BM sura vs. Haegeron

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Forbidden
Lv.13
Lv.13
Dostal poděkování: 3 poděkování

Re: BM sura vs. Haegeron

Příspěvek od Forbidden » pon 19. lis 2012 16:21:21

D3NJIs píše:Kdybych si pořídil suru BM do haegeronu, šlo by to uskillovat?
zkousel jsem to a nema to cenu, maji velkou odolnost proti magii, beru jim tak o polovinu mene nez priseram v keri....
prumka, prisery a sekat, nic jineho.... ochrana ma 33% i pri min inteligenci, takze pro priste udelam staty vit sil, poh a budu kosit z kone
kašlu na podpis

Rawie
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od Rawie » úte 20. lis 2012 8:36:46

Já bych se chtěl zeptat jestli je hodně znát obrana na šípy....

Forbidden
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Forbidden » čtv 22. lis 2012 23:00:51

to jsem netestoval
kašlu na podpis

Absinthak
Lv.14
Lv.14
Dal poděkování: 44 poděkování
Dostal poděkování: 85 poděkování

Příspěvek od Absinthak » pát 23. lis 2012 1:36:20

Forbidden píše:
zkousel jsem to a nema to cenu, maji velkou odolnost proti magii, beru jim tak o polovinu mene nez priseram v keri....
Pokud tedy příšerám v Keri nebereš 270k na kritickej kámen, pak bych přehodnotil kvalitu výbavy, ve které jsi v Haegeronu kouzlil a zkusil bych to ještě. BM je přeci určen na to, aby na sobě držel a zároveň toho i dost "postřílel".

A že to nejde ustát? :D
Obrázek

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 181 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » pát 23. lis 2012 6:26:28

Absinthak píše:
Forbidden píše:
Pokud tedy příšerám v Keri nebereš 270k na kritickej kámen, pak bych přehodnotil kvalitu výbavy, ve které jsi v Haegeronu kouzlil a zkusil bych to ještě. BM je přeci určen na to, aby na sobě držel a zároveň toho i dost "postřílel".

A že to nejde ustát? :D
To myslíš vážně? BM je na PVP držet a postřílel ;) , na masu příšer
BM v keri dokáže efektivně bojovat jenom a jenom proto že má jedno a další sekundární cílená kouzla, ale to asi nemusím povídat BM že ne. Na masu příšer je dobrá tak rána plameny, nebo u šamana řev draků, nic jiného. Než se kouzlo nabije tak to chvilku trvá. Nebo máš druhou variantu, zkusit bojovat v HG jako v keri. 20 rychlost kouzla dole 10/8.

A k tomu že to nejde ustát.
1. BM nemá čepel měně absorbuje než WP to je první pravda.
2. Má ale temnou ochranu a každé procento se snad počítá do obrany schopností, to jsou ty % který jiná postava při stejných věcech mít nemůže.

Takže závěrem ano, BM je od toho aby držel a WP je od toho aby je rychle pozabíjel
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Forbidden
Lv.13
Lv.13

Příspěvek od Forbidden » pát 23. lis 2012 15:49:19

A že to nejde ustát? :D[/quote]

270k fakt neberu :D ale v HG jim beru urcite mene nez v keri.. tak o polovinu, to jsem zkousel...
ty jezdis HG kouzlama? Mohl bys natocit video? Ja myslim, ze se oplati sekat normalne z kone, ale muzu se mylit, nevim jak to jde s kouzly respektive co je rychlejsi... mel jsem full 10/8 a 100% zvirata a bral jsem nejakych 50k coz je fakt nic a sekanim je zabijim rychleji
kašlu na podpis

Odpovědět