Takže bych chtěl poradit, jakou postavu (ze všech postav ve hře) mám zvolit, aby jak dobře dropovala, tak byla dobrá v PvP.
Chtěl bych nějakou rozepsanější odpověd prosím, né třeba: ber ninju.
Díky

Tak volil bych dračího shamana,má levnější věci než např war a sura,má buffy,ubírá dost a na nějakých bossách nemaj obranu na zvony v PvM takže v tom máJuggernaut píše:Chci dobrou postavu na PvP, na PvM .. Hlavně swamp, shazování bažin atd .. Nejvíc se mi poslední dobou líbí dagger a aura .. Mám kolem 30kkk, takže koupím pár PvP a zbytek vydělám v PvM.
Takže bych chtěl poradit, jakou postavu (ze všech postav ve hře) mám zvolit, aby jak dobře dropovala, tak byla dobrá v PvP.
Chtěl bych nějakou rozepsanější odpověd prosím, né třeba: ber ninju.
Díky
Ani bych neřekl... Poslední dobou jsem s dragonem ( s poznámkama ) bral lidem, kteří měli nějakou PvP výbavu, okolo 1,5k nejvíc, což opravdu moc není. Vzal jsem wara s obojručkou, dal mu kosti na útok a černej elík a lítaly čísla i přes 20k do PvP postav.Dakil píše:Já bych volil také dragona![]()
Ale už mě nenapadá nic co bych o něm ještě napsal .. Vše bylo uvedeno výšeJinak (já s tím zkušenost nemám), poslední dobou slyším že dragoni jsou na PvP hodně dobří