bavorak píše:Jeď swamp, vymazli talíky na yangy, prémko, bonus ve věcech a dáš víc než za Keri. Navíc v Kerindoru je už podle mě více lidí než ve swampu.
Však kdo tady mluví o tom že si musíš SD kupovat za KčDakil píše:No, prémko se mi moc kupovat nechce, (respektive nechci do toho vrážet prachySpoiler:bavorak píše:Jeď swamp, vymazli talíky na yangy, prémko, bonus ve věcech a dáš víc než za Keri. Navíc v Kerindoru je už podle mě více lidí než ve swampu.) ale kolik bych tak teda celkově musel mít (bez prémka) na yangy, aby mi to nějak slušněji vydělávalo, a popřípadě kolik mi to tak vydělá za 1 swamp ?
![]() | JoshP | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
400k+ | Shinsoo | 147 | 5xP | Full | G6 | P | P | 30 |
No jo, to je taky pravdamojeproblemy píše:na premiko si nemusiš kupovat za prachy..prodej neco na BM za SD a hned mas na premiak..
bavorak píše:Prodávej pruty 100kk a máš na prémka, než řekneš půl slova
Kolik? To se s přesností nedá určit. Drop karem, prutů, titánů nelze určit. To samý drop z meteorů.Dakil píše:OkSpoiler:bavorak píše:Prodávej pruty 100kk a máš na prémka, než řekneš půl slova![]()
A teď ještě, kolik tak budu vydělávat, a kolik tak mám mít na yangy aby byl výdělek pěkný ?
bavorak píše:Kolik? To se s přesností nedá určit. Drop karem, prutů, titánů nelze určit. To samý drop z meteorů.Dakil píše:Spoiler:Okbavorak píše:Prodávej pruty 100kk a máš na prémka, než řekneš půl slova![]()
A teď ještě, kolik tak budu vydělávat, a kolik tak mám mít na yangy aby byl výdělek pěkný ?
Z meteoru ti může padnou kámen +6, magičák a titán, nebo taky jenom jedno zesílit. To si myslím, že nelze určit a hlavně s tím nemám zkušenost. Teď hlavně expím, prémko nemám a talíky na yangy taky ne. Takže si počkej na někoho, kdo v tom lítá.
A talíky pochopitelně co nejvíc. Do všeho nejlíp 3x
Prémko a ve věcech určitě 20% všude.