Dneska v noci mě napadl takový nárh,který spočívá v půjčení a samozřejmě vrácení peněz/yangů.
Princip a fungování by spočíval v následující věci někde ve měste by se udělala "banka"
(napadlo mě,že by to šlo ještě udělat v Haegeronu,pro omezený lvlový vstup 120+).
Vstup by byl omezen levlem dejme tomu 110/120+ ,aby to nezneuživali typem :
založení postavy lv 1 půjčení a přeposlání yangů a smazání postavy. :wannafight:
Hráč by šel k NPC postavě jménem např. "Vydřiduch" ten by postavě s lvlem 110+ půjčil obnos yangů 100KK-1KKK
(to už by jsme se domluvili nebo GM rozhodlo

jestli dobře z hlavy počítám 575KK či-li by se vrátilo o 75KK více. Čas na vracení si myslím,že stačí 14 dní - měsíc (mě osobně na 575KK jeden swamp,ale berme i ty né tak dobré a ty co sem nechodí často.)
Co se stane při nevrácení my pořád uniká nevím jestli by se to mělo trestat TB/Banem při nejlepším mě napadla určitá varianta a to následujícíí : při nezaplacení/nesplacení dluhu by nešlo naukupovat ve stáncích ani přes obchod dokuď by částka nebyla splacena tím pádem bych dal na splátku 14 což je ideálních.
+ mě při psání napadla dle mě skvělá věc !
A to,že by se v bankomatu uschovávali všechny vrácené peníze. A při úterních válkách říších by se bankomaty všech říší "otevřeli pro využití" myslím to tam,že říše která vyhraje dostane z bankomatu nějáký podíl yangů = hráč s lvlem 50+ v říši dostane nějáký malý obnos + samozřejmě bonusy,které jsou teď a to by zůstalo normálně jak je 1. 2. 3. = odměna bonusů.

Snad vás tento návrh zaujal a bude se Vám líbit. Nedávám anketu chci slyšet Vaše názory + snad to tady nikdo jiný nedával.

E: Prosím BOARDY (snad to píšu správně) zda by nemohly tuto sekci přesunout do :
Diskuze o hře = rychlejší připomínky,nápady,dodatky hráču

[Edit: Nemohli. Sekce návrhy je pod kontrolou. Kdybych to přesunula, bude v diskuzi jen "PRO" nebo "PROTI" a nic víc. Maximálně Vám to přesunu do OT, ale nepočítejte pak s tím, že Vám budeme mazat spam./Tryphena]