Věci do nové mapy (Šaman dragon)
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- sem1rek
- Lv.21

- Dal poděkování: 43 poděkování
- Dostal poděkování: 131 poděkování
Re: Věci do nové mapy (Šaman dragon)
Hrozná věda vzít brnění a přilbu od levelu 1 bez bonů a totéž brnění a přilbu, akorát tam natočit 15 blesk/vítr/oheň a pak si vždycky odtáhnout jeden typ moba
Ale co, každýho věc, pak se ale člověk nesmí divit, že ti, co to zkusit byli, tak to tady nechtějí napsat. S tímhle přístupem... 
-
xR3Dx
- Lv.19

- Dal poděkování: 7 poděkování
- Dostal poděkování: 21 poděkování
sem1rek píše:Hrozná věda vzít brnění a přilbu od levelu 1 bez bonů a totéž brnění a přilbu, akorát tam natočit 15 blesk/vítr/oheň a pak si vždycky odtáhnout jeden typ mobaAle co, každýho věc, pak se ale člověk nesmí divit, že ti, co to zkusit byli, tak to tady nechtějí napsat. S tímhle přístupem...
Přesně tak, otázka 10ti minut a 50kk
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 | ||||||||||
-
ddavidd
- Lv. 18

- Dal poděkování: 47 poděkování
- Dostal poděkování: 56 poděkování
aj vlkolaci tam útočia mágiou
sa mi zdá
druhý pokus! (prvý vyšiel
)
Vytvorím logo cechu, priehľadné, hocijaké, jedinečné!
WP - ShadyBeast (160)
Buff - Assisie (157)
Šaman - StormEye (160)
Ninja - Arachgar (145)
War aura - QuuDeo (136)
Drak - Quliana (109)
BM -ZhaslaHvezda (136)
Vytvorím logo cechu, priehľadné, hocijaké, jedinečné!
WP - ShadyBeast (160)
Buff - Assisie (157)
Šaman - StormEye (160)
Ninja - Arachgar (145)
War aura - QuuDeo (136)
Drak - Quliana (109)
BM -ZhaslaHvezda (136)
-
Silvester
- Lv.21

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 10 poděkování
Re: Veci do nove mapy.? :) dragon
ten screen som ivdel aj jashvetseek píše:A to by mě zajímalo, jaktože soudruh dostal :warn: za posthunt a soudruh nad ním nedostal :warn: za doublepost...xNesQuiKx píše:nikdo neví![]()
Edit: Warn za posthunt.
/Script![]()
K tématu:
Renegade: Když se zamýšlíš nad těmi útoky, tak by mě zajímalo, jak to vidíš s Kerindorem. Tam taky neútočí seky, ale kouzly a magie tam neplatí. Jenda babka povídala, že útočí fyzickými kouzly, čili jsem si odvodil, že když tam neplatí magie, mohly by platit meče, nebo obouruče, nebo se pletu?
bysta: Kdosi tu kdesi psal, že i s BMkem je lepší sekat a dával screen, kde dával s BMkem v proměně 100k jednomu z bosů (moc se v Haegronu nevyznám - ještě pěkně dlouho se tam nepodívám)
Ale podle mě je jen otázkou času než se někde objeví video, jak někdo, koho nebudeme jmenovat (třeba TheEssence), bude švihat kamenem 300k+...
Spoiler: