Koupa postavy za real penize...

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 181 poděkování

Re: Koupa postavy za real penize...

Příspěvek od Renegade2 » stř 21. lis 2012 20:51:49

:lol: asi takhle já být v pozici týmu a vědět že si dal reál peníze za imaginární postavu vytvořenou na jejich serveru tan nevím no.
Nemáš lepší to udělat legální cestou? Pošli si SD a domluv se s tím hráčem a´t to dá na BM a potom jí kup ne ;) a ty to máš za reál akorát protistrana nedostane reál, ale pozn: na to jsi se naptal.

Jeslti myslíš meziserverou výměnu tak není absolutně co řešit.
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Kruger0
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Kruger0 » stř 21. lis 2012 21:00:45

Renegade2 píše::lol: asi takhle já být v pozici týmu a vědět že si dal reál peníze za imaginární postavu vytvořenou na jejich serveru tan nevím no.
Nemáš lepší to udělat legální cestou? Pošli si SD a domluv se s tím hráčem a´t to dá na BM a potom jí kup ne ;) a ty to máš za reál akorát protistrana nedostane reál, ale pozn: na to jsi se naptal.

tady jde o to, že třeba ten dotyčný přestal hrát metin celkově, takže mu SD budou na 2 věci :roll: :)
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.

.l..

Renegade2
Lv.35
Lv.35
Dal poděkování: 48 poděkování
Dostal poděkování: 181 poděkování

Příspěvek od Renegade2 » stř 21. lis 2012 21:10:03

Kruger0 píše:
Renegade2 píše::lol: asi takhle já být v pozici týmu a vědět že si dal reál peníze za imaginární postavu vytvořenou na jejich serveru tan nevím no.

tady jde o to, že třeba ten dotyčný přestal hrát metin celkově, takže mu SD budou na 2 věci :roll: :)
No ze strany týmu jedničky a nuly nejsou "oficiálně podporováný" ne- li jiný výraz za výměnu reálných peněz. S tím dotyčním ať se domluví osobně ale pšštt hlavně inkognito :lol:
ObrázekRenegade1ObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
241187
141
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
P
P
P
30
ObrázekSerpentWomanObrázekCechObrázekObrázekObrázekObrázek
25641
130
Jinno
GOODFELLAS
Full P
Complete
G2
11
Spoiler:
Herbaření P

Kruger0
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 32 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Příspěvek od Kruger0 » stř 21. lis 2012 21:21:30

Renegade2 píše:
Kruger0 píše:

No ze strany týmu jedničky a nuly nejsou "oficiálně podporováný" ne- li jiný výraz za výměnu reálných peněz. S tím dotyčním ať se domluví osobně ale pšštt hlavně inkognito :lol:
no mě to neříkej :D mě říka polovina třídy Honza Tajný :Hello: :think:
Podpis odstraněn moderátorem pro překročení povolené velikosti.

.l..

Odpovědět