Forumman: osbně si myslím, že jsi jeden z mála co tento problém pochopil. Každej sme jinej a někdo to prostě pochopit asi nemůže. Rusila, Batistaa a Ymir si pořád melou tu svojí a neuvědomují si, co vlastně to PvP zahubilo. Já vám to za zlé nemám, každej uvažuje jinak, ale na těch co to pochopení mají, je aby to dokázali nějak hezky vyřešit - nebo se to alespoň snažíme marně vysvětlit i vám ostatním.
Rusila si myslí, že to vyřesí odměnama. Batistaa si zase myslí, že hrát Metin je jako chodit do práce a je to povinnost a né zábava. Já vám řeknu jak to je. Každej normální člověk by měl chodit do školy nebo do práce. Kdo ani jednu z těchto činností nedělá, tak ho upřimně lituju. Potom si hrou nahrazujete 8 hodinovou směnu v práci a to podle mě není dobře. Hra by měla bejt dělaná v duchu těch, co příjdou domů a každej den věnují hře určitou část svého volného času. To, kolik času tomu věnují, by mělo bejt jen na nich a odrážet se to na kvalitě věcí určitě bude. Normální ale není, že vás hra vlastně nutí bejt pořád nakempený doma, abyste mohli být dobří a hru si užít. Hráč co pořád dropí bude mít mrtě luxusní bonusy. Ti co na to nemají tolik času a chuti, nebudou mít tak kvalitní bonusy a nebudou tak dobří jako vy. Pořád nevidíte, že rozdíl mezi závisláky a občasnými hráči je velký? Dobře, dáme si druhej příklad. Krom kvality bonusů, tu jsou ostatní činnosti co vás shodí ještě hlouběji. Biolog vás znevýhodní o dalších 22% v obranách a to nepočítám ostatní taky celkem dobrý PvP odměny. Karma vás znevýhodní o 2700ZB, 17% útok a 10% obranu. Poslední činnost, která vás v PvP znevýhodní je Zručnost. Dokážete si představit, že váš protivník může mít díky talismanům teoreticky o 45% větší schopku, 45% větší průmku nebo o 6300 ZB více? Počítejte s tím, že s takovýmito lidmi budete bojovat... Opravdu vidíte jak vysokou šanci máte někoho porazit, když nejste ochotní věnovat roky těmto činnostem? Šanci nemáte vůbec žádnou... Tady jednoduše nejde o nějaký odměny aby to nalákalo lidi, tady jde o to, že ostaní hráči nemají důvod se s těmito TERMINÁTORY prát. Koho by to taky bavilo že?
Pak tu padl i názor od Ymira. Bereš hru už jako součást svého života. Já třeba beru za totálně zbytečný chodit na Pc ráno. K čemu bych na 10minut zapínal počítač? Kvůli biologovi? Toto mi příjde totálně zbytečný, já metinem nežiju, já ho hraju pro zábavu... Častý zapínání pc na krátkou dobu hodně zkracuje jeho životnost pokud o tom tedy něco víš, ale předpokládám že asi ne, jinak by jsi to nedělal.
Pokud si přečtete komenty lidí, co se vám snaží ukázat, že je to tu udělaný dobře, tak z jejich vyjadřování jednoduše poznáte, že oni hrajou pořád a vás co tomu tolik času věnovat nechcete nepochopí. Nám nevadí, že musíme každej den odevzdávat biologa, nám vadí, že toho biologa hodně potřebujeme do PvP a je to pro nás na rok a půl. Nám nevadí, že musíme každej den odevzdávat karmu, nám vadí, že si tu karmu nemůžeme někam schovat a musíme každej den chodit swamp, což je vlastně náš denní čas strávenej u Metinu. Kdo z nás PvP hráčů by šel radši "dropit" do swampu než jít vymlátit svatou? Nikdo, ale hra nás to nutí dělat jinak si tu neškrtneme...