Hmmm parádaSotyk píše:nee nejde to musíš mít brnko se schopkou na vylepšováníKarl píše:Asi blbá otázka ale na vylepšování dračího brnka se schopkou lze použít jako "ingredienci" to druhé brnko se snížením poškození?
Dračí věci - co na ně říkáte?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
Re: Dračí věci - co na ně říkáte?
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria
- princik
- Lv.26

- Dal poděkování: 61 poděkování
- Dostal poděkování: 18 poděkování
takže v prvním patře z bosse mi to taky muže padnout ano ? a je tam tedy 6 bossů celkem ? jinak díky mockado píše:zo vsetkych boosvych truhelprincik píše:a to padá jenom z truhel craniona ? nebo i z ostatních bossů ?
PrincBenHur 110 war
-
Shamanice
- Lv.22

- Dal poděkování: 67 poděkování
- Dostal poděkování: 80 poděkování
- princik
- Lv.26

aha, já jenom že někdo říkal že u přihlašovací obrazovky jsou bossové ruznejch pater -.- a toho prvního najdu v jakém patře ? a je aji lehkej ? zládnu ho usekat /ukouzlit s healerem sám ?
PrincBenHur 110 war
-
kado
- Lv.39

- Dal poděkování: 78 poděkování
- Dostal poděkování: 174 poděkování
prilasovanie na lavo su bossovia a stred cranion a na pravo mobyprincik píše:aha, já jenom že někdo říkal že u přihlašovací obrazovky jsou bossové ruznejch pater -.- a toho prvního najdu v jakém patře ? a je aji lehkej ? zládnu ho usekat /ukouzlit s healerem sám ?
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- princik
- Lv.26

díky, ale pořád platí můj dotaz :kado píše:prilasovanie na lavo su bossovia a stred cranion a na pravo mobyprincik píše:aha, já jenom že někdo říkal že u přihlašovací obrazovky jsou bossové ruznejch pater -.- a toho prvního najdu v jakém patře ? a je aji lehkej ? zládnu ho usekat /ukouzlit s healerem sám ?
dokážu na lvl 120 ukouzlit prvního BOSSe ? full 10/8 zdobene zlate a perlovej nahrdelnik+ bilozlatej naramek, vějíř/hůl od 108 se schopkou kolem 15, kostima, elikem černým,elikem int
HEALER bude to stačit na prvního bosse ?
s biologem jsem pozadu protože helaer je starej asi tejden
PrincBenHur 110 war
-
kado
- Lv.39

nemozne to bys mu musel brat cca 170k+ na skill ma ZB jak vietnamecprincik píše:díky, ale pořád platí můj dotaz :kado píše:prilasovanie na lavo su bossovia a stred cranion a na pravo mobyprincik píše:aha, já jenom že někdo říkal že u přihlašovací obrazovky jsou bossové ruznejch pater -.- a toho prvního najdu v jakém patře ? a je aji lehkej ? zládnu ho usekat /ukouzlit s healerem sám ?
dokážu na lvl 120 ukouzlit prvního BOSSe ? full 10/8 zdobene zlate a perlovej nahrdelnik+ bilozlatej naramek, vějíř/hůl od 108 se schopkou kolem 15, kostima, elikem černým,elikem int
HEALER bude to stačit na prvního bosse ?
s biologem jsem pozadu protože helaer je starej asi tejden
Lidi, s blbejma nikdy nediskutujte. Jednak je to ztráta času a jednak jim prokazujete laskavost, že je vůbec berete na vědomí. Jan Werich
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- princik
- Lv.26

-
kado
- Lv.39

jj ale potrebujes brat na sek cca 60-70k(jeden alebo cela skupka ) aby laholprincik píše:ouuu, takže sekat o zeď z koně jo ?
© kado 2014
We are workout
© kado 2014
We are workout
- Karl
- Lv.22

- Dal poděkování: 33 poděkování
- Dostal poděkování: 41 poděkování
No možná BMko by ho sejmulo kdyby se do něj opřel natalíkovanej starej dobre Essencák 
Nebojuji za sebe bojuji za říši Shinsoo!
Mariness
Primo Victoria