bedna007 píše:Podle mě je to server jak na Pvm tak na PvP vem si kde na českem privatu najdeš tak často války říší jako tady a nějake PvP areny jak jsou jinde mě moc neberou.
Já hledal dobrej server 2roky a skončil jsem nakonec opět tady, věř že já ostatní servery znám dobře...
Jako neříkám že tu není prostor pro PvP toho tu je hodně, ale server je prostě dělanej v duchu PvM. Vezmi si aktivity jako Karma, Zručnost, Biolog popřípadě herbaření. Všechny tyto aktivity jsou velice časově náročný a dělaný opět jen na PvM. No a pokud tyto aktivity neděláš, tak tě to v PvP celkem dost oslabí (myslím pouze Karmu, Biologa a trochu Zručnost). Tady vidím už první problém. Proč nemůžu dělat to co mě baví (zabíjet ve svatý a ve válkách) a přitom na to nemít nějakej úkol, kterým si třeba něco vydělám nebo mi to vylepší postavu? A proč musím každej den mlátit potvory abych nebyl v PvP potom oslabenej? Neříkej mi, že by se to nedalo úplně bestovně promyslet na obě odvětví... Dalo, ale staří hráči co mají vše poctivě udělaný by jen nadávali. I když pro záchranu PvP systému by se to maličko pozměnit mělo