Když ale nechceš ninju tak fakt BM s kterým sem dlouho chodil do war i já sám..
ve war skoro na nic? bere dost málo?Secreat píše:Možná tak vyžírá bleskem, má výhodu healu (ve war skoro nanic), ale bere dost málo...princik píše:co šaman heal ? jak to tam jde jemu ?
cesminus píše:Mám dilema.....
Archer - BM
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
altnuemer píše:Expiť archera nie je problém.
Vo war má archer jednú nevýhodu a to, že je častým cieľom.
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
xR3Dx píše:altnuemer píše:Expiť archera nie je problém.
Vo war má archer jednú nevýhodu a to, že je častým cieľom.
S tím nejsilnějším kouzlem bych nesouhlasil. Nejsilnější kouzlo je mentáluv Průraznechápavec píše:Pokud si vezmeš BM, udržíš hodně i s průměrnou výbavou, ale jakmile tě zruší, končíš.
Za archera budeš potřebovat lepší výbavu, ale ty čísla, která střílí, stojí za to, jelikož moc lidí na šípy nemá.
BM:
5 útočných kouzel - plošňák luxusní na vyžírání a o duchu nemluvím + možnost zapálení.
temná ochrana - jako by jsi měl dvoje kosti
rychlé cooldowny, když máš běžet
nejsilnější kouzlo ve hře
jednoduchý, i laik za něj za válku dá aspoň 50 CB
i s průměrnou výbavou ustojí poměrně hodně
hodně lidí má magii + sury, čili lepším moc brát nebudeš
Archer:
šípy - moc lidí na šípy obrany nedělá
možnost ustřílení na průniky
při velkém poškození schopností dává dost slušné pecky
cíl pro většinu lidí
potřebuje lepší výbavu
Já bych šel asi do Archera