mám dotaz(neočekávaně) ohledně takových červených čárek(sem-tam se tam objeví nějaká modrá[myslim

Co to je?
Spoiler:

shvetseek píše:Hraješ za WP a všiml sis až teď červených čárek?
Blahopřeji
![]() | xR3Dx | - | LOGO | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | |||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
WP | Shinsoo | GemBiRD | 91 | 4 x P | 12 / 25 | G7 | P | P | 9 |
Odedneška aby se člověk bál i něco zeptat protože ho ti lidi kteří to vědí vysmějou jak nějakého začátečníkaxR3Dx píše:Tobě určitě říkají Blesk![]()
Ona to dělá přirozeně ta tvoje čepel, říká se tomu absorbce ZB, dokonce to tam je i napsaný
Hlavně že ty máš k ostatním blbé kecy, ale když někdo něco vyčte tobě tak je všechno špatně, možná si zamést před vlastním práhem.Teensaver píše:Odedneška aby se člověk bál i něco zeptat protože ho ti lidi kteří to vědí vysmějou jak nějakého začátečníkaxR3Dx píše:Tobě určitě říkají Blesk![]()
Ona to dělá přirozeně ta tvoje čepel, říká se tomu absorbce ZB, dokonce to tam je i napsaný![]()
No fajn to jsem vědel i bez tebe, jde tu jen o to že jsem si nemyslel že to bude takhle.. [jak bych to napsal..] ... zobrazenoOmlouvám se že nejsem dokonalej
![]()