Válka říši

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Re: Válka říši

Příspěvek od BloodRayne » ned 25. lis 2012 19:34:07

Pippi píše:Tak vemem to popořadě:
To,kde si vzala Rusi cb a kolik kdo komu bere je úplně jedno,házíte tady čísla jako by šlo o detaily a vaše hratelné emoce vůči jednotlivcům...
Když se opíráš do jednotlivce,beru to jako obranu,ale jakmile napadáš celou říši,opět ukazuješ co si zač a jakou máš povahu.
Osobně nic proti tobě nemám,možná si pro někoho vzor v pvp a to je v pořádku,ale jde tady všeobecně o to,co vše pvp obnáší.
Pokud mi někdo bere kouzlem např. 10k,tleskám,respektuju ho a vím,že je u mě něco špatně a třeba musím něco doladit.
Co se týče chunja,oni byli a stále jsou taky pro mě vzor sehranosti ala v jednotě je síla.Přesto nebudu se rozhodovat o opuštění jinna,jen protože někde možná bude líp...(já jsem i v reálu patriot,to už možná pochopila i Piu.)
Všeobecně je těžké se tady s někým srovnávat a samotné forum slouží k diskuzi o hře a třeba i o pvp.
My si nestěžujeme!My jen říkáme jak to každý má a není snadné někam se honit za lepšími,ještě když zesměšňují,urážejí a smějí se na to,že na víc nemáme času,chutě,chtíče.
Ale jedna věc je debatovat a druhá říkat-váš problém,tak to nehrajte,tak si lama,tak to neumíš,tak bla bla bla a topka je nejlepší!!!
Jaká topka?!Neznám žádnou topku!
Osobně znám jen závisláky nebo lidi do pohody,co se tím baví.

Co se týká tebe a par jedinců od vás skláním klobouk ( i když žádný nemám :) )
Pár jedinců se snaží a nevijímaje Kanty (vítej Kanto zpět) a 95% ostatních to jen kazí a dlabou na to...Mohla bych tu jmenova ne jeden cech z modre, který je na pvp na výbornou , ale aktivita 0% takže o čem se tu máme dále bavit?

Co se týká mé povahy?Ano sem zlá, panovačná, ctižádovistivá a neznam prohru a když jí utrpíme tak nejdu stím na forum jak je něco nefer, ale především seřvu naše za neschopnost ;) (oni vědí a někdy mi snad odpustí :tutununu: )
Takže by ste si měly udělat pořádek především u vás a potom hledat problémy v jiných..

Pak by bylo na místě zakládat podobné témata o zlepšení pvp..

PS:droperka, i nejlepší hráči s chunjo vědí , že je 10x horší dělat cb za červenou ;)
Naposledy upravil(a) BloodRayne dne ned 25. lis 2012 19:40:24, celkem upraveno 1 x.
Obrázek

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » ned 25. lis 2012 19:39:07

Tommo píše: Co se týče válek. Na jednu stranu chápu Ymira, že se snaží do válek dostat co nejvíc lidí. Ale prostě pokud tam hráč nepřeběhne ani mapu, bavit ho to prostě nebude.
Chlapče, podivej se o stranu zpět na takovej screen, kde jistá postava Tommo společně s dalšími "normálními" lidmi stojí se 100% buffem před sloupama a zabíjí ty, co vylezli. Potom napiš takovou kravinu, že má někoho bavit válka, když ani nepřeběhne mapu.

Vikern
Lv. 12
Lv. 12
Dal poděkování: 15 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od Vikern » ned 25. lis 2012 19:40:56

Podle mě...co se snížilo zruško má válka opět náboj...akorát ta absence chunja a jinna je znát..kdyby tam chodilo stejně lidí od každé říše bylo by to zajímavé..shinsoo má stále převahu...včera jsem dodělal bio a tak jsme to šel vyzkoušet do války..byl jme spokojený..nemám ani jednu dračí věc a přesto sem urval 140CB...ustál sem poměrně dost a beru dosti i těm co mají 130+...takže za mě co se týče snížení DMG u zrušit kouzlo válka dost povzbyla na výzmanu...v příští válce chybět nebudu ;)

E:kamosvsech to máš recht..extreeemík si na mě včer posvítil sotva sem vylezl už sem byl bez ochrany...ale zase je to součást taktiky..chyba je n naší straně že jim dovolíme je prudit u sloupů a nesundáme je nejdřív...
Naposledy upravil(a) Vikern dne ned 25. lis 2012 19:42:38, celkem upraveno 1 x.
Vikernes 118
bio - COMPLETED !!!!!!
Chunjo navždy
Zkroceno - Nic..Kerindor - nechodím..Heageron - nechodím, Rokle - nechodím..a vrásky mi to nedělá :D..kam chodím?..no přece ven :D..taky by jste to měli zkusit;)

LadyL
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od LadyL » ned 25. lis 2012 19:41:56

kamosvsech píše:
Tommo píše: Co se týče válek. Na jednu stranu chápu Ymira, že se snaží do válek dostat co nejvíc lidí. Ale prostě pokud tam hráč nepřeběhne ani mapu, bavit ho to prostě nebude.
Chlapče, podivej se o stranu zpět na takovej screen, kde jistá postava Tommo společně s dalšími "normálními" lidmi stojí se 100% buffem před sloupama a zabíjí ty, co vylezli. Potom napiš takovou kravinu, že má někoho bavit válka, když ani nepřeběhne mapu.

nojo mny sme ubožáci že si umíme vydobýt fleka tam kde se dobře bujuje kdyby ste to dokazali vy tak ani nepipnete
Obrázek

Clon3D
Lv.15
Lv.15
Dal poděkování: 226 poděkování
Dostal poděkování: 206 poděkování

Příspěvek od Clon3D » ned 25. lis 2012 19:50:00

Sice jsem v poslední válce nebyl, ale myslím, že na tyhle hráče by stačilo postavit jen WP suru ke sloupům a pěkně je zrušit - sloupy už si poradí sami. :-D
Ještě dodám k rusile, nevím kde jsi vzala, že za červenou je to 10x těžší udělat CBčka, ale co vím od lidí co přešli z červené do žluté dělají méně. :-)

Jinak k tématu je škoda, že tyhle války říší tak upadli, když si vzpomenu na války před rokem a půl a teď je to fakt obrovský rozdíl - bohužel k horšímu. Takže nezbývá nic jiného než věřit a doufat, že stím saggi zkusí ještě něco udělat.
Obrázek ObrázekObrázek

shvetseek
Lv.31
Lv.31
Dal poděkování: 1218 poděkování
Dostal poděkování: 457 poděkování

Příspěvek od shvetseek » ned 25. lis 2012 19:56:34

Spoiler:
LadyL píše:
kamosvsech píše:
nojo mny sme ubožáci že si umíme vydobýt fleka tam kde se dobře bujuje kdyby ste to dokazali vy tak ani nepipnete[/quote]

Nikdo neříká, že jste ubožáci. Jen se snažil vypíchnout, že červených hráčů tam bylo skoro stejně, jako žlutých a modrých dohromady, což není tvoje chyba. A taky upozornil na to, že člověk, kterej se v podstatě taky zasazuje o to, že někdo nemůže ani přeběhnout mapu, říká, že někdo nemůže přeběhnout mapu.
"Happines only real when shared."

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » ned 25. lis 2012 20:20:24

LadyL píše:
kamosvsech píše:

nojo mny sme ubožáci že si umíme vydobýt fleka tam kde se dobře bujuje kdyby ste to dokazali vy tak ani nepipnete
Mně je ukradený, jak moc bezpáteřní krysa si ty a tvoji nohsledi. Jen poukazuju na to, jak si nevidíte do úst. Dělejte si co chcete, ale aspoň tu ze sebe nedělejte blbce, když už je ze sebe děláte ve hře. A ať mi ohledně války napíšeš další nějakou kravinu, tak je mi to buřt, protože se válek neúčastnim. Mimochodem, asi 10 dní dozadu, kdy jsem si tu válku zaskočil, jsem tě tam párkrát potkal. Kouzel jsem bohužel moc nepoužil, protože po jedný léčce si jen běhal směrem pryč, tudíž bych řek, že ty si vydobudeš maximálně místo u PC abys mohl do hry a dopřál tvý rodině trochu srandy z fóra.

Edit: Warn za vyvolávání hádek.
/Script

Pippi
Lv.17
Lv.17
Dostal poděkování: 37 poděkování

Příspěvek od Pippi » ned 25. lis 2012 20:32:24

Rusi-u mě sklánět klobouk nemusíš,ještě se mám co učit a co pilovat,ale prostě teď to nejde.Jen v pár válkách jsem se snažil kolikrát nahánět tebe a i když moc neberu,třeba potrápit soupeře. ;) To mě prostě bavilo...ale pak je tu jak řikáte topka co se jen dívaj na cb a když mám ušmudlaných 150 za war,jsem pro někoho lama,jenom protože jsem nezabíjel slabší nebo buffy u respu?
To už mi nešlo do hlavy.
S tím jak se lidi domluví a při sobě drží,v tom máš recht,ale tady je to samí přeběhlík-když už to hra umožňuje.
Měl jsem možnost být jednou ve sváte a taky jsem se bavil,ale opět vše špatně.Vydržel jsem tam necelou hodinu a šlo to,pro některé jsem byl však dárce. :D Chviličku.
Tady by si lidi měli navzájem vážit svých hodnot a když už něco dokážou mít z toho radost a ne se zklamat,protože se najde zase mamlas co napíše,bereš prd lamo a pravda je jiná.
Pak to člověka odrazuje dát hře nějaký čas a pilovat postavu.
A pvp?Každý zná svou hodnotu...
Někdy porážka bolí,ale kdo umí prohrávat,umí i žít...
A ti druzí prohrávají sami se sebou.

Vikern
Lv. 12
Lv. 12

Příspěvek od Vikern » ned 25. lis 2012 20:33:19

kamosvsech : já bych hledal chybu jinde...a to především ve vlastních řadách..kdyby byla přesila chunja nebo jinna nezbude jim nic jjiného než dělat to co dělá shinsoo..neboli stát u sloupů a zabíjet hned co někdo vystrčí čumák ven...holt budeme muset podpořit Ymira..a vy jinno zase zařiďte svůj vlastní nábor do válek...taky mě štve že nevyhráváme je nás tam o dost míŇ..ale jsem objektivní a vidím chybu u nás ne u nich..i proto mě 3/4 chunja nesnáší :D
Vikernes 118
bio - COMPLETED !!!!!!
Chunjo navždy
Zkroceno - Nic..Kerindor - nechodím..Heageron - nechodím, Rokle - nechodím..a vrásky mi to nedělá :D..kam chodím?..no přece ven :D..taky by jste to měli zkusit;)

TafrobAJay
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Příspěvek od TafrobAJay » ned 25. lis 2012 20:40:37

Ghibli píše:Dell - to jako máme jít do Modré, aby se počty vyrovnali, za tebou, který si ve Válkách furt stěžoval, se Války nejsou fér, dýkolukaři nehrají čestně, všichni zbaběle utíkají..... a pak tě tam vidím s lukem a čestně zdrhneš z Válek za patnáct minut? :lol: Tak čest tvému bojovému umění - ale díky - fakt nechci. Nebo s Bugattim? S někým, kdo si koupil postavu a myslel, že "ono to půjde samo"? A pak tam budu s ním běhat nahatej ve Válkách? :lol: Taky čest jeho bojovému umění - ale díky fakt nechci.

A doufám, že nikdo nechce - vybíráme si říše i podle toho, kdo tam hraje, protože v součastném stavu mají šanci na vítězství všechny tři říše. Ano, pokud jim to tam záměrně nezačne někdo sabotovat. :up:

A jestli už jsi vzhůru, tak malá technická - nic nového, co se týče PvP Schopností, se do hry dlouho nepřidávalo. Čili my už "stojíme", jen jsi si toho nevšiml. A čekáme, co se bude dít dál. A ono se děje - někteří z borců, co by měli "dodělávat" Schopnosti, si radši poklábosí, jak je tohle nebo tamto nespravedlivé. Taky čest jejich bojovému umění (na fóru) - ale díky fakt nechci. Ještě že je tu většina, co není slyšet, a na Karmě a Biologovi dál maká. Tyhle chceme a čest jejich bojovému umění.

A že je dřina odevzdávat Biologa dvakrát denně? A že je úmorná práce na dva roky? Kam na tohle chodíte? :lol:

No jak vidím, tak se o PvP bavím se stále zajímavějšími hráči, co to PvP dělají a můžu se tedy opřít o jejich kvalitní názory. :)

...to asi těžko - ale aspoň je tu srandá. :lol:

lordsword - hra mě osobně baví dál, ale prostě pro některé už není zábava - a tak to LOGICKY přece nemůže bavit nikoho :) ....... a přitom... lidi chodí Války, bez toho, aby někdo vůbec poslouchal ty nářky některých místních na to, jak je Biolog těžký, Karma dřina, Bonusy úmorný, PvP k ničem nebo už po smrti..... :)

Server speciálně pro 141+ nejde udělat - nejde o to, že by nešel technicky. Hlavně prakticky, protože by se časem ta herní komunita na obou serverech rozvrstvila zase jako na začátku = zase by se pár lidí z toho průměru vyšvihlo na TOP, zase by se tu objevili plačky a nekoneční stěžovatelé na cokoliv, zase by to šlo stejným směrem.

S tou generační "obměnou" hráčů souhlasím - víc ale doufám v jedno - že, lidi, co ta hra "silně štve" prostě naštve tak, že už tady s námi nebudou hrát dál. :) Oni sice přijdou další "mučedníci", ale aspoň to naříkání budeme číst v jiných souvislostech. :)

Čest všem, co se nenechali nikým a ničím otrávit a dál dělají to své PvP. :up:
Kyblíku,co je ti potom jestli jsem si koupil postavu nebo udělal svojí?A že jsem jednou běhal bez brnka ach to je toho.Ono se těm válkám jde fakt už jen smát.Dokud se postup hry nezastaví,tak to bude vypadat jak to vypadá.

A když červené nejde pořádně sundat,tak koho by to bavilo tam furt chodit.Když za modré není pořádně s kým bojovat.Koho tam mám?Lovableho?Aha ve dvou toho fakt moc nezmůžem a já už se na to taky vykašlal,takže kdo to tahá za modrou Lovable a praporující wipes?ááá to je teda opora.Kdežto za červenou tam vleze tolik hráčů co za modrou a žlutou dohromady a ještě o hodně větší kvality. Však až nebudete mít s kým bojovat stejně jako ve svaté to bude sranda :lol: .

Hra se prostě bude muset stopnout jinak PvP zůstane mrtvé,ale budíčkáři jako je kyblík budou furt brečet at jim přidají něco nového,že už nemají co dělat a pak se diví,že to vypadá jak to vypadá.Místo aby se poslechla většina-(90% hráčů) se poslechne radši zbylých 10% a začne se něco přidávat.
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo

Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Mionix 
offline Smacker23