Válka říši

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Xardass
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 45 poděkování
Dostal poděkování: 27 poděkování

Re: Válka říši

Příspěvek od Xardass » sob 24. lis 2012 9:42:04

Ono těch problémů je daleko víc a přesně jak psal Kanta,karmu,bio,talíky atd to nový hráč nemá šanci dohnat a bez nových hráčů je to tam kde to ted je...Další věcí je,že každý huntí CB a systém jejich počítání není taky zrovna nejštastnější,pvp výbavy má spoustu lidí,ale už jen hrstka jich využívá ve válkách a svaté...Pokud bude někdo něco chtít dělat s pvp na tomto serveru tak se bude muset překopat celý systém,např v kombinaci s pvm aby se zapojilo co nejvíce hráčů,nikdy se nikdo nezavděčí všem,ale podle mě radši něco zkusit nového než tohle
Tana83
Dragon Shaman
130+ lvl

SliimJiim
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od SliimJiim » sob 24. lis 2012 9:57:56

BloodRayne píše:
TafrobAJay píše:Forumane u toh ovesmíru si nejsem ale jistý :lol: .

Jinak Rusilo,my víme že tobě by to dělalo velké problémy když jenom přehazuješ.Tady jde jasně vidět kdo si to udělal na droperech ty body a náhodou to co napsal kamosvsech-(Dagert-sory za zkomolení jména),tak to bylo něco co by mohlo pomoct,ale rozhodně ne další odměny.Tím by se nic nevyřešilo spíš by se to jen zhoršilo.Skus občas myslet na ostatní a ne jenom na seba a svoje CB.

A k forumanovi, co si mám myslet o "hráči" kterého sem viděla naposled ve staré svaté, ve war to bude taky takovej rok a má nejvíc keců o pvp na foru?

Asi jen to :arrow: tluč huba ;)

To, že jsi ho nikde neviděla, nemusí nutně znamenat to, že nehraje. Taky jsem tě neviděl ve hře 2 měsíce a nevyvozuji z toho to, že by jsi tu neměla kecat do PvP.
Příště doporučuji doopravdy více přemýšlet, než něco vypustíš do éteru.
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL

Batistaa
Lv.8
Lv.8
Dal poděkování: 12 poděkování
Dostal poděkování: 22 poděkování

Příspěvek od Batistaa » sob 24. lis 2012 10:15:32

To, že někdo hře věnuje hodně času a jiný málo je na každém a ti co tu i spí (nebo spíše nespí) na tom budou líp než ostatní, jenže takto funguje většina online her a dá se říct, že i v životě. Když budu chodit do práce na dvě hodiny denně, nemůžu čekat, že si vydělám to samé, co jiní, kteří tam chodí na osm hodin. Ten rozdíl musí být vidět. A snažit se potrestat toho, co pracuje osm hodin není asi v pořádku. Neznám hru, kde by byl příležitostný hráč na tom stejně, jako ten, co hrou žije.
Problém bude v tom, že pvm hodnosti nahradili pvp hodnosti + VIP účet k tomu a proto už se nemusí nikdo snažit udělat nějakou hodnost v pvp, aby mohl do swampu déle, nebo na novou mapu nebo jiné výhody z pvp hodností.
Ale to si tu lidi vydupali sami, když jsem tu četl, že chtějí taky nějaké výhody, ale ne jen za pvp, protože to je nebaví, nebo si myslí, že nemají šanci v pvp nějakou hodnost získat.
Pvp je teď už o dobrovolnosti a bohužel se ukazuje, kolik takových lidí tu ještě hraje.
Batistaa - 146 lvl BM sura
Začátky: http://www.youtube.com/watch?v=b_zLiCFUrx4

I'm not insane! My mother had me tested! :ouch:

epileptic
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od epileptic » sob 24. lis 2012 10:45:51

Ty výhody co dává karma měli být ve věcech nebo vůbec ne ,je mi jasný že tohle je o tom aby se sem lidi museli přihlásit.Čím větší lvl tim lepší věci.

Na žádný podobný hře pvp nefunguje a nikdy fungovat nebude takže s nadhledem připouštím že pokud bude chtít někdo (provozovatele) aby se tu hrálo pvp tak se lidi musí donutit.
KONEC HRY

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » sob 24. lis 2012 10:52:57

Je to krásně vidět, když dá někdo návrh a v tom návrhu zvýhodní PVP hráče. To je potom mela :lol:
Jak už jsem psal. Není zde rozdíl pro malé, střední, vysoké lv v PVP. Všichni jsou hozeni do stejného pytle. Malé lv ani nemá důvod PVP. Jakmile se dostane na vyší hodnost zjistí, že zase nemá důvod ho dělat. Překopat PVP by Saggimu zabralo tak rok zase :P
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

vivava
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 6 poděkování

Příspěvek od vivava » sob 24. lis 2012 10:59:30

Xardass píše:Ono těch problémů je daleko víc a přesně jak psal Kanta,karmu,bio,talíky atd to nový hráč nemá šanci dohnat a bez nových hráčů je to tam kde to ted je..
Uvidíme já se sem snaží nahnat lidi ale každej mi odpoví už tam nejdu nově protože bych to ,,nedohnal´´ ono je to pravda ale server musí jít dopředu a zůstanou jen ti nejvěrnější a ti co už něco maj ;) a i ty to někdy přestane bavit.

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » sob 24. lis 2012 11:55:10

Batistaa píše:To, že někdo hře věnuje hodně času a jiný málo je na každém a ti co tu i spí (nebo spíše nespí) na tom budou líp než ostatní, jenže takto funguje většina online her a dá se říct, že i v životě. Když budu chodit do práce na dvě hodiny denně, nemůžu čekat, že si vydělám to samé, co jiní, kteří tam chodí na osm hodin. Ten rozdíl musí být vidět. A snažit se potrestat toho, co pracuje osm hodin není asi v pořádku. Neznám hru, kde by byl příležitostný hráč na tom stejně, jako ten, co hrou žije.
Problém bude v tom, že pvm hodnosti nahradili pvp hodnosti + VIP účet k tomu a proto už se nemusí nikdo snažit udělat nějakou hodnost v pvp, aby mohl do swampu déle, nebo na novou mapu nebo jiné výhody z pvp hodností.
Ale to si tu lidi vydupali sami, když jsem tu četl, že chtějí taky nějaké výhody, ale ne jen za pvp, protože to je nebaví, nebo si myslí, že nemají šanci v pvp nějakou hodnost získat.
Pvp je teď už o dobrovolnosti a bohužel se ukazuje, kolik takových lidí tu ještě hraje.
Na tomhle příspěvku je jasně vidět, že tady se s určitou skupinou lidí není o čem bavit. Popíšeš to skvěle, další ti za to hned poděkujou, stále stejná skupina lidí dokola. Jenže celý tenhle post je založen na základní chybné úvaze a přirovnání k reálnému životu a práci. Každý chápe, že za větší snahu by měla být větší odměna. Potud se dá souhlasit. Dál si to celé postavil na přirovnání k práci a jelikož zbytek vychází z téhle teze, je to dál celé špatně. Základní rozdíl je to, že onen člověk co pracuje více, pracuje z důvodu toho, že práce je od toho aby tě zajistila, tudíž si chce vydělat více. Jenže tohle je HRA, která je lidmi využívána jako prostředek zábavy, nikoliv k zajištění životních potřeb, takže jakékoliv přirovnání k práci je absolutně zcestné, pokud tedy nebereš hru jako prostředek své seberealizace a to je pak více než smutné...

Takže celé přirovnání je přinejmenším směšné a absolutně mimo realitu běžně fungujících lidí :roll:

PVP že je o dobrovolnosti teď??? Další nesmysl, to tak bylo a má být vždy, jelikož to má být zábava a ta by měla být dobrovolná... A jediné co se ukazuje je to, že lidí s nastavenými budíky a ochotou žít ve hře je tu tak málo, že prostě ikdyž se jim stále dávají nové a nové výzvy od levelu milion, tak prostě nikdo jiný krom těhle budíkářů to dělat nebude a jelikož to nedělá, v pvp pak nemá šanci a prostě tam nechodí... To je celý problém, můžete si tu o tom mumlat dokola a navzájem se plácat po zádech kdo má lepší návrh na zlepšení PVP, ale realita je daná a pokud se budeme bavit o faktech, stačí se dojít podívat na pvp místa jak to tam vypadá a rozumný člověk uzná že je tomu tak...

Opět opakuju, chcete zlepšit PVP, smažte všechny postavy těhle budíkářů a bude zase chvíli pvp žít... 8-)

Ale rozhodně tím, že budete do zábavy někoho nutit, ničeho nedocílte a zavedením odměn zase jen odměníte tyhle nudící se budíkáře 8-)

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » sob 24. lis 2012 11:58:04

vivava - ono není dohánět jako "dohánět". Nevím proč chce ta skupina hráčů (nemyslím tebe), co se tady "prezentuje", vždycky dohnat hned toho prvního. :think: Já sám jsem nepřišel v žádné první vlně začátku hry, abych držel "tempo" s nějakou špičkou, ale s cca 8 měsíčním odstupem. A naopak mi přijde logické se dívat dopředu, ale na záda toho nejbližšího, koho můžu překonat.... když teda nechci překonávat sebe (svojí lenost, neschopnost, vymlouvání se apod.), ale druhé hráče.

...a jsme zase u strategie, jak to tu hrát a jak si to naplánovat. :D

epileptic - Karma je Biolog v jiném "kabátku" = takže zrušíme i Biologa, protože to některé nebaví?......... že to není dobrý nápad ani v jednom případě. ;)

Ekura není čistě PvP server - to bysme měli hned všechno u skladníka. Nebo to tak chcete? :(

LOCO30 - ano, malí nemají důvod-y na PvP. Tady by už měla hra s hráči pracovat a ukazovat jim Svět na Ekuře i z pohledu PvP.

Chodím Války a vždycky "lákám" do Zavolat ve hře ostatní, aby taky přišli - pobavit se, urvat nějaký to CB, k tomu bonus a navrch třeba něčí hlavu (obrazně) a není Válka, aby před zahájením Války někdo formou PM na mě nereagoval stylem, co se děje, kde se tam leze a jestli může přijít (menší level)... Hra si bohužel nevšímá hráčů - a ti si pak nevšímají Válek = zkuste tohle někdo přetlumočit Vedení hry. :up:

Batistaa - výborně napsané. :up: Mě osobně nevadí, že tu jsou další možnosti pro PvM hráče - teď už jen nesmí Vedení hry moc otálet a zase by mělo přidat nějaké motivátory i PvP hráčům. A zdůrazňuji, že na všech úrovních (malí, střední, větší a TOPky).

Ta dobrovolnost by u PvP měla být pořád - lidi, co to nebaví, pak třeba dělají ve Válkách "divný věci".
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

torin
Lv.10
Lv.10
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od torin » sob 24. lis 2012 13:18:45

Ale já se ani moc nedivim že tam nikdo nechodí, když dostat se aspoň na 100 je celkem těžký. Ten kdo nemá náladu expit po nocích, tak přes den si na metinech 90 skoro neškrtne když na každym ch je někdo s postavou 100+ a nenachá ostatní expit.....

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » sob 24. lis 2012 13:38:01

forumman - takže Práce nemůže být Zábava (a i hra) a naopak Zábava (a i hra) nemůže být někdy pořádná Práce? To si nechám radši podrobněji vysvětlit...... :)

Jestli je práce i to "naplánovat" si činnosti jako že ráno vstanu, zacvičím si, umeju se, nasnídám, připravím se do školy, zapnu PC, zkontroluju Skype a Mail a jen na 15-20 sekund zapnu Metin, abych vrazil Biologovi potřebný předmět......... tak fakt už nevím, co je ta čistá Zábava ve Hře bez Práce a je vlastně ten ranní Biolog opravdu taková "dřina"? ;)

Seberealizace je fajn na všech úrovních a i tady ve hře. Nesmíš si ale hned představovat, že si tu každý z těch TOP hráčů seberealizuje celý svůj reálný život a žije tu. Na většině z hráčů je vidět, jak si tu lépe či hůře seberealizujeme díky svým "životním Schopnostem", které nám obdobně fungují i v realu - mezi ně patří i umění si zorganizovat čas, mít pevnou vůli, překonávat překážky, plánovat si cíle apod. A jak je vidět, tak by některým z nás větší míra práce a tím i větší seberealizace vůbec neškodila. :up:

Smazání postav jako předmětu doličného seberealizace každého z nás? To zní hodně divně. ;)

Ono se dá nastavit i ta tvá Rada-Nerada opačně - ať se zasmějeme všichni - nic mazat nikdo nebude, ale zkus si TY jednou přivstat, jestli máš toho biologa na fakt fakt moc dlouho. A zkuste si VY všichni, co chcete dodělat Biologa a tím i PvP, zapnout ty "budíky"....... a sejdeme se na tom PvP. :)

...mě to přijde sranda. :lol: , protože já NORMÁLNĚ RÁNO VSTÁVÁM I BEZ BUDÍKU a zapnout PC není problém. A večer to PC taky stačí jednou zapnout = a světě div se, ani žíly mi to z té "dřiny" neurvalo a mám za den DVA Biology odevzdané. :inlove:

A klidně, když nestíhám odevzdat, tak se svět nezboří - prostě JÁ hraju podle sebe a podle svých možností. Nebo to nehraju, když nemám možnosti. A přijdu na PvP až když já budu chtít a mít na to a nebo mě něco přesvědčí jít dřív. :up:

torin - do Válek chodí i slušně namotivované, připravené a i vybavené 95 levely (a i menší) - asi ti, co chodí i malou svatou, takže by teoreticky nebyl level až tak nutný. Samozřejmě, pokud tvůj hlavní cíl není kosit každého hlava nehlava a být třeba jako druhý Trolof nebo ExTreeeMeee a jim podobní. JENŽE já bych třeba nechtěl být někdo druhý - já jsem já a já jsem pro sebe první = takže není až tak nutné být se všemi TOP v rovině a ani to nejde, protože nedáme všichni stejnou porci času a svých schopností téhle hře. To ale neznamená, že se nemůžeme ve Válkách stejně pobavit. :up:
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix 
offline Smacker23