Nemáš lepší to udělat legální cestou? Pošli si SD a domluv se s tím hráčem a´t to dá na BM a potom jí kup ne
Jeslti myslíš meziserverou výměnu tak není absolutně co řešit.

![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||

tady jde o to, že třeba ten dotyčný přestal hrát metin celkově, takže mu SD budou na 2 věciRenegade2 píše:asi takhle já být v pozici týmu a vědět že si dal reál peníze za imaginární postavu vytvořenou na jejich serveru tan nevím no.
Nemáš lepší to udělat legální cestou? Pošli si SD a domluv se s tím hráčem a´t to dá na BM a potom jí kup nea ty to máš za reál akorát protistrana nedostane reál, ale pozn: na to jsi se naptal.
Jeslti myslíš meziserverou výměnu tak není absolutně co řešit.

No ze strany týmu jedničky a nuly nejsou "oficiálně podporováný" ne- li jiný výraz za výměnu reálných peněz. S tím dotyčním ať se domluví osobně ale pšštt hlavně inkognitoKruger0 píše:tady jde o to, že třeba ten dotyčný přestal hrát metin celkově, takže mu SD budou na 2 věciRenegade2 píše:asi takhle já být v pozici týmu a vědět že si dal reál peníze za imaginární postavu vytvořenou na jejich serveru tan nevím no.
Nemáš lepší to udělat legální cestou? Pošli si SD a domluv se s tím hráčem a´t to dá na BM a potom jí kup nea ty to máš za reál akorát protistrana nedostane reál, ale pozn: na to jsi se naptal.
Jeslti myslíš meziserverou výměnu tak není absolutně co řešit.![]()
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 | ||||||||||
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 | ||||||||

no mě to neříkejRenegade2 píše:No ze strany týmu jedničky a nuly nejsou "oficiálně podporováný" ne- li jiný výraz za výměnu reálných peněz. S tím dotyčním ať se domluví osobně ale pšštt hlavně inkognitoKruger0 píše:tady jde o to, že třeba ten dotyčný přestal hrát metin celkově, takže mu SD budou na 2 věciRenegade2 píše:asi takhle já být v pozici týmu a vědět že si dal reál peníze za imaginární postavu vytvořenou na jejich serveru tan nevím no.
Jeslti myslíš meziserverou výměnu tak není absolutně co řešit.![]()