Nová mapa - obecná diskuze
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
Re: Nová mapa - obecná diskuze
Ja jezdim porad stejne. Sam s buffem. Otrava je ucinna jen chvili, takze otravou to nebude. Regenerace zivota bossa je zrejme odstupnovana po 1/4 posledni 1/4 zivota je fakt jen tak tak na usekani. Ale aby podruhe boss stihal obnovovat zivot hned od zacatku, to je docela velkej rozdil. A poctem lidi to nebude. Usekal sem ho jak sam + buff, tak i kdyz sli 4 lidi a vyslo to nastejno.
- Giant
- Lv.27
- Dal poděkování: 133 poděkování
- Dostal poděkování: 114 poděkování
Ja mam spíš problém v tom druhym patře, kdo si urve sam bosse s buff, tak klobouk dolu, když sekam prvně, tak ještě dolu jde, ale když zkusím 4-5 pokus tak už to neleze a vše obnovuje, přitom dmg stejny.
Teď je ta mapa pro solo hrače do druhé mapy k bossoj, nebo urvat bosse z koně v jednom nejde, a v proměně vas odhazuje. Je způsob jak odhazovaní vyřešit, ale i když se to povedlo, tak jsem v proměně při sekaní zustal u 1/5 ZB stat a obnovoval, na sek jsem mu bral 96-98k a rychlost utoku byla 238, a v proměně popravčí z bažin 121lv, (ktera ma asi nejrychlejší utok co jsem mohl vyzkoušet) a nešlo to.
Včera rano jsem byl na bossakoj v prvním, a za minutu v proměně lehl, večer jsem byl a trvalo mě to dvě minuty, přitom rano jsem tahal buff + suru, aby bylo více příšer a večer jen s buff, a přišlo mě že ma větši regeneraci.
+ Stal se bugg, koplo mě to obě postavy a když jsem se přihlasil do hry a klikl na pruvodce tak mě to vratilo, přitom v té vypravě nezustal nikdo,obě postavy vyletel do OFF, takže by se měla vyprava "uzavřit" ale mě to koplo do vypravy z modré říše a dal jsem mohl tam byt, ale jakmile jsem sekl do příšery, tak mě to koplo hl.postavu, ale ´buff zustala, s ní jsem nesekal, a ztracený postup jsem si vynahradil "zadarmo" vzanou truhličkou
E: NOVÉ VIDEO z HAEGERONU:
https://www.youtube.com/watch?v=3r6xMPU ... ature=plcp
Jinak řešit v
here:
viewtopic.php?f=56&t=90364&p=890912#p890912
Teď je ta mapa pro solo hrače do druhé mapy k bossoj, nebo urvat bosse z koně v jednom nejde, a v proměně vas odhazuje. Je způsob jak odhazovaní vyřešit, ale i když se to povedlo, tak jsem v proměně při sekaní zustal u 1/5 ZB stat a obnovoval, na sek jsem mu bral 96-98k a rychlost utoku byla 238, a v proměně popravčí z bažin 121lv, (ktera ma asi nejrychlejší utok co jsem mohl vyzkoušet) a nešlo to.
Včera rano jsem byl na bossakoj v prvním, a za minutu v proměně lehl, večer jsem byl a trvalo mě to dvě minuty, přitom rano jsem tahal buff + suru, aby bylo více příšer a večer jen s buff, a přišlo mě že ma větši regeneraci.
+ Stal se bugg, koplo mě to obě postavy a když jsem se přihlasil do hry a klikl na pruvodce tak mě to vratilo, přitom v té vypravě nezustal nikdo,obě postavy vyletel do OFF, takže by se měla vyprava "uzavřit" ale mě to koplo do vypravy z modré říše a dal jsem mohl tam byt, ale jakmile jsem sekl do příšery, tak mě to koplo hl.postavu, ale ´buff zustala, s ní jsem nesekal, a ztracený postup jsem si vynahradil "zadarmo" vzanou truhličkou

E: NOVÉ VIDEO z HAEGERONU:
https://www.youtube.com/watch?v=3r6xMPU ... ature=plcp
Jinak řešit v

here:
viewtopic.php?f=56&t=90364&p=890912#p890912
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
-
- Lv.7
- Dostal poděkování: 1 poděkování
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 51 poděkování
To:"řešit v off topicu" ti asi nic neříká coAltairofwar píše:Pěkné video

Pořád se mi zdá,že se mapa balancuje

http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo
Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".
- Giant
- Lv.27
Ahoj, ano WP je pro pvm, jak se říka nejlepší, ale ta mapa ma mnoho vlastností a dá si to tam umí každý, i dykař nebo šípař.! Je to dobře vymyšlený, i takovy WP tam chcípá, jak malej. Najít recept, jak sekat a mít na to aspoň trochu věcí, tak to useka každý. WP ma vyhodu vyhnutí šípy na masožravky, jinak nic velkyho. Nechci dělat velké rozhodnutí, ale já si myslím, že nejlepší je tam aura nebo dykař, popřípadně ten WP či BM.TafrobAJay píše:To:"řešit v off topicu" ti asi nic neříká coAltairofwar píše:Pěkné video?Jinak video je fakt pěkné.
Pořád se mi zdá,že se mapa balancuje,ale to bude asi jenom zdání.Jinak doporučuju tam WP suru.

Nechápu lidi, co rozjedou novou postavu, jen aby měli "vyhodu" v nové mapě, vždyť každa postava ma vyhodu v něčem jiném.
-
- Lv.16
- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 51 poděkování
Co třeba výhoda čepele a brnění krom toho strachu?Co jsem viděl tak war je tam asi taky dost dobrý no,jen stačí vědět jak na to.
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo
-
- Lv.35
- Dal poděkování: 49 poděkování
- Dostal poděkování: 183 poděkování
No tak je základ si ty příšery pořád držet na sobě kvůli právě tý absorbaci.
Ta abosrbace se krásně pozná když příšery jsou odhozený a chvíli se neseká
, to jde zb potom hodně rychle do háje.
Co se týká válečníka. No jeho útok je srovnatelnej jako má WP sura ale zuřko je náhylný na poškození že a požeh od buffa tam moc nefunguje
.
Zase bych ale řekl že válečník aura je lepší na bosse.
Vesměs ale platí, jak se vyrojí moc těžkých příšer tak nezachrání ani svěcená voda teda požehnání ta kulička
Ta abosrbace se krásně pozná když příšery jsou odhozený a chvíli se neseká

Co se týká válečníka. No jeho útok je srovnatelnej jako má WP sura ale zuřko je náhylný na poškození že a požeh od buffa tam moc nefunguje

Vesměs ale platí, jak se vyrojí moc těžkých příšer tak nezachrání ani svěcená voda teda požehnání ta kulička

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Spoiler:
Herbaření P
- Giant
- Lv.27
Na videu to jde poznat, že sekam na dvouch "frontach" když jednu odhodím, otočím se a sekam další stranu, kde jsou příšeryRenegade2 píše:No tak je základ si ty příšery pořád držet na sobě kvůli právě tý absorbaci.
Ta abosrbace se krásně pozná když příšery jsou odhozený a chvíli se neseká, to jde zb potom hodně rychle do háje.
![]()
Co se týká válečníka. No jeho útok je srovnatelnej jako má WP sura ale zuřko je náhylný na poškození že a požeh od buffa tam moc nefunguje.

Bez sekaní ZB zmizí během vteříny jak nic, ja osobně mam 29.3k ZB a jak dam v chumlu kouzlo, tak lehnu, takže vlastně se zabiju sám

- Dell
- Lv.19
- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 216 poděkování
Spoiler:
Giant píše:Ahoj, ano WP je pro pvm, jak se říka nejlepší, ale ta mapa ma mnoho vlastností a dá si to tam umí každý, i dykař nebo šípař.! Je to dobře vymyšlený, i takovy WP tam chcípá, jak malej. Najít recept, jak sekat a mít na to aspoň trochu věcí, tak to useka každý. WP ma vyhodu vyhnutí šípy na masožravky, jinak nic velkyho. Nechci dělat velké rozhodnutí, ale já si myslím, že nejlepší je tam aura nebo dykař, popřípadně ten WP či BM.TafrobAJay píše:To:"řešit v off topicu" ti asi nic neříká coAltairofwar píše:Pěkné video?Jinak video je fakt pěkné.
Pořád se mi zdá,že se mapa balancuje,ale to bude asi jenom zdání.Jinak doporučuju tam WP suru.
![]()
Nechápu lidi, co rozjedou novou postavu, jen aby měli "vyhodu" v nové mapě, vždyť každa postava ma vyhodu v něčem jiném.
Diky sirokemu zaberu a dalekemu dosahu mece nebo obourucky je war naprosto odlisny od ninje. Aurak ma jeste auru, ktera mu navysuje absorbci. Ninja seka vzdy jen smerem dopredu, nikoli do stran, takze absorbce se pocita jen z mensi casti kruhu priser zatim co ta vetsi cast ho seka. Delkovy dosah zbrani je taky dost znat kdyz vas prisera bugne a nejde chvili hnout. War s mecem dosahne na prisery pred nim. Dykar nikoli. Rychlost utoku jedina moznost. Ale v tom taky aurak daleko prevysuje dykara. Proto bych moc neradil daggera mezi nejlepsi postavy do HG. Vzdy musi sekat najednou vetsi pomer priser jako jich na nej celkove utoci. Staci minimalni skulinka mezi priserama a samotnou postavou a seka do prazndoty tim straci tu minimalni absorbci co ma.
E: Nejkrasnejsi pripad rozdilu mece a dyky je ve vezi. Dagger s mecem pomlati obludy 1x tak rychle jako s dykama. Ale to si muze Dagger dovolit jen tehdy kdyz mu hrozi minimalni rizika a to HG rozhodne neni

-
- Lv.16
- Dal poděkování: 12 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
No ja chodím z wp bez kosti a co sa tika strach moc tam nefunguje inač pekne video.
-
- Chat Center
-
- You do not have permission to post in chat.

@
Grout « úte 7:18 pm »

@
Martin1986 « úte 4:43 pm »

@
ChunjoKing « úte 3:58 pm »

@
Uncut69 « úte 1:26 pm »

@
jogurd007 « úte 6:34 am »

@
Uncut69 « pon 11:45 pm »