Rada na úlomky
					Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
	• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- valkyria99
 - Lv.19

- Dal poděkování: 8 poděkování
 - Dostal poděkování: 34 poděkování

Re: Rada na úlomky
Chodíval jsem s lvlem 95 na první zvěř lvl 107 tuším a málokdy se mi stalo, že by mi nepadl úlomek. Ve věcech 0% na drop, bez zlodějek a jen s prémkem na drop. Jelikož mě nebavilo se pořád kymácet takovou štreku tak jsem předělal bony na ezo - a to byla chyba. Tam mi ty úlomky padaly podobně jak píše zakladatel a to jsem měl o 8 lvlů menší postavu. Předělej bony na zvěř, eza jsou pro BMka asi prokletí 

Přes 2000 let utlačování, vražd a utrpení. Plazit v bahně se před Vámi nikdy nebudeme, neboť zůstaneme navždy POHANÉ!!
						- JustPlay
 - Lv.23

- Dal poděkování: 41 poděkování
 - Dostal poděkování: 68 poděkování

Re: Rada na úlomky
Kamaráde,na poslední/předposlední ezo se chodí s levelem 81 
Udělej 110lvl natuň výbavu a jdi na konec na královny,věř že ti i čas od času padne po dvou kusech. Jestli ale nechceš expit atd. tak předělej výbavu na zvěř a chod 2-3 místnost zvířat

Udělej 110lvl natuň výbavu a jdi na konec na královny,věř že ti i čas od času padne po dvou kusech. Jestli ale nechceš expit atd. tak předělej výbavu na zvěř a chod 2-3 místnost zvířat
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.