BM sura-----pomoc------
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Ch1co
- Lv.8

- Dal poděkování: 1 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
-
HonzaM
- Lv.40

- Dal poděkování: 3368 poděkování
- Dostal poděkování: 825 poděkování
- iMADEiT
- Lv.14

- Dal poděkování: 32 poděkování
- Dostal poděkování: 7 poděkování
-
T0M4Z
- Lv.8

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Re: BM sura-----pomoc------
A že by jsi se zeptal mě?
1.Tmavý kámen, 2.Temná ochrana, 3.Duch plamene, 4.Temná rána, 5.Rána ducha a jako poslední skill Rána plameny.. Na 70lv pro tebe platí ty první čtyři.
- TS96
- Lv.19

- Dal poděkování: 22 poděkování
- Dostal poděkování: 81 poděkování
Záleží na tom jestli plánuje chodit i do války. Pokud ano tak bych klidně vynechal ránu ducha a dal tam tu ránu plamenyT0M4Z píše:A že by jsi se zeptal mě?1.Tmavý kámen, 2.Temná ochrana, 3.Duch plamene, 4.Temná rána, 5.Rána ducha a jako poslední skill Rána plameny.. Na 70lv pro tebe platí ty první čtyři.
![]()
-
T0M4Z
- Lv.8

No tak co mi psal chce určitě chodit Kerindor. Tam je rána plameny k ničemu, protože to není skill na dálku. Rána plameny je sice dobrá do válek ale jako 70lvl si stejně moc CB nenažene.TS96 píše:Záleží na tom jestli plánuje chodit i do války. Pokud ano tak bych klidně vynechal ránu ducha a dal tam tu ránu plameny
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Taky bych volil ránu plameny místo rány ducha..Ta rána ne jen do války je dobrá ale i proti frajerům co zkouší zabít dropa že se do tebe pustí takhle i víc lidí na jednou..Takže ránu plameny bych dal i v těch válkách samozřejmě 5x větší výhoda než rána ducha..T0M4Z píše:A že by jsi se zeptal mě?1.Tmavý kámen, 2.Temná ochrana, 3.Duch plamene, 4.Temná rána, 5.Rána ducha a jako poslední skill Rána plameny.. Na 70lv pro tebe platí ty první čtyři.
![]()
Aj když si natáhne mooba na proti sobě ať jde tak mu může jít do protisměru a zasáhnout aj tou rány plamenů není vůbec problém 100% obzkoušené mám..T0M4Z píše:No tak co mi psal chce určitě chodit Kerindor. Tam je rána plameny k ničemu, protože to není skill na dálku. Rána plameny je sice dobrá do válek ale jako 70lvl si stejně moc CB nenažene.
-
T0M4Z
- Lv.8

Ale zase Ránou ducha zpomalíš moby v Kerindoru ale tak to už je pak jestli chce víc PvP nebo PvM, nebo vyexpit 85lv.slusnej píše:Aj když si natáhne mooba na proti sobě ať jde tak mu může jít do protisměru a zasáhnout aj tou rány plamenů není vůbec problém 100% obzkoušené mám..