Válka říši

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Re: Válka říši

Příspěvek od Ghibli » ned 25. lis 2012 11:47:12

Dell - to jako máme jít do Modré, aby se počty vyrovnali, za tebou, který si ve Válkách furt stěžoval, se Války nejsou fér, dýkolukaři nehrají čestně, všichni zbaběle utíkají..... a pak tě tam vidím s lukem a čestně zdrhneš z Válek za patnáct minut? :lol: Tak čest tvému bojovému umění - ale díky - fakt nechci. Nebo s Bugattim? S někým, kdo si koupil postavu a myslel, že "ono to půjde samo"? A pak tam budu s ním běhat nahatej ve Válkách? :lol: Taky čest jeho bojovému umění - ale díky fakt nechci.

A doufám, že nikdo nechce - vybíráme si říše i podle toho, kdo tam hraje, protože v součastném stavu mají šanci na vítězství všechny tři říše. Ano, pokud jim to tam záměrně nezačne někdo sabotovat. :up:

A jestli už jsi vzhůru, tak malá technická - nic nového, co se týče PvP Schopností, se do hry dlouho nepřidávalo. Čili my už "stojíme", jen jsi si toho nevšiml. A čekáme, co se bude dít dál. A ono se děje - někteří z borců, co by měli "dodělávat" Schopnosti, si radši poklábosí, jak je tohle nebo tamto nespravedlivé. Taky čest jejich bojovému umění (na fóru) - ale díky fakt nechci. Ještě že je tu většina, co není slyšet, a na Karmě a Biologovi dál maká. Tyhle chceme a čest jejich bojovému umění.

A že je dřina odevzdávat Biologa dvakrát denně? A že je úmorná práce na dva roky? Kam na tohle chodíte? :lol:

No jak vidím, tak se o PvP bavím se stále zajímavějšími hráči, co to PvP dělají a můžu se tedy opřít o jejich kvalitní názory. :)

...to asi těžko - ale aspoň je tu srandá. :lol:

lordsword - hra mě osobně baví dál, ale prostě pro některé už není zábava - a tak to LOGICKY přece nemůže bavit nikoho :) ....... a přitom... lidi chodí Války, bez toho, aby někdo vůbec poslouchal ty nářky některých místních na to, jak je Biolog těžký, Karma dřina, Bonusy úmorný, PvP k ničem nebo už po smrti..... :)

Server speciálně pro 141+ nejde udělat - nejde o to, že by nešel technicky. Hlavně prakticky, protože by se časem ta herní komunita na obou serverech rozvrstvila zase jako na začátku = zase by se pár lidí z toho průměru vyšvihlo na TOP, zase by se tu objevili plačky a nekoneční stěžovatelé na cokoliv, zase by to šlo stejným směrem.

S tou generační "obměnou" hráčů souhlasím - víc ale doufám v jedno - že, lidi, co ta hra "silně štve" prostě naštve tak, že už tady s námi nebudou hrát dál. :) Oni sice přijdou další "mučedníci", ale aspoň to naříkání budeme číst v jiných souvislostech. :)

Čest všem, co se nenechali nikým a ničím otrávit a dál dělají to své PvP. :up:
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Dell
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 9 poděkování
Dostal poděkování: 216 poděkování

Příspěvek od Dell » ned 25. lis 2012 12:08:56

Dell - to jako máme jít do Modré, aby se počty vyrovnali, za tebou, který si ve Válkách furt stěžoval, se Války nejsou fér, dýkolukaři nehrají čestně, všichni zbaběle utíkají..... a pak tě tam vidím s lukem a čestně zdrhneš z Válek za patnáct minut? Tak čest tvému bojovému umění - ale díky - fakt nechci. Nebo s Bugattim? S někým, kdo si koupil postavu a myslel, že "ono to půjde samo"? A pak tam budu s ním běhat nahatej ve Válkách? Taky čest jeho bojovému umění - ale díky fakt nechci.
Pokud te naplnuje ocernovani lidi ve hre, na foru a v tvem pripade verim ze i v realnim zivote budiz. Jak sem zminoval v jednom tematu proc sem mel luk a byl sem ve war 15 minut a jaky to melo duvod je rozhodne jedno. Ty si z toho udelas vlastni mlsanicko ktere tu budes vytahovat. Jeste jednou ti to vysvetlim. Byla to demonstrace nastaveni systemu pvp hodnoceni kdyz s full pvm udelam vic CB za 15 minut jak s vybavou za miliardy na pvp za pul hodiny. Kdezto u pvm nulova spotreba eliku kosti, maximalne sipu. U PVP nemusim vysvetlovat co vsechno to obnasi. Nikdo ti nekaze jit do modre. Ty neuhrajes nic v zlute naco by si asi tak sel do modre. Popremyslej.

Ghibli
Lv.24
Lv.24
Dal poděkování: 506 poděkování
Dostal poděkování: 582 poděkování

Příspěvek od Ghibli » ned 25. lis 2012 12:20:41

Dell - nelze očernit někoho, kdo už černým je. :up:

Mě je ukradené, jaké důvody máš, pro to, co děláš. Nemusím je vědět já, nemusí je vědět nikdo. Když si budeš hrát sám, je to fuk - ale tohle je bohužel kolektivní hra. Sám jsi si nastavil zrcadlo tvé falešnosti a ukázal jsi se nám všem ve svých pravých barvách tvého rytířství.

Jestli chceš něco řešit, tak to řeš tam, kde to smysl řešit má. A věř nebo ne, ve Válkách máš jen dvě možnosti - buď tam něco kazit a nebo tam něčemu pomáhat. Takže ve Válkách žádná "demostrace", jak je PvP nešťastné fakt ničemu nepomáhá.

Zkus nad tím taky popřemýšlet, jestli to takhle má nebo nemá smysl a já jsem snad doufám napověděl dost. ;)

Zaplať PánBůh, že modrá nejsi jen ty a tobě podobní "spasitelé" a jsou tam i hráči, se kterými má smysl hrát už jen proto, že oni si prostě přišli zahrát hru a na dokazování čehokoliv ví, že je na to jiné místo. :)
ObrázekYMIRObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
+200k min.
Chunjo
ReLions
141
6P
full
P
P
P
Meripa

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » ned 25. lis 2012 12:54:51

Zdravím vás všechny,nedalo mi to spát už pár dnů,ale taky se rád vyjádřím jako rekreační hráč.Osobně moje dva největší problémy v této hře je jen čas,který můžu hře dát a pak bohužel zdejší komunita.
A právě kvůli té komunity,která tady hraje mě odradila od válek a všeho kolem pvp.A jak už někdo psal,moc pravidelně a často se zde buď přidávaj nové mapy a nebo věci,což z mé strany je opravdu už přehnané.
Chodil jsem do válek pár měsiců,bavili mě,jenomže pak přišlo zesměšňování a vulgarity z řad topky a zjistil jsem jak hluboko člověk klesne kvůli nějaké online hře.
Omlouvám se všem a hlavně topce,že je nemám čas dohánět,nemůžu se jim rovnat a ani nechci.Promiňte,že žiju taky pro jiných 150 zájmů a koníčků.Moje chyba.
Odradil mě hlavně Hero market,kde si můžete už nakoupit natuněnou postavu,pak přišli talíky,které doposud nemám chuť dělat a v poslední řadě zručnost...
Jistě je to o každém,co hře dá a obětuje,ale toto už je přehnané.
Války jsou pro mnohé jen ty nepoužitelné cb a ne o zábavě.
A jak už tady někteří zmíňovali i já jsem byl svědkem toho jak topky se obchází a nejdou do sebe,ale jen po těch nejslabších.
Bonusy navíc?Nevyřeší nic!
Vyrovnanost v říších?O tom to není!
Je mi vás některých líto,jakým způsobem si zakladáte cíle se svýma postavama,ale mít úctu a pochopení pro slabší co nemaj ještě vypiplané věci,karmu,zručnost,bio atd.,to asi nikdo nepochopí...
Teď už je toho moc,i já osobně nejsem ani v polovině,to samozřejmě nikoho nemusí zajímat můj problém.
Děkuji zapochopení,hra pro mě je už denní rutina a stereotip,kdy už nevím jestli má cenu pokračovat.
Mělo by se to tady na nějaké dva,tři roky trochu pozastavit...
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

sem1rek
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 143 poděkování

Příspěvek od sem1rek » ned 25. lis 2012 13:29:06

Tady LadyL není nikdo jinej, než náš slavnej BrruceLee :up: jeden z lidí, který včera ve válce byl a díky kterým nemám zase na nějakou dobu chuť tam chodit.

Takhle to včera vypadalo převážnou část války:
Spoiler:
Obrázek
Což o to, kempit přes respem je už tradiční součást hry, ale pokud se najde pár jedinců, já mezi nima, kteří se s nima pokoušejí, ač marně bojovat (ono co se dá asi uhrát v celkovym počtu patnácti hráčů na celou válku říší), my po chvíli padneme a nějaká hnida s koupenou postavou tam začne posílat výsměšná gesta a srdíčka, jak jsme slabí, nejsem si jistá, jestli se dál chci takových bojů účastnit, kde schází trocha respektu k soupeři :up: A abych pravdu řekla, nechápu, proč bulíte, že svatá je mrtvá. V tom složení a množství, který jsem včera viděla, je teď novou svatou válka říší :)

SliimJiim
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 63 poděkování

Příspěvek od SliimJiim » ned 25. lis 2012 13:34:18

sem1rek píše:Tady LadyL není nikdo jinej, než náš slavnej BrruceLee :up: jeden z lidí, který včera ve válce byl a díky kterým nemám zase na nějakou dobu chuť tam chodit.

Spoiler:
Obrázek
Což o to, kempit přes respem je už tradiční součást hry, ale pokud se najde pár jedinců, já mezi nima, kteří se s nima pokoušejí, ač marně bojovat (ono co se dá asi uhrát v celkovym počtu patnácti hráčů na celou válku říší), my po chvíli padneme a nějaká hnida s koupenou postavou tam začne posílat výsměšná gesta a srdíčka, jak jsme slabí, nejsem si jistá, jestli se dál chci takových bojů účastnit, kde schází trocha respektu k soupeři :up: A abych pravdu řekla, nechápu, proč bulíte, že svatá je mrtvá. V tom složení a množství, který jsem včera viděla, je teď novou svatou válka říší :)
Mám z toho stejný pocit. Vysměšná gesta ... ty mohl posílat možná tak sobě, když dostával sadu po 20k jen ode mě .. seky nepočítaje.
PuPik WAR 134 LVL
Duto WAR 110 LVL

lordsword
Lv.36
Lv.36
Dal poděkování: 39 poděkování
Dostal poděkování: 332 poděkování

Příspěvek od lordsword » ned 25. lis 2012 15:27:26

sem1rek píše:Tady LadyL není nikdo jinej, než náš slavnej BrruceLee :up: jeden z lidí, který včera ve válce byl a díky kterým nemám zase na nějakou dobu chuť tam chodit.

Spoiler:
Obrázek
njn vystvaly jste nas dykolukare,kteri kryly resp,tak se pak nedivte.)) i oni mely svoji ulohu.))
Smrt vždycky stojí po boku bojovníka,
jídá s ním u stolu a uléhá s ním na lože.
Smrt je ta nejvěrnější milenka.
Ale je zbytečné si jí všímat,
dokuď vás nepožádá o polibek.

nicnevim
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 28 poděkování

Příspěvek od nicnevim » ned 25. lis 2012 15:36:52

Dell píše:Holky a devcata. Jedinej problem celeho PVP je nevyrovnanost risi.
:shinsoo: 20-25 top pvp
:chunjo: 10-15 top pvp
:jinno: 5-10 top pvp
Konec koncu kazdej ma moznost nahlednout do statistik.

Tohle je jedinej duvod PROC! vyrovnejte pomer risi a bude se o co rvat.

Kazdej srakota prejde do cervene za ziskem CB (taky sem ve skolce byl tam kde bylo vic lidi) a skuste mi nekdo napsat ze to tam neni 1000x lehci jak v modre ale na tyden se vam tam vetru a toho vojevudce vam vemu a to sem zvedavy co pak napisete! Pak mi tu skuste nekdo napsat kde je problem. Didinea co si dokazala v modre kdyz si tu prebehla? ODPOVED: bohuzel ani rytir to nebyl (samozrejme si nemela nikoho za prdeli)
DaTteplice co si dokazeal v modre? Generala? blahopreji! NULO.
Tot vse k celemu pvp systemu. Pokud se hra nezastavi vyvojem na 2-3 roky a hraci se castecne nevyrovnaji nikdy nebude PVP regulerni. Kdepak si Rusilko dala 130 000 CB kdyz davas za war smesnych 200+- CB?
prepocitej si to na pocet war! 667 War risi fakt nebylo. Chces se prit o to ze si nejlepsi v pvp kdyz mas nejvic CB? Nejlsepsi budes kdyz budes za vynulovani a zruseni CB. Vime ze to by si se radeji obesila. (ano smutna realita ale je to tak) Celej system se ridi podle budickaru jako napriklad Ymir. Ty me chces kazat ze nemam hrat kdyz si nenastavim budik?... Ja hraju pro poteseni a pro kamarady. Ano je to neuveritelne ale i v hre metin muzou byt kamaradi. Je mi sumak co napises ty nebo ty. Presli ste do modre aby ste si dokazali jaky ste hrdinove. Jeden propadak za druhym. Chces mi oponovat? Ukaz se na tyden v modre. Ne to ne pak by se prislo na to ze jsi vlastne nic! Ty chces zlepsit pvp? prave ty budikar? Chcete motivaci? Prejdi do :jinno: a ukaz jak si dobrej. Ani kulove. Radeji 300 CB za cervene jako 50 za modre a vyhrat valku. To jste vy. NENAZRANCI. Cele PVP je o vas. Saggi ani nikdo jiny s tim nic neudela. Naco se rvat kdyz muzu prejit a sem vitez.

E: ano sem ozralej a nejspis budu kosit. Ale pokud by mel byt duvod alokohol nebo vy. Tak alkohol bude urcite muj kamarad. Z vas mi je fakt na (neni tu grcajici smajlik). Proc resite a hledate chybu u teamu za neco co spusobujete vy samotni? Sem zvedavy kdo z vas ma koule a prejde do modre. Lepsi poplakat na foru ja vim.

Nebyla jsem tam proto, abych si něco dokázala, ale budiž, Tvůj názor, s tebou se hádat nebudu, domysli si proč, třeba si mysli, že na to nemam, je mi to fuk.
Je to pravda, neměla jsem rytíře, první týden jsem měla vojevůdce, ale to jsem měla naděláno ještě z červené, o tom nemůže být řeč. Čistě cb za celý týden mi generála daly, dokonce jsem na tom s cb byla stejně jako Rusila, jen jsem měla větší lvl, proto jsem ho měla právě já, snad se o tom vedly ještě nějaký debaty. Takže prosimtě, než něco napíšeš, tak si to na 100% ověř, ale Tobě zjevně stojí za slovo jen vojevůdce, tak ani nevim, proč to píšu.
Jen nechápu, jak někdo může říct, že to hraje kvůli kamarádům, ale chodí se sem rozčilovat kvůli cb, no to mi hlava nebere :normal?:
Až blbost bude nadnášet, tak všichni odletí.

sem1rek
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 143 poděkování

Příspěvek od sem1rek » ned 25. lis 2012 15:55:08

lordsword: Někdo se je možná snažil vyštvat, někdo ne, nicméně to není pointa mýho příspěvku, já nenarážím na styl boje (i když, možná vlastně narážím, protože někteří tam chodí bojovat spíše slovně než zbraněmi :lol:).

I když je třeba tadyhle Delian drobet vyšinutej, tak se mu nedá upřít jedno, a to, že většinu války drží ústa a ohání se spíše dýkama než opileckými bláboly, a že zrovna jeho parta a moje parta se ve hře příliš nemusí, leckdy se v tom chumlu potkáme a příležitostí k hloupejm narážkám je tam víc než dost. Že je nějaká říše slabší a dostává na zadek, s tím se vyrovnám a třeba to jdu příště zkusit zase, ale pokud někomu nestačí ponížit soupeře potupnou porážkou a musí si ještě víc šlápnout naprosto zcestnejma řečma, tohle mě fakt nebaví :up: A časem to asi přestane bavit i ty dotyčné, až si uvědomí, že určitá část hráčů ty války nechodí třeba i z tohodle důvodu, a budou mít míň cílů, ze kterých můžou kápnout nějaký ty cbčka :chunjo: :jinno:

LadyL
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od LadyL » ned 25. lis 2012 16:03:35

SliimJiim píše:

Spoiler:
Obrázek
Mám z toho stejný pocit. Vysměšná gesta ... ty mohl posílat možná tak sobě, když dostával sadu po 20k jen ode mě .. seky nepočítaje.
pupuku nemam bio :DDDD a prej dostavam 20 k :DDDDD si pobavil celou moji rodinu a kamarady ty a 20 k prosiumte bral jsi mi 3 k a byl si rad, 20 k mozna ale kolikrarat sadu :DDDDDD a kolik ja bral tobe a pokud vim tak ja ti bral az 10 a vuici tem tvym 3 je to masivneji a to tet ve ctvrtek bude bio neboj a zajdi si zvetsit Gioptrie vidis nejak suro :DDDDDD
Obrázek

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Hakan 
offline Mionix