Co to jedeš tvl?TafrobAJay píše:Když jste takoví chytrolíni,tak brnkněte sagimu,že mu to opravíte.Přijme vás s otevřenou náručí.
I kdyby jste měli pravdu k čemu to je dobré?To by snad věděli i bez vás.
To je příliš krutá smrt,nevím jestli bych do toho šel,ještě popřemýšlím.Ale navrhuju dát live PvP bez koně,ale a nebo s koněm když už,ale kterého budeš mít ty,to určím já.Vyberu ti toho největšího kryple z mé stáje.
No nevim jestli bi na tobě jezdil a zaroven s tebou bojovalTo je příliš krutá smrt,nevím jestli bych do toho šel,ještě popřemýšlím.Ale navrhuju dát live PvP bez koně,ale a nebo s koněm když už,ale kterého budeš mít ty,to určím já.Vyberu ti toho největšího kryple z mé stáje.
Renegade2 píše:No hlavně že ty to dákážeš, přečti si něco o tom na serveru od saggiho prosím, jak je server zabezpečen a potom něco povídej. Všichni víme jak to chodí ve filmech a je to jednoduché.devils636 píše:D3NJIs píše:To někdo napadl? Chyba v DoSu? Nebyl jsem ve hře, takže nevím. Takový server nemuže jen tak nikdo hacknout. IPčko serveru si zjistí kdekdo, ale ID a heslo k serveru, pokud se mění malé a velké písmena a čísla a heslo se skládá s nesouvislých písmen...
!Musim se zasmat v jakém světě žiješ....Prolomeni hesla Serveru trva asi 1hodinu..Podle toho co je to za PC...Dal se nebudu vyjadřovat.
Jinak Pro lidi který nevědí co je to vyznam :
Tu mate neco pro čtení
no neviem ked tu reaguje na kazdy 1 prispevok...ddt007 píše:hrncekkafe píše:tvl tebe stej hry hrabeTafrobAJay píše:Když jste takoví chytrolíni,tak brnkněte sagimu,že mu to opravíte.Přijme vás s otevřenou náručí.
I kdyby jste měli pravdu k čemu to je dobré?To by snad věděli i bez vás.
To je příliš krutá smrt,nevím jestli bych do toho šel,ještě popřemýšlím.Ale navrhuju dát live PvP bez koně,ale a nebo s koněm když už,ale kterého budeš mít ty,to určím já.Vyberu ti toho největšího kryple z mé stáje.
spíš tobě nedochází, že si z toho dělá srandu
aj keby to myslis jak chces toto je moc...TafrobAJay píše:Nedělám si z ničeho srandu,tady jde o vážnou věc.Mizí životy.Večer to bude určitě ve zprávách jak sem se udusil v kondomu.To bude hrůza.
Jinak už chytám ryby.Sice nevím jak,ale chytl jsem zatím jednu pijavici a z té mi padl desetník.Takže bych měl i něco vyděláno.Elíky mám taky napadl jsem Kaufland a nabral si nějaké ty Monstery,takže jsem dost nadopovaný.Za chvíl iskusím asi těžbu nevím jak to půjde dál.
PS:Koupím krumpáč+0+1+2... Nejlépe na Moravskoslezku,ale jsem ochotný i dojet.
PS2:Už mám levl 7 nějaký člověk venčil fretku a ta dává expu jak prase,to by jste se divili.
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |