exp na sněhulácích
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
exp na sněhulácích
ahoj lidi,
zajímalo by mě jestli budou sněhuláci kolik mam mít lvl abych na nich mohl udělat lvl100 kdybych stihnu tak 3/4 všech sněhuláků.
předem děkuju
zajímalo by mě jestli budou sněhuláci kolik mam mít lvl abych na nich mohl udělat lvl100 kdybych stihnu tak 3/4 všech sněhuláků.
předem děkuju
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
Re: exp na sněhulácích
Doufám, že letos se sněhuláci neochudí o nějaké ty expy když už hned tehdá sám tým přiznal že to byla chyba 
-
xR3Dx
- Lv.19

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
Sněhuláky jsem tu ještě nezažil, může to někdo ,mě a ostatním co to neví, přiblížit? Docela mě to zajímá 
-
LejnoxD
- Lv.6

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
-
KLUC94
- Lv.19

- Dostal poděkování: 3 poděkování
Na 4 místech v 1. a v 2. měste byli sněhuláci. Respawnovali se jednou za čas a když se zničili (bylo na to potřeba dost lidí), kolem se spawnuly sněhové koule. Když jsi na tu kouli do určité doby kliknul, přidalo ti to několik % (záleželo na lvlu) expů.xR3Dx píše:Sněhuláky jsem tu ještě nezažil, může to někdo ,mě a ostatním co to neví, přiblížit? Docela mě to zajímá
-
xR3Dx
- Lv.19

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
KLUC94 píše:Na 4 místech v 1. a v 2. měste byli sněhuláci. Respawnovali se jednou za čas a když se zničili (bylo na to potřeba dost lidí), kolem se spawnuly sněhové koule. Když jsi na tu kouli do určité doby kliknul, přidalo ti to několik % (záleželo na lvlu) expů.xR3Dx píše:Sněhuláky jsem tu ještě nezažil, může to někdo ,mě a ostatním co to neví, přiblížit? Docela mě to zajímá
Super, díky. Tak to byla asi paráda
- JustCause
- Lv.15

- Dal poděkování: 36 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
-
Lexion
- Lv.19

- Dal poděkování: 44 poděkování
- Dostal poděkování: 62 poděkování
Já bych byl taky proti ... jen se snažte a expěte ... sněhuláci jsou moc velkej luxus pro vás ... s pokud by už byly tak bych změnil odměnu z expy třeba na náké věci nebo na některé pruty ...
-
ExtreeeMeee
- Lv.19

- Dal poděkování: 50 poděkování
- Dostal poděkování: 70 poděkování
Jestli bude max level 145 tak bych snehulaky velice rad uvital protoze to expi hrozne..
- Warforce
- Lv. 18

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Snehulaci byli ciste jen na exp od dropu byli snehulaci Hugo (z tech byl drop darku a z darku hlavne yangy + taky nejaky ty BZK)
E:Lexion uz te vidim jak expis 145 ve swampu
E:Lexion uz te vidim jak expis 145 ve swampu