Bonusy drop a Yang

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Ch1co
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 1 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování

Bonusy drop a Yang

Příspěvek od Ch1co » pon 19. lis 2012 6:46:15

Ahoj, chtěl bych se zeptat jak je to s bonusy na drop bonus a drop yang prosím napište do kterých věcí jde jaký bonus děkuji.;))
SURPRISE !!! IM BACK!!

ExtreeeMeee
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 53 poděkování
Dostal poděkování: 71 poděkování

Re: BONUSY

Příspěvek od ExtreeeMeee » pon 19. lis 2012 6:48:06

boty,stit=20% bonus yang,20% bonus bzk
naramek,nausnice=20% bonus na drop predmetu

Rawie
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Re: Bonusy drop a Yang

Příspěvek od Rawie » pon 19. lis 2012 6:49:32

no.. ten drop věcí jsem zkoušel a řekl bych že je to úplně to samé jako když bonus nemáte..

kokinusss
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 13 poděkování

Příspěvek od kokinusss » pon 19. lis 2012 7:27:53

Bonus na drop je jen alternativní drop: to jsou meče brnka, ale na pruty se to nevztahuje
Sdílení s Bysťou, to bude velký

xR3Dx
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 7 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od xR3Dx » pon 19. lis 2012 8:47:39

Bonus na Yang jde natočit do: Bot, štítu a náhrdelníku
Bonus na drop jde natočit do: Náramku a naušnic

Drop na předmět spočívá v tom, že máš šanci X% že ti spadne alternativní drop navíc. Příklad: Řekněme že máš šanci na spadnutí předmětu 40%, tudíž máš šanci 40%, že ti při dropování spadne alternativní předmět navíc = víc bordelu. ;)

Využití snad jen v Kerindoru, kde toho moc nepadá, na úlomky. Ale tím si nejsem jistý, nevím jak to tam přesně funguje ;)
ObrázekxR3Dx-LOGOObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
WPShinsooGemBiRD914 x P12 / 25G7PP9

Denny
Lv.25
Lv.25
Dal poděkování: 29 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Denny » pon 19. lis 2012 14:47:43

pozor - úlomky nie sú alternatívny drop, celkovo v celej hre funguje bonus 20% drop len na alternatívny drop čož je ako už kolega nadomnou písal - meče, brnka, náramky atď. proste jedným slovom bordel. a je to jedno či ste v swampe, kerindore alebo metinlande..

a 20% yang bonus funguje krásne, bez neho si drop ani neviem predstaviť :inlove:

ide ti viac yangov z mobov a z metinov priamo do inventu

asam98
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 52 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od asam98 » pon 19. lis 2012 19:23:06

+ samozřejmě talíky :)

(Boty, štíty, helmy)

1x yang +4 = 9 %

Tj. Reálnou šanci máš asi tak na 6x yang ve všech talících? Což je 54% + těch 60 ve věcech = 114% na yangy... Což je podle mě hodně luxusní...

Jinak, kdyby jsi byl opravdu lucker, tak se ti může podařit mít v talících 81% což už je sakra mazec :)
Naposledy upravil(a) asam98 dne pon 19. lis 2012 19:25:22, celkem upraveno 1 x.
ObrázekObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Dragonicbuff
DeathKiss
97
4xP
21
P
10
http://maniaplay.eu/?id=70792 - reklamní stránka, dají se tam sehnat hry zdarma, respektive za propagaci této stránky, více informací po kliknutí na odkaz

Denny
Lv.25
Lv.25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Denny » pon 19. lis 2012 19:24:26

jasné, jeden talík plus štyri yangov dáva deväť percent

Numen
Lv.13
Lv.13
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 23 poděkování

Příspěvek od Numen » úte 20. lis 2012 11:26:00

Lidičky naučte se hledat :-)

Šance, nechat dvojnásobně spadnout předměty (alias bonus drop) je bonus, který zvyšuje šanci na to, že k předmětu, který dropnete z příšery, vám vypadne ještě jeden navíc. Jinými slovy, v daném procentu případů budete mít z této příšery dvojitý drop.
Bonus nefunguje jako Zlodějská rukavice, nezvyšuje šanci na drop! Takže ani jejich účinky se vzájemně neruší.
Druhý „bonusový“ předmět může být libovolný item, který lze z příšery získat (s výjimkou truhel a dropu z meteorů). Toto se vyplatí hlavně v oblastech s úzkým rozsahem dropu, jako je např. Kerindor.
Rovnocenný bonus obsahuje Talisman štěstí +4 (9%).
Jako unikátní bonus (Ř6) lze osadit do:
Náramku 20%;
Náušnic 20%.

Žádný alternativní drop tu nemáte :) platí to na vše co zle z monster získat :)
Obrázek
Hraní: CH2
LVL127
Pokud stojíš před rozhodnutím a nevíš si rady , jednoduše si hoď mincí.
Ne proto , že by měla rozhodnout za tebe , ale pro ten moment , kdy je ve vzduchu - a ty najednou víš , v kterou možnost doufáš

Postavy , věci na prodej zde: viewtopic.php?f=14&t=100973

Denny
Lv.25
Lv.25
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Denny » úte 20. lis 2012 15:17:28

áno a ešte mi povedz čo je drop z príšer? to z príšer ti padajú duše, expáky atď. hej? :omg: toto je ten inak nazvaný alternatívny drop...

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ Vydesenej « čtv 10:43 am »
Z recese bych byl pro aby se pvp kameny daly přidávat jen do dračích a chitinových zbraní. To ty lidi odnaučí si dělat jiné pvp :D
@ LittleNessa « čtv 10:43 am »
U ninji je to alespoň vidět.. ale když si dá mentál nesmrtelnost co má stejné barvy jak buff tak kolikrát v tom houfu ani není poznat, že tu nesmrtelnost má :D
@ OrangEE « čtv 10:39 am »
Ninja je o niečo lepšie na tom :D ale aj to zamrzí keď dáš niekomu 48k kámen a on si odcupitá preč :D
@ OrangEE « čtv 10:38 am »
@LittleNessa,  na šamana si už ľudia zvykli za tie roky, je to jeho súčasť, no urobiť z mentála totálny tank, za ten čas dostane snáď aj 300k od všetkých a on si nahádže kúzla a ešte veselo zdrhne preč
@ OrangEE « čtv 10:36 am »
No, ja kašlem celé bmko, idem postaviť mentála s útokmi, hodím nesmrtelnosť a budem to kosiť :D a nie utekať pred zruškom stále, bmko dosah kúzla dosť bieda, všetci tí čo nemajú útoky tak majú 70 sura 65 mag :D treba to zobrať teraz z opačnej strany
@ LittleNessa « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Jo tady souhlasím ... jedna věc je bezruký šaman a druhá věc mentál co si dá trvko a pokud nedostane zruško může 10s vraždit bez milosti a postihu :D to je funny
@ Vydesenej « čtv 10:35 am »
OrangEE píše: Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
Nesmrtelnost a milion hp u ninje. Pravda pravda :D ale nakonec si na to očividně lidi zvykli asi teda
@ OrangEE « čtv 10:34 am »
Ono celkovo či už tie assisty alebo nesmrtelnosť mentálov, to je úplne nedomyslené :D myšlienka síce pekná, no chýba tomu trošku logiky
@ TomasFoxx « čtv 10:33 am »
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
takový čísla už nebudou nikdy, to byl covid
@ LittleNessa « čtv 10:32 am »
Vydesenej píše:
LittleNessa píše: No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
Tak šup, ty první :D :P
@ Vydesenej « čtv 10:31 am »
Co kecáš. Teď se tam všichni nahrnou
@ LittleNessa « čtv 10:30 am »
No jak jsem řekla..je škoda že velká war nefrčí .. nedávno na mě vyskočilo na YT video od Lukase z 2020 kde v té war bylo tak 25 lidi každá říše ... tam by bylo za zvážení znovu přemýšlet, ale bojím se že ta doba je pryč a žádná změna už tohle nevrátí prostě :-)
@ TomasFoxx « čtv 10:27 am »
když se zas rozjedou trošku, tak poexpím, ale to hádám že minimálně do zimy nebude
@ TomasFoxx « čtv 10:26 am »
@LittleNessa, poslední velká válka mě zlomila, už nejsem nejmladší, nemůžu takhle pokoušet nervy, ještě mě trefí pepka
@ LittleNessa « čtv 10:26 am »
Takže zůstaneš ve střední ? nebo půjdeš zpět do velké plnit nové výzvy za asistence ? :D
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
třeba mě to i donutí se ti omluvit, to je dost rare
@ TomasFoxx « čtv 10:24 am »
@LittleNessa,  brzo bude vyexpenej foxík, ti dám přesný čísla :3
@ LittleNessa « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
Neřekla jsem nic, řekla jsem že je to v téhle war kde lítají taková čísla je to věc, která ti nedá nějako extra výhodu .. :D nebo se mi nezdá když jdu s postavou bez biologa jako poslední war neberu o nic moc méně jak když byla heal nesa s gene :D
@ Vydesenej « čtv 10:22 am »
TomasFoxx píše:
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
Tak to se mohlo nechat i v malých tam se taky neumírá :D A podle logické nelogičnosti by to dávalo absolutně neabsolutní smysl
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
Vydesenej píše:
TomasFoxx píše: @LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
Tak ale to bude stejná blbosti i ve velké :D ta blbost z toho nezmizí jen protože to jsou jiné války
zmizí, protože ve velký se i ve velkých počtech tolik neumírá, ve střední se hraje kamikaze :D
@ TomasFoxx « čtv 10:21 am »
@LittleNessa,  ale gene přece skoro nic nepřidává!
@ Vydesenej « čtv 10:20 am »
@ LittleNessa « čtv 10:20 am »
Tak ono to ve finále není úplně za nic .. hrál jsi heala aj s gene .. tak i ten dráp dává dmg prostě a jelikož na té postavě co jsi byl jsou snad jen utoky .. tak víš kolik ten dráp bral... ubral jsi část HP protivníka tak ten asist je logický
@ TomasFoxx « čtv 10:20 am »
i já si tu válku včera užil, takhle jsem se u války nenasmál už fakt dlouho :D člověk se jde buffnout a padne mu 3-5x 1cb :D :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:19 am »
@LittleNessa,  no vidíš :D já si myslim že uplně každej si hned uvědomil, že to je hrozná blbost prostě :D jen to většina nepřizná, komu by se nelíbilo mít navíc 200cb za "nic" :D
@ LittleNessa « čtv 10:18 am »
TomasFoxx píše:
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
Jako nad tímhle jsem se pousmála také, že jsem v neděli měla o 20 killu méně než někteří, ale CB jsem měla třeba o 200 víc to je pravda no .. :D že je zvláštní
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
@Aylia,  to nevadí, určitě ti to půjde
@ TomasFoxx « čtv 10:18 am »
LittleNessa píše:
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
já to spíš myslel tak, že bych musel naklikávat a pak klikat spelly myší :D
@ TomasFoxx « čtv 10:17 am »
LittleNessa píše: Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
právě že když se na to podíváš (otevřel jsem jednu test válku) tak na prvním místě je heaeler co má za tu půl hodinu 50cb z assistu. Kdyby za hodinu měl +-100 tak to je ještě tak nějak vpohodě :D
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
TomasFoxx píše: pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
Jakože nechci být toxic, ale 3/4 war jste stáli na spawnu tak na co klávesnici ;D
@ Aylia « čtv 10:15 am »
@TomasFoxx,  rip tak to už zůstanou jen moje leve ruce
@ LittleNessa « čtv 10:15 am »
Tak jasně .. protože jak říkáš bylo to 30 minut a za takovou dobu toho tolik nenasekáš.. ale muselo být přeci všem jasné, že ty CB budou díky tomu enormně vyšší, ne ? :D kor za hodinu války a ne 30 min ..
@ TomasFoxx « čtv 10:14 am »
pár cb z assistu, hezká odměna navíc prostě :D ale když to funguje nakonec v těch středních uplně jinak a to doslova tak, že ti odpřísáhnu, že kdybych toho healera hrál jen myší a nepoužíval klávesnici, tak těch 200cb dám, tak to je prostě extrém :D
@ TomasFoxx « čtv 10:12 am »
@Vydesenej, no však já chápu, ale když se podíváš na ty výsledky, tak v testovacích válkách to prostě nevypadalo špatně
@ Vydesenej « čtv 10:12 am »
TomasFoxx píše: ale chápu, že některým bezrukým blazinkum se libilo za healera házet dráp a pak jen koukat, jak se cbčka v chatu objevujou když se buffuje :D :D
Neříkám že tohle nebylo na .... to plně souhlasím :D spíš mi jde o ten princip toho že se něco testuje dělaj se ankety a pak to zas dopadne takhle. Nevím asi už jsem starý na takové logicky nelogické věci atd :D
@ TomasFoxx « čtv 10:10 am »
ale chápu, že některým bezrukým blazinkum se libilo za healera házet dráp a pak jen koukat, jak se cbčka v chatu objevujou když se buffuje :D :D
@ TomasFoxx « čtv 10:09 am »
Tak tohle ve 35 min testovací válce, kde byla půlka lidí co chodí normálně moc neotestujete :D
@ LittleNessa « čtv 10:08 am »
Taky moc nechápu proč jsme tedy chodily na testovací války ( střední ) :-D jaký to mělo smysl? Tohle je tah jak nalákat lidi do té velké války? :-D Good job .. :)
@ Vydesenej « čtv 10:06 am »
Přiznejte se kdo zas brečel na ty asisty :D :D Uděláme anketu, přidáme to aby jsme to pak zas dali pryč. Ale je to funny ne že ne
@ TomasFoxx « čtv 10:02 am »
@Aylia,  tak smula
@ Aylia « stř 8:46 pm »
@TomasFoxx,  díky za sdělení tohoto neuvěřitelného skillu, hned si věřim na víc
@ TomasFoxx « stř 8:33 pm »
@Aylia,  vsak jasny, dam, staci hazet drap do chumlu cervenych, s timto neuveritelnym skillem se ti cb zvednou hned o 200
@ Aylia « stř 8:28 pm »
@TomasFoxx,  dej mi trochu toho skillu, já šla war po 4 letech a jen 271 assist neassist
@ Relly « stř 8:17 pm »
@TomasFoxx,  Je to trochu nedořešené, ale na to už jsme tu zvyklí :D
@ TomasFoxx « stř 8:10 pm »
(byl jsem healera ve strednich poprve btw, healera celkove po fakt hodne dlouhy dobe, takze extrem)
@ TomasFoxx « stř 8:09 pm »
assisty ve stredni valce za healera je fakt nechutnej vtip 😂 v pulce valky jsem si uvedomil ze se vlastne ani nemusim snazit lidi zabijet, staci pres pul mapy hazet drap do nejvetsiho chumlu lidi a on mi ten assist pak padne az proste umrou xddd 531cb z toho 272 z killu a 259 z assistu😂😂
@ TomasFoxx « pon 6:57 pm »
@Suko201, takhle to nefunguje, nastavuje se to podle těch nahoře :D ti dole se můžou zlepšit, nemůžeš podle nich dělat "průměr" :D
@ Suko201 « pon 6:31 pm »
TomasFoxx píše: @Suko201,  cože
výjimky tam jsou, ale když si to takt spočítáš, tak většina má těm průměr, co sem psal.. Mimo ten průměr jsou akorát ti úplně nahoře, ale těch je kolik? 6? To je zanedbatelné si myslím.. Když se to sníží, ve výsledku stejně nejvíc trpí ti, co jsou low, nebo středně dobří. Ty topky nahoře si to doženou jinak..
@ TomasFoxx « pon 5:53 pm »
@Suko201,  cože
@ OrangEE « pon 11:02 am »
@ChunjoKing,  to som zvedavý :D
@ Suko201 « pon 10:00 am »
No nevím, kdes na to přišel, ale já se teď na to díval a průměrně ty topky nahoře mají za asisty o cca 100cb více a ti dole kolem 50-70cb, což za asisty mi přijde naprosto adekvátní.
@ ChunjoKing « pon 8:10 am »
@OrangEE,  však tak by to malo byť. Možno to ešte doladia.
@ OrangEE « ned 9:58 pm »
assisty su aj tak napi**, dáš mu predposledné kuzlo a dostaneš cb, ale ďalší mu tam dá dmg za 15-20k, mentalovi aj 70 :D a nedostane nič, mohli dať assist za sposobene dmg a nie že ja mu dám hit šípom predtým než skape a woala mam cb
@ TomasFoxx « ned 8:54 pm »
myslim nohu samozrejme
@ TomasFoxx « ned 8:53 pm »
jednou z tech variant bych si rozmlatil klavesnici, takze to nic
@ Relly « ned 8:50 pm »
@TomasFoxx,  O nic jakože nepřicházíš. Nedávno ještě před updatem na asisty jsem byl darkblonde...300-400 dáš i prstama u nohou. Jestli chceš těžší obtížnost, tak stačí na 200 penis. A dalších 200 uděláš na asistech teď. Nemáš zač.
@ TomasFoxx « ned 8:26 pm »
nesso lasko pujc
@ TomasFoxx « ned 8:26 pm »
pujcte nekdo healera s gen tvl ja to fakt chci zkusit
@ TomasFoxx « ned 8:24 pm »
a co jsem koukal tak dost lidi tam proste pomalu vic cb z assistu nez killu😂
@ TomasFoxx « ned 8:23 pm »
no tak ja to pisu z pohledu co jsem byl ted wp, jsem dal 180cb a celkove mam 348😂 sileny

Who is chatting