Beru 14k a mam za ten swamp 1,5h 300 - 400kkddt007 píše: 14-16k na ránu na zvířatech?To si pleteš s Ezoterikama hele

Což mi jako drop stačí,
PS : chces me tvrdit ze kdybych bral o 4k mene ze bych dropoval více?
Beru 14k a mam za ten swamp 1,5h 300 - 400kkddt007 píše: 14-16k na ránu na zvířatech?To si pleteš s Ezoterikama hele
![]() | DemoroCZE | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
BilaPerla | Říše Chunjo | 117 | Červené Větve | P |
xXFasterXx píše:Beru 14k a mam za ten swamp 1,5h 300 - 400kkddt007 píše: 14-16k na ránu na zvířatech?To si pleteš s Ezoterikama hele
Což mi jako drop stačí,
PS : chces me tvrdit ze kdybych bral o 4k mene ze bych dropoval více?
T0M4Z píše:Musíš těm zvířatům brát málo.. nejlépe právě tich 0 - 20% na zvíře, 60%yang, prémko na yangy. Naplášťuješ si jich hodně a právě protože je nebudeš dávat na pár seků ale bude to trvat tak se budou furt množit a nebudeš muset furt jezdit a plášťovat. Takhle budeš celý swamp jenom sekat a vlastně to můžeš mít na liště, budeš okolo jen běhat s buffkou a buffovat si hlavní + sbírat drop. Ale podle mě se to na zvířatech nevyplatí, udělej si 110 na ezo a tímhle způsobem za 2hodinový swamp ( získáš ho tak že si koupíš to prémko na yangy ) vyděláš 800kk + cca 10expertek.![]()
![]() | F0rEstEk | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
72k.min | Shinsoo | 127 | 5 | Unicorn | 9 | M1 | 104% | 18/65 |