Haegeron - ninja

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
LovcuvStin
Lv.6
Lv.6

Re: Haegeron - ninja

Příspěvek od LovcuvStin » ned 18. lis 2012 22:16:25

UzPoslusnyTheBM píše:
kamosvsech píše:Tak dýkař bude mít vždycky výhodu. Ať už v oblaku, kterej bere +/- 150k, tak v bleskáči, kterým může skočit mezi dálkový moby aby mohl sát ZB nebo třeba víření, díky kterýmu může z toho chumlu zdrhnout a nebo jen hodit kouzlo, díky kterýmu dostane trochu balanc, když ho vlkodlaci furt shazujou. Holt lukař musí trochu víc spolupracovat s koněm, toho já tam skoro vůbec nevytahuju.
Se ti to seká smojimi meduzkami 50% + 10 neusmrcený :roll: :roll: :roll:
Aby som nebol OT, tak ja by som za ninju sel taky na prumku, ale tie dýky niesu k zahodeniu :up: :up:

Tak na co jsou ty dýky jinak jsem ninja 114 biolog hotový :D

TafrobAJay
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 46 poděkování

Příspěvek od TafrobAJay » pon 19. lis 2012 13:12:20

UzPoslusnyTheBM píše:
kamosvsech píše:Tak dýkař bude mít vždycky výhodu. Ať už v oblaku, kterej bere +/- 150k, tak v bleskáči, kterým může skočit mezi dálkový moby aby mohl sát ZB nebo třeba víření, díky kterýmu může z toho chumlu zdrhnout a nebo jen hodit kouzlo, díky kterýmu dostane trochu balanc, když ho vlkodlaci furt shazujou. Holt lukař musí trochu víc spolupracovat s koněm, toho já tam skoro vůbec nevytahuju.
Aby som nebol OT, tak ja by som za ninju sel taky na prumku, ale tie dýky niesu k zahodeniu :up: :up:
Aby ses zase někde nepochlubil co si kam natočil,že jo.

Jinak za ninju bud sekat nebo do proměny.Kouzla by se moc nevyplatily.
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo

Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".

sem1rek
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 131 poděkování

Příspěvek od sem1rek » pon 19. lis 2012 13:37:02

UzPoslusnyTheBM píše:
Ty dýky jsou na dvě věci, pokud chce jet na skill, má si pořídit Shard. A mimoto by se připravil o jednu z největších výhod ninje v Haegeronu, a to je rychlost a síla sekání a s tím spojená absorpce, díky který ustojí víc než většina ostatních postav.

Jinak dobře se mu to seká s meduzkami 42 % + 20 zvíře :up: Nejsou náhodou taky od tebe? :lol:

Odpovědět