Ja to mam pomiešané prumka prišery a zo 110 ninjom beriem nejakých 100 kBarunecka píše:Moc díkytakže nejlepší by asi bylo mít talíky na prumku +4 všude ne?
Ninja-Kerindor
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Re: Ninja-Kerindor
- CreepiXx
- Lv.16

- Dal poděkování: 190 poděkování
- Dostal poděkování: 32 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě. Ale jen si spočítej, kolik by stála taková věc jen s 3 talíkama na průmku? Počítám, 6kkk? asi. A plusování na +4, to tak 7kkk dohromady. Je to hrubý odhad, ale takhle to vidím já. Myslím, že budeš rád i za kombinaci Příšera,Průmka,Ezo 

Hra skončila, dřív než začla
Bye, bye
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Však hovorím že ja to mam prekombinovanéCreepiXx píše:Samozřejmě. Ale jen si spočítej, kolik by stála taková věc jen s 3 talíkama na průmku? Počítám, 6kkk? asi. A plusování na +4, to tak 7kkk dohromady. Je to hrubý odhad, ale takhle to vidím já. Myslím, že budeš rád i za kombinaci Příšera,Průmka,Ezo
-
1sindicate1
- Lv.13

- Dal poděkování: 31 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Abych nemusel zakládat nové téma tak to napíšu sem, někde jsem se dočetl že je lepší 10/8 pohyblivost než 10/8 síla. Je to pravda ?