Válka říši

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Zamčeno
BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Re: Válka říši

Příspěvek od BloodRayne » pon 26. lis 2012 17:15:49

TafrobAJay píše:
BloodRayne píše:
Vikern píše:kamosvsech : já bych hledal chybu jinde...a to především ve vlastních řadách..kdyby byla přesila chunja nebo jinna nezbude jim nic jjiného než dělat to co dělá shinsoo..neboli stát u sloupů a zabíjet hned co někdo vystrčí čumák ven...holt budeme muset podpořit Ymira..a vy jinno zase zařiďte svůj vlastní nábor do válek...taky mě štve že nevyhráváme je nás tam o dost míŇ..ale jsem objektivní a vidím chybu u nás ne u nich..i proto mě 3/4 chunja nesnáší :D

S tím o dost mín bych to moc nepřeháněla ;)

Za posledních 10 waru bylo red víc jen 3x s toho jednou o jednoho hráče navíc.
Modré bylo kolikrát daleko víc i žluté a vysledek byl stejný ;) Tak čím to bude ?Přesila ne ;)
(beru posledních 10 waru)
Pochopíš,že tady nejde o počet,ale o kvalitu?

Pár menších levlíku-(20-30) se mě už několikrát ptalo jestli má cenu jet PvP,napsal sem jm na rovinu,že at to zbytečně nedělají,že jsou to vyhozené peníze a nakonec by jedině litovali at si radši zajdou do swampu a skusí to možná za nějaký ten rok,dva.Nechápu,proč je tam lákáš kyblíku,když jsou to jenom vyhozené peníze z jejich strany.

Na to už ani není co říct,celé to jde do háje.Jak může Jinno něco vyhrát když tam za něj chodí jediný schopný PvPčkař a to je Lovable.To má jako hrát celé sám :lol: ?Jak ještě hrál i Petter tak už se to trochu dalo,ale když už to tahá jen jeden,tak je to fakt o ničem.

Jinak svatá,tak ta už je úplně ztracená a divíte se?Jsou tam 3 :jinno: a 5 :shinsoo: ,červení dostávají,tak si zavolají další 3 a je jich tam 8:3 dostavají zase,tak pro změnu jich tam přijde 15 a pak se diví,že tma je mrtvo.Oni ti napíšou:"Máš si taky někoho zavolat" jenomže to pak asi nehráli za modrou,tam když si napíšete,tak přijde 1-3 hráči a po jedné smrti už tam zase nejsou,tak kde to jsme.Těším se až války dopadnou jako svatá už aby to bylo.

To už začíná být směšný, ale co tu píšeš.Chceš mi říct , že v celem JInno je jen Lovable, že tam hrál jen lovable a nikdo jiný nic nedělal :?: :lol:
To sou kecy, jen když se podívam na téma vaše nejlepší bonusy je tam od spoustu modraku par pěkných kousku pvp hraček , to si to jen dělaly na to aby se tím pochlubily na foru a skovaly na sklad?
Jestli jo opět se tu nemáme o čem bavit ;)
Znáš to pořekadlo "bez práce nejsou koláče" ;)
Přeci modrá nemůže čekat na to, že knim přelezou pvpčkaři s jiných říší mlátit se za modrou a vlastní pvp hráči z modré si budou jen levlovat a hrabat do trezoru :o
Vy tam máte levlu 120,130+ jak šafránu a kde nic tu nic :!:
A stímto přístupem jak jim radíš, nic nedělejte se tak potom akorát zmůžete jít napsat na forum jak je něco nefer ;)

O té svaté bych pomlčela, dlouho sem tam nebyla, ale ne jednou sem zažila, že sme byly v menšině a stejně vaši pozdrhaly.Stačily 2 -3 smrti a finito.

Takže za zdechlost si můžou jen hráči, ne system,né protivnici , ale jen ten přístup hráčů.

Ještě tu padly , že je to taky k vůly urážkam, tvl tolikrat a soustavně sem byla středem urážek a taky sem se nerozplakala a neutekla ;)

Tady by pomohla jediná věc a hodně často navrhovaná, kdyby si hráči cizích říší na pvp mapach nerozumněly, to by bylo 100x lepší ;)
Obrázek

LadyL
Lv.7
Lv.7
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 7 poděkování

Příspěvek od LadyL » pon 26. lis 2012 17:25:05

BloodRayne píše: O té svaté bych pomlčela, dlouho sem tam nebyla, ale ne jednou sem zažila, že sme byly v menšině a stejně vaši pozdrhaly.Stačily 2 -3 smrti a finito.
To dělá ten stracho milované CB ten ú těk ze svaté a je tovše o tom přístupu

Bugatti : Jen ti řekn, že jsem na takové střední kde ty se vživotě nedostaneš život není jen se každej tejden střískat zhulit .... Ty vživotě nic nedokážeš ale ja žiju spíše na zemi než... v PC :) a ty by si mi na to odvětil tvoj oblíbenou větu : Tak určitě je to sport ....
Obrázek

TafrobAJay
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Příspěvek od TafrobAJay » pon 26. lis 2012 17:34:33

Chtěl jsem to říct,tak že jediný Lovable za něco stojí.To,že ostatní modří chodí vyžírat mezi žluté a červené,body za to sice jsou,ale když chcípnou po 5 kouzlech,tak to moc bodu nepřinese.

LadyL,nezklamal si přesně tady ty pitomé řeči jsem měl na mysli.Tref ado černého,jen tak dál.Přidám se k tobě,snad si budeme rozumět.Takže to zkusím:Sám lítáš jak papírový drak a tady děláš velkého kluka,zkus to skusit někde jinde.

Ano Rusilo, v hodně věcech máš pravdu,ale nijak s tím nepohnete.Dokud je v rudé 20-30 Schopný pvp lidí,v Chunko 10-20 schopných PvP lidí a v Jinno 5,tak výsledky budou pořád stejné.

Je tu toho příliš co lidi odlákává. Pitomé řeči,neschopnost říše,přesila,započítávání CB,ohen,magnet od waru a ninju a mnoho dalšího.Možná kdyby se to pořádně doladilo,tak by jsme se mohli o nčem bavit,ale takhle :no: .Místo Heagronu se mohli zaměřit tady na todle,další chyba.

A to že máme v říši levly 120+ a 130+ to je sice pěkné,ale to,že mají jenom PvM tak na to už asi nehledíš co?Jako klidně at to jdou skusit s tím PvM,třeba se stane zázrak.

A jak si psala,že modří tam dávají pěkné věci.Ono možná dávají oněch 5,ale když tam dá někdo jiný krom tady těch,tak má možná jednu dobrou věc,ale ta ho nespasí.

Navíc Jinno vůbc nedrží u sebe,každý si běhá kam chce.Oproti Shinsu a Chunju ti drží u sebe a jsou sjednocení.Ono když by jsme se náhodou drželi u sebe tak nejsou CB,že jo a to všechny ničí.CB,které vůbec nic neznamenají.

PS:Já jsem ze svaté nikdy nezdrhl,vždycky jsem odešel jako poslední.Jinak máš pravdu,ostatní 2-3smrti a jsou fuč.Jenomže zase se není čemu divit,když je sundáte na kouzlo,tka koho by bavilo tam tajtrdlíkovat.
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo

Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".

LadyL
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od LadyL » pon 26. lis 2012 17:37:09

TafrobAJay píše:Chtěl jsem to říct,tak že jediný Lovable za něco stojí.To,že ostatní modří chodí vyžírat mezi žluté a červené,body za to sice jsou,ale když chcípnou po 5 kouzlech,tak to moc bodu nepřinese.

LadyL,nezklamal si přesně tady ty pitomé řeči jsem měl na mysli.Tref ado černého,jen tak dál.Přidám se k tobě,snad si budeme rozumět.Takže to zkusím:Sám lítáš jak papírový drak a tady děláš velkého kluka,zkus to skusit někde jinde.

Ano Rusilo, v hodně věcech máš pravdu,ale nijak s tím nepohnete.Dokud je v rudé 20-30 Schopný pvp lidí,v Chunko 10-20 schopných PvP lidí a v Jinno 5,tak výsledky budou pořád stejné.

Je tu toho příliš co lidi odlákává. Pitomé řeči,neschopnost říše,přesila,započítávání CB,ohen,magnet od waru a ninju a mnoho dalšího.Možná kdyby se to pořádně doladilo,tak by jsme se mohli o nčem bavit,ale takhle :no: .Místo Heagronu se mohli zaměřit tady na todle,další chyba.

A to že máme v říši levly 120+ a 130+ to je sice pěkné,ale to,že mají jenom PvM tak na to už asi nehledíš co?Jako klidně at to jdou skusit s tím PvM,třeba se stane zázrak.

A jak si psala,že modří tam dávají pěkné věci.Ono možná dávají oněch 5,ale když tam dá někdo jiný krom tady těch,tak má možná jednu dobrou věc,ale ta ho nespasí.

Navíc Jinno vůbc nedrží u sebe,každý si běhá kam chce.Oproti Shinsu a Chunju ti drží u sebe a jsou sjednocení.Ono když by jsme se náhodou drželi u sebe tak nejsou CB,že jo a to všechny ničí.CB,které vůbec nic neznamenají.

PS:Já jsem ze svaté nikdy nezdrhl,vždycky jsem odešel jako poslední.Jinak máš pravdu,ostatní 2-3smrti a jsou fuč.Jenomže zase se není čemu divit,když je sundáte na kouzlo,tka koho by bavilo tam tajtrdlíkovat.
Ale hele to není chyba naše ale vaše ne ? ... to máš psát svým lidem.. a nemůžeme za to, že tam umí udělat PVP jen Cech chizfen a ostatní stojí za nic
Obrázek

forumman
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 66 poděkování
Dostal poděkování: 102 poděkování

Příspěvek od forumman » pon 26. lis 2012 17:49:38

10 lidi se tu hada dokola o tom kdo je vetsi a lepsi... Smutne na tom je to,ze jsou to stale ti stejni a kdyz ctu co jsou schopni verejne nekam psat,nejde se nesmat. Deti jeste chapu,ale ty dospele,co se vyjadruji takhle,tech je mi vazne lito. To ze nechapou,proc tam nikdo nechodi,ok, beru, kazdy jsme nejaky a je tezke si po tom co jste obetovali hre priznat, ze uz nic nez nuda v pvp vas neceka a nebo ze je cas skoncit,ale co pochopit nelze je to,ze i muj pes by to napsal lepe nez to co jste schopni tady formulovat. Muzete si mumlat zase neco o tom,jak sloh a pravopis neresite,ale clovek co pise takhle nemuze ani pri nejlepsi vuli chtit,aby byl bran jinak nez jako pripad k zasmani...

Vam nema cenu dal nic vysvetlovat,vy to totiz proste nedokazete pochopit...

epileptic
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od epileptic » pon 26. lis 2012 17:53:03

Emm asi zapomínáš že až na pár pvp hráčů (sca 1/3 ve žlutý nebo červený) jsou všichni z modrý a cech chizfen to jsou všechno pvm jako trám a pvp hrali jen kvuli hodnostem.Když tomu vůbec nerozumíš tak sem nepiš stejnak se jen snažíš hádat.

Rusilo rád bych o sobě řekl že jsem se vrátil ale už se nelze vrátit nemam čas dohánět zameškané.

ps: stejnak jsem byl největší tahoun lidí do bojů ;)
KONEC HRY

LadyL
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od LadyL » pon 26. lis 2012 17:55:45

epileptic píše:Emm asi zapomínáš že až na pár pvp hráčů (sca 1/3 ve žlutý nebo červený) jsou všichni z modrý a cech chizfen to jsou všechno pvm jako trám a pvp hrali jen kvuli hodnostem.Když tomu vůbec nerozumíš tak sem nepiš stejnak se jen snažíš hádat.

Rusilo rád bych o sobě řekl že jsem se vrátil ale už se nelze vrátit nemam čas dohánět zameškané.

ps: stejnak jsem byl největší tahoun lidí do bojů ;)
opravdu nevím kdo jsi a opradu mně to nezajímá ale vím že Bugatti Lovable LORDxMICHAL Solidar a zčásti Petter s DarkTronikem drželi moudrou říši zaprvý mněli 3 WP na úrovni a tehdy kdo mněl WP ten valel a ne žeby jen brali ale i vydrželi !!!
Obrázek

TafrobAJay
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 14 poděkování
Dostal poděkování: 51 poděkování

Příspěvek od TafrobAJay » pon 26. lis 2012 18:20:20

LadyL píše:
BloodRayne píše: O té svaté bych pomlčela, dlouho sem tam nebyla, ale ne jednou sem zažila, že sme byly v menšině a stejně vaši pozdrhaly.Stačily 2 -3 smrti a finito.

Bugatti : Jen ti řekn, že jsem na takové střední kde ty se vživotě nedostaneš život není jen se každej tejden střískat zhulit .... Ty vživotě nic nedokážeš ale ja žiju spíše na zemi než... v PC :) a ty by si mi na to odvětil tvoj oblíbenou větu : Tak určitě je to sport ....
Nevím kde si vzal,že chlastám a hulím,ale budiž.Jen bych ti chtěl říct,že nekouřím ani nehulím,pití nepopírám,každý si občas lokne.Ale že bych byl někde střískáný a zhulený k tomu,no nevím kdes na to přišel asi tak tvoje škola zaměřena pro choré lidi.A ani nevím kde si vzal že používám hlášku:"Tak určitě je to sport".Hodně bujná fantazie.Ta tvoje škola bude asi fakt speciálně zaměřená pro slabě myslíci lidi s velmi bujnou fantazií.

E:Epilepticu,když o Chizfen nic nevíš tak se prosím nezminuj.Všichni se na to vyprdli,že se jim ani nedivím.Bud se na to vyprdli nebo dostali BAN.Právě chizfen byl snad poslední cech,který za něco stál.Wardogs taky nejsou špatní,ale ti na to mrdají úplně :D.

PS:Petter to právě držel z velké části.
Naposledy upravil(a) TafrobAJay dne pon 26. lis 2012 18:23:49, celkem upraveno 1 x.
http://www.youtube.com/watch?v=KwXPJiCC ... ure=g-logo

Říkají mi Bugatti,nevím kde na to přišli,že to jsem já.Jmenuji se "NEJLEPŠÍ".

LadyL
Lv.7
Lv.7

Příspěvek od LadyL » pon 26. lis 2012 18:23:15

TafrobAJay píše:
LadyL píše:

Nevím kde si vzal,že chlastám a hulím,ale budiž.Jen bych ti chtěl říct,že nekouřím ani nehulím,pití nepopírám,každý si občas lokne.Ale že bych byl někde střískáný a zhulený k tomu,no nevím kdes na to přišel asi tak tvoje škola zaměřena pro choré lidi.A ani nevím kde si vzal že používám hlášku:"Tak určitě je to sport".Hodně bujná fantazie.Ta tvoje škola bude asi fakt speciálně zaměřená pro slabě myslíci lidi s velmi bujnou fantazií.
Nemyslel jsem konkrétně tebe tak se sklidni tu hlášku znám protže jsem tebou volávám jen teť nevíš kdo jsem .) ale mrkni do skypu pořád mně tam máš ... a ja taky neříkám že nechlastám nebo nehulím ale bylo to mmyšleno, že to není moje náplň mého života a nebylo tím poukázáno na tebe a škola těsně vedle :normal?: :normal?: :normal?:
Obrázek

epileptic
Lv. 18
Lv. 18
Dostal poděkování: 12 poděkování

Příspěvek od epileptic » pon 26. lis 2012 18:59:37

Když jsem tu začal hrát žádný chizfen tu nebyl do svatý a válek říší jsem chodil mezi prvníma.Když nevíš kdo jsem tak bude lepší když téma o válkách říší necháš lidem jako je rusila ,batista nebo třeba já.
KONEC HRY

Zamčeno

• You do not have permission to post in chat.
@ Suko201 « čtv 5:10 pm »
diver píše:
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
tma je pořád stejná, ale drop košťat je mnohem těžší.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
yes tak na starších videích je to zorne pole mnohem menší.. Ale takto černě je to už minimálně druhým rokem. Bohužel
@ TomasFoxx « čtv 4:05 pm »
taková kontrolni otazka, nez mi zacne srotovat mozek s tajnym ukolem, urcite byly pridane 2 nove hodnosti? my totiz vidime jen jednu
@ diver « čtv 3:34 pm »
Suko201 píše:
diver píše: Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
Na youtube na starších videií takový tma není :-)
@ Suko201 « čtv 3:07 pm »
@ diver « čtv 2:01 pm »
Ahoj, takový dotaz, to opravdu nikomu nevadí tma v Ugorohu? Před lety tam bylo normálně vidět, teď člověk vidí sotva před sebe.
@ Suko201 « čtv 11:21 am »
Mionix píše: @Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
ok, takže když to včera začalo ve 12, tak od toho času každé 4h bude boj až do konce eventu, chápu už správně? Nevím, kde sem předtím četl že 4x denně :’D
@ neasy « čtv 9:59 am »
:heart:
@ VOJTTANOOO « čtv 9:46 am »
@neasy uz to bezi :D
@ neasy « čtv 9:41 am »
tak napiste az to půjde :fight:
@ p4tresss « čtv 9:39 am »
dneska by to šlo :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:34 am »
no jasneee v poho :-) :D
@ neasy « čtv 9:32 am »
taky dobry dneska se budu poflakovat a hrat s vami ju
@ p4tresss « čtv 9:31 am »
konečne trochu oddych od prace
@ VOJTTANOOO « čtv 9:31 am »
joooo jde to :-) a co ty ? :D
@ neasy « čtv 9:31 am »
je to tak
@ p4tresss « čtv 9:30 am »
Sviatočne :D
@ neasy « čtv 9:30 am »
a jak se mate?
@ p4tresss « čtv 9:29 am »
Ako dlho bude údržba prosim ? :D
@ VOJTTANOOO « čtv 9:25 am »
ahoj, predpokladany konec udrzby ? :D
@ TomasFoxx « čtv 9:23 am »
@neasy,  čaaau kamo
@ neasy « čtv 9:17 am »
CUS CUS
@ Vydesenej « čtv 9:06 am »
hh a stánky zas dole :(
@ Hakan « stř 11:44 pm »
TomasFoxx píše: jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
To máš na další roky, aby se nemuselo vymýšlet nic dalšího
@ MastnyRozek « stř 7:44 pm »
@Narsi,  Aha dobře, děkuji :)
@ Narsi « stř 7:43 pm »
Zdravím, je prázdná jen pokud neprobíhá zrovna žádný vstup.
@ MastnyRozek « stř 7:41 pm »
@Mionix,  Ahoj na vývěsní tabuli ve městě po zvolení možnosti vstup do ugorohu se objevuje pouze prázdná tabulka https://i.imgur.com/f1lsa1D.png
@ Mionix « stř 5:46 pm »
@Suko201,  "Systém registrace k říši: Po vyhlášení bojů o vstup, které bude probíhat každé 4 hodiny, jakýkoliv vstup do hry či teleport bude znamenat zaregistrování daného PCID k určité říši. Do bojů i do následného vstupu budeme muset bojovat za danou říši. Změna možná není. Pro každý jednotlivý boj o vstup však můžete využít libovolnou říši. Do bojů se vstupuje od správce bitev."
@ Suko201 « stř 5:04 pm »
Takže ty časy jsou Teda 8:10 12:10 16:10 a 20:10?
@ Narsi « stř 4:09 pm »
V 16:10
@ TomasFoxx « stř 4:05 pm »
nema ted bejt dalsi boj o ugoroth?
@ TomasFoxx « stř 1:50 pm »
jo a 666 kosti odevzdat mi přijde jako extrémní přepal
@ Suko201 « stř 1:03 pm »
Narsi píše: Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
aha, tak to si asi pamatuji špatně, dobře. Díky :-D
@ Narsi « stř 1:02 pm »
Ty časy byly obdobně i u zabíjení se u májek. Jen se změnilo prostředí v kterém boje probíhají a mapa byla záměrně zvolena, kvůli vzpomínkám na staré časy.
@ Suko201 « stř 12:58 pm »
Mě by zajímalo, kdo jako vymyslel ty časy těch válek. Však to normální pracující člověk, co má aspoň trochu i život tam venku, nemůže stihnout. Max tak jeden ten čas a to je dobrá bída. Bylo by dobré to doupravit.
@ TomasFoxx « stř 12:44 pm »
u tech kosti musi byt jmeno dyl, realne jsem ted v zamasku jen behal kolem zlute a cervene a kradl jim to ze zeme
@ Mionix « stř 12:41 pm »
@Valkaryan,  budou. Vyčkejte prosím do zítra.
@ Vydesenej « stř 12:40 pm »
Já teda čekal že to bude 15min jedna 15min druha 15min 3 a dál :D a ne že dropnu všechny naráz ale ok no
@ Relly « stř 12:30 pm »
@TomasFoxx,  To je záměr. Vracíme se do starých časů.
@ TomasFoxx « stř 12:25 pm »
a ent je prej nejakej buglej, ze ukazuje chx
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
1v1 poust ch3
@ TomasFoxx « stř 12:24 pm »
@Vydesenej,  tak pod
@ Narsi « stř 12:21 pm »
Zdravím, je to v řešení. Děkujeme za trpělivost.
@ Vydesenej « stř 12:03 pm »
Tak já tě tímto vyhlašuju
@ TomasFoxx « stř 12:01 pm »
nefunguje vam vyhlaseni boha, tu cekame zbytecne
@ Valkaryan « stř 10:07 am »
Kdy budou v prodeji kloubouky?
@ Mionix « stř 7:39 am »
@Nonepovideeej,  Nejdou, jediné co jdou jsou z truhel. Ty co jsou z kalendáře se nově nastavovali neprodejné. Aby si nedělali hráči 100vky účtů a pak to neprodávali.
@ Vydesenej « stř 7:00 am »
Díky že jste udělali nějaký zajimavý vstup do Ugorohu a není to zas to stejné :)
@ Nonepovideeej « úte 11:38 pm »
Může mi někdo říct, proč nejdou dát do shopu zahradnická povolení z eventu a ani s nimi obchodovat? :(
@ Vydesenej « úte 5:47 pm »
Se to dostane ta údržba až na čtvrtek možná
@ gagefranjo « úte 4:11 pm »
Přicházejí velký změny (korektury)
@ Hakan « úte 12:53 pm »
To posouvání údržby je fakt parádní :lol:
@ Nonepovideeej « čtv 8:55 pm »
@Mionix,  Krásná práce :)
@ Mionix « čtv 6:57 pm »
@Nonepovideeej,  proto jsem to psal. GA byl tak šikovný, že to dokázal opravit bez údržby. :-)
@ Nonepovideeej « čtv 4:35 pm »
Mně se meteory dneska už spawnují celý den normálně :)
@ Mionix « čtv 7:48 am »
Tak chyba se spawnem meteorů snad opravena. Vyzkoušejte.
@ kovardominik « stř 9:55 pm »
když tu máme soutěž ke dni tance, všimnul si někdo že není ani jeden tanec při kterém by si postava s mečem v ruce neusekla hlavu a všechny ostatní části těla (kdyby to šlo samozřejmě)?
@ Mionix « stř 7:31 pm »
Ráno bude chviličková mimořádná údržba kvůli spawnu meteorů. Omlouváme se, GA hledá chybu.
@ Mionix « stř 6:00 pm »
@Nonepovideeej:up: děkuji
@ Nonepovideeej « stř 5:39 pm »
Ty meteory nejdou spawnout vůbec nikde, kde se normálně dají spawnout a eventové prémko mi taky nefunguje celý den..
@ Mionix « stř 4:52 pm »
@reeenda,  on sám z nedostupného místa zmizí a objeví se jinde, do toho sahat GM nesmí

Who is chatting

offline Bisky 
offline Hakan 
offline Mionix 
offline pikasek