Proto zaleží jak za postavu hraješ, jaky bonusy již maš , nebo by jsi chtěl

![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
Jestli to brneni delas na PvM do Haegeronu tak delas spravne.Tam pomaha odolnost proti schopnostem:)Alfa píše:Vyčerpávající filozofická úvaha - děkuji Giante ! Rozhodnu se určitě sám, jen mě zajímal názor ostatních, ale co aspoň máš příspěvek navíc ... Ostatním děkuji za názor - tentokráte bez ironie.
Theron píše:docela by mě zajímalo k cemu je to co mám ja proti prumerny skodedo swampu?
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
:normal?:xR3Dx píše:Theron píše:docela by mě zajímalo k cemu je to co mám ja proti prumerny skodedo swampu?
řek bych že nejspíš Swamp, a pak klasicky PvPproti průnikářům
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
Giant píše::normal?:xR3Dx píše:Theron píše:docela by mě zajímalo k cemu je to co mám ja proti prumerny skodedo swampu?
řek bych že nejspíš Swamp, a pak klasicky PvPproti průnikářům
Blazne, bez buffu tam dostavaš za 6tisic a myslíš si že to spraví jedno brnění? swamp ezo bez buffu nedáš s věcmi, takže do swampu to je zbytečné dělat.
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |