Ja som mal pauzu približne od septembra do polovice októbra takže je možné, že bola nejaká zmena a ja som ju nepostrehol lebo som sem nechodil. Poprosím, aby ste ma hneď niekam do nejakej témy neposielali, ale radšej keď tak mi dajte link, ďakujem
úprava Kerindoru?
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Denny
- Lv.25

- Dal poděkování: 29 poděkování
- Dostal poděkování: 84 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
úprava Kerindoru?
Čaute chcem sa spýtať, či bola niekedy nedávno úprava dropu úlomkov v kerindore, pretože aj ja aj môj kamarát (obaja sme BM) sme postrehli, že padá o dosť menej úlomkov ako cca pred dvomi mesiacmi.
Ja som mal pauzu približne od septembra do polovice októbra takže je možné, že bola nejaká zmena a ja som ju nepostrehol lebo som sem nechodil. Poprosím, aby ste ma hneď niekam do nejakej témy neposielali, ale radšej keď tak mi dajte link, ďakujem
.
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
- Denny
- Lv.25

- Kontaktovat uživatele:
Re: úprava Kerindoru?
a prečo išli hore skoro všetky kosti o takmer trojnásobok? áno, chápem, nová mapa, ale žeby až o 2-3 násobok stúpli ceny? ešte pred dvomi týždňami sa dali kosti do útoku 30% schop. kúpiť za 120-130kk a teraz som rád keď ich kúpim za 250kk....
-
Taznovejsi
- Lv.30

Asi preto že lepší hráči chodili kerindor .. a tým že teraz travia čas v haegerone kde sa kosti tiež hodia tak ta cena stúpa - počet dropov v kerine klesol lebo sú v haegerone ... Iné vysvetlenie nemám každopádne mne padá stále rovnako , ulomky nemením ale predávam..
- Denny
- Lv.25

- Kontaktovat uživatele:
-
Secreat
- Lv.20

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Nevím no, ale padá mě to dost bídně. 75 war na 86lvl kouzelníkách. 2 úlomeky padly tak 4x, ale 6x se mě stalo, že nepadl ani jeden. Jinak jsem tam byl 70minut.
...
Znova to zkouším.
Znova to zkouším.
-
adriana159147123
- Lv.15

- Dal poděkování: 13 poděkování
- Dostal poděkování: 5 poděkování
Asi vytiahnem po mesiaci znova dropa do keriDennis píše:a prečo išli hore skoro všetky kosti o takmer trojnásobok? áno, chápem, nová mapa, ale žeby až o 2-3 násobok stúpli ceny? ešte pred dvomi týždňami sa dali kosti do útoku 30% schop. kúpiť za 120-130kk a teraz som rád keď ich kúpim za 250kk....
-
Taznovejsi
- Lv.30

chodím so 110 na ulomky 116Dennis píše:a koľko yangov máš z tak cca 100 úlomkov? a ako dlho to predávaš?
predavam 5 kk kus preč to je za také 4 hodiny neviem otvorim shop a niesom pri pc ale vždy je to predané jak príjdem čiže zisk za keri 500kk+ no ako kedy