pojďme to zrušit.

- Play4Win
- Lv. 12
- Dal poděkování: 17 poděkování
- Dostal poděkování: 25 poděkování
Jako nic proti, ale já taky neházím skilly za 10k a to mám auru.tobartos píše:Jasně, když vemu jaspisem 2,5 a nebo s korálem 2,9...to bude sííílaaPlay4Win píše:Pořád tady čtu, jak nic neberete na jiné kouzla. Čím to asi bude?Tak třeba tím, že v rukách držíte Jaspis, který má nízkou hodnotu útoku, ale zato obrovskou magickou hodnotu, která přídává masivní boost do útoku Zrušit kouzlo. Z toho si vyvodím, že již zmiňované kouzlo útočí magii, tudiž si myslím, že by na něj taky měla fungovat obrana na magii jako je tomu teď. Zkuste vyměnit jaspis, třeba za korál, myslím že výsledné čísla budou o dost lepší.
![]()
Vydařená údržba![]()
...a nemyslím si, že to bude "až" o tolik.
Jsem rád když dám ve war někomu 3-4k. (Myslím PvP hráče na úrovni)
Trojákem jim vemu 123 nic... takže ho nemá ani cenu používat, taky můžu říct mám jen 2 útočná kouzla.
-
- Lv.20
- Dal poděkování: 24 poděkování
- Dostal poděkování: 78 poděkování
(trojcestný střich) má na jeden střich utok z mečem barona základní dmg!!3479!! a ve válce sním beru těm nejlepším okolo 500-750
zruško má z Jaspisem základní dmg 6293 tak tu nelžete že berete jen 500 dmg

zruško má z Jaspisem základní dmg 6293 tak tu nelžete že berete jen 500 dmg

oo
- Ghibli
- Lv.24
- Dal poděkování: 506 poděkování
- Dostal poděkování: 582 poděkování
TS96 - ano - máš pravdu - a teď mi řekni, proč na to nemyslí vedení hry? 
xR3Dx - ano - problémy s PvP nevyřeší jedna "ballance" Zruška = ale zase tu bude chvíli ticho a možná o to jde.

xR3Dx - ano - problémy s PvP nevyřeší jedna "ballance" Zruška = ale zase tu bude chvíli ticho a možná o to jde.

![]() | YMIR | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() ![]() | |||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
+200k min. | Chunjo | ReLions | 141 | 6P | full | P | P | P | Meripa |
-
- Lv. 18
- Dal poděkování: 28 poděkování
- Dostal poděkování: 36 poděkování
Ahoj,TS96 píše:Možná by bylo řešením WPčku zlehka přidat na ostatních kouzlech, je-li to možné. Pak by jsi se tedy dočkal balancování celé postavyGhibli píše:Giant - mě nevadí, že se hejbe s kouzlem - I KDYŽ - se říkalo, že se nebude hejbat. Mě vadí jen to, že jsem se nedočkal BALANCOVÁNÍ POSTAVY = ALE BOHUŽEL = balancování jednoho kouzla.
ale to WP není jen o jednom kouzle.
to máš jako kdyby chtěl mentální válečník přidat k silnému tělu hodnotu útoku, aby na tom byl v PvM podobně jako WP... Každá postava je lepší na něco jiného. WP sura je spíše PvM postava a zruško nikdy nemělo být takové, jaké bylo doposud. Je to kouzlo, které má málo brát, ale oslabit nepřítele tím, že mu zruší útok. Jeho "nižší" dmg u kouzel v pvp vyrovnávají jeho jiné přednosti.
Hard.
PS: Bylo mi jasné, že si tu lidi budou stěžovat, ale myslíte, že bylo fér, aby měl WP sura kouzlo, kterému se nedá nijak bránit?
Naposledy upravil(a) Hard dne úte 06. lis 2012 15:56:12, celkem upraveno 1 x.
Server:Sindicate
Full P, Zručnost: M5, Herbaření: 15, Kůň: MH, Zkrocen: Dino, Biolog: Rez. Čepele Kordu 0/65, Rekord v Kerindoru: Minotauři-325 úlomků, Hodnost: Dobyvatel, Karma: 8
Hlavní postava: Hard169 Lv 122+
Server:Sinfortia
Full P, Zručnost: 16, Herbaření: 8, Kůň: MH, Zkrocen: Nic, Biolog: Červené Větve 20/40, Hodnost: Dobrodruh, Karma: 6
Hlavní postava: Hard Lv 110+
Rychle klikni
Full P, Zručnost: M5, Herbaření: 15, Kůň: MH, Zkrocen: Dino, Biolog: Rez. Čepele Kordu 0/65, Rekord v Kerindoru: Minotauři-325 úlomků, Hodnost: Dobyvatel, Karma: 8
Hlavní postava: Hard169 Lv 122+
Server:Sinfortia
Full P, Zručnost: 16, Herbaření: 8, Kůň: MH, Zkrocen: Nic, Biolog: Červené Větve 20/40, Hodnost: Dobrodruh, Karma: 6
Hlavní postava: Hard Lv 110+
Rychle klikni
Spoiler:
hihi pozdě 

-
- Lv. 11
- Dal poděkování: 10 poděkování
- Dostal poděkování: 8 poděkování
Jenže to je logický takhle to tu bylo od začátku akorát to tam bylo špatně napsaný. To je velký rozdíl oproti zrušku.slusnej píše:Ty toho moc asi o BM nevíš,šak BM má 33% snížení poškození a víc to nejde vytáhnout správně kdyby to Saggi dal jak má tak by měl aj temnou ochranu na 120% prostě podle INT ale je nastavená max na 33% snížení poškození,kdyby měla být tak jak má,tak si vážně proti BM nikdo nevrzne tak se zamysli než něco otevřeš s té tvé hubičky..TenNej píše:@slusnej
Píšeš ty největší uplakánek, který si to tu vybrečel společně s dalšími. Není téma kde by jsi si na něco nestěžoval. Chtěl bych vidět Tebe chytrolíne kdeby ti snížili obranu na ochraně třeba na 5% taky mi vadí, že BMka dlouho vydrží pojďme to zrušit.
Na zruško nebyly žádný obrany bralo se po 10k+ a teď mám brát za 500? Saggi napsal, že se s tím hýbat nebudu bral jsem to jako hotovou věc a najednou na to dá obrany

Podpis odstraněn administrátorem.
-
- Lv.19
- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 22 poděkování
Ghibli píše:TS96 - ano - máš pravdu - a teď mi řekni, proč na to nemyslí vedení hry?
Ano to byl asi pravý záměr, ale jak je vidět, ticho nebude ani tak

![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
- asam98
- Lv.20
- Dal poděkování: 52 poděkování
- Dostal poděkování: 27 poděkování
Opravdu jsem všechno nečetl, takže na vaše komenty reagovat nebudu, budu reagovat jen na údržbu 
K témě:
Myslím si, že to je vydařená údržba, ač již nejsem aktivním hráčem Sindi, myslím si, že to zvedne popularitu válek
PS: Možná mě to i motivuje, abych znovu začal hrát... Kdo ví?

K témě:
Myslím si, že to je vydařená údržba, ač již nejsem aktivním hráčem Sindi, myslím si, že to zvedne popularitu válek

PS: Možná mě to i motivuje, abych znovu začal hrát... Kdo ví?

![]() | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Dragonicbuff | DeathKiss | 97 | 4xP | 21 | P | 10 |
- slusnej
- Lv.36
- Dostal poděkování: 174 poděkování
Někdo bral 5k na zruško někdo 10k já 16k a to mě nebavilo z WP zrovna házet..TenNej píše:Na zruško nebyly žádný obrany bralo se po 10k+ a teď mám brát za 500? Saggi napsal, že se s tím hýbat nebudu bral jsem to jako hotovou věc a najednou na to dá obrany
A zruško na každém serveru má brát max 1500 ani to ne to je prostě kouzlo co má rušit jenom trvalé kouzla jako ochrana,auru,zuření atd určitě víš jaké..
To není kouzlo co má brát 10k+

-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Suko201 « ned 11:52 am »

@
Bisky « sob 9:44 pm »

@
Mionix « sob 7:05 pm »

@
Mionix « sob 7:03 pm »

@
Suko201 « sob 4:29 pm »

@
TomasFoxx « sob 3:58 pm »