Black Market
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
- Syslik92
- Lv.9

- Dal poděkování: 8 poděkování
- Dostal poděkování: 4 poděkování
Black Market
Vedel by mi niekto poradiť ako mám dať nejakú vec doBM?
Asi som tupelo ale neviem na to prísť. Už som to skúšala ale nejako sa nedarí.
za každú radu budem vďačná 
Shinsoo
SyselSK warka lv 130
SysliBuff šamanka lv 122
Yuya ninjovka lv 110
SyselSK warka lv 130
SysliBuff šamanka lv 122
Yuya ninjovka lv 110
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Re: Black Market
Dej tu věc do skladu kterou chceš pak se přihlaš na stránkách na svůj účet a tam dej black market potom prodej předmětů dej vyber si věc jakou chceš ze skladu prodat vypiš údaje na sklad,popisek,a za kolik SD chceš a pak to dej nabídnout.Syslik92 píše:Vedel by mi niekto poradiť ako mám dať nejakú vec doBM?Asi som tupelo ale neviem na to prísť. Už som to skúšala ale nejako sa nedarí.

-
Obter!vr
- Lv.21

- Dal poděkování: 5 poděkování
- Dostal poděkování: 28 poděkování
Myslím si, že jedinou podmínkou je to, že musíš mít ten účet ten den, kdy to chceš dávat na BM, přihlášený a následně odhlášený (tj. musíš být ten den ve hře) ... pak musíš mít správné heslo ke skladu v kolonce "heslo" a to je asi všechno
Myslím, že jsem na nic nezapoměl 
- Syslik92
- Lv.9

No práveže vec mám na sklade, ale keď dám prodej predmetu, tak mi len vypíše pár info, ale na konvi mi píše že: Tvuj účet nebyj ješte dnes odhlášen, alebo také čosi. Môže to byť tým?slusnej píše:Dej tu věc do skladu kterou chceš pak se přihlaš na stránkách na svůj účet a tam dej black market potom prodej předmětů dej vyber si věc jakou chceš ze skladu prodat vypiš údaje na sklad,popisek,a za kolik SD chceš a pak to dej nabídnout.Syslik92 píše:Vedel by mi niekto poradiť ako mám dať nejakú vec doBM?Asi som tupelo ale neviem na to prísť. Už som to skúšala ale nejako sa nedarí.
Shinsoo
SyselSK warka lv 130
SysliBuff šamanka lv 122
Yuya ninjovka lv 110
SyselSK warka lv 130
SysliBuff šamanka lv 122
Yuya ninjovka lv 110
- Syslik92
- Lv.9

Aha tak predsa len to bude tým, dnes som na účte ešte nebola (som v práci) takže to asi bude musiť kým sa nevrátim domovObter!vr píše:Myslím si, že jedinou podmínkou je to, že musíš mít ten účet ten den, kdy to chceš dávat na BM, přihlášený a následně odhlášený (tj. musíš být ten den ve hře) ... pak musíš mít správné heslo ke skladu v kolonce "heslo" a to je asi všechnoMyslím, že jsem na nic nezapoměl
Shinsoo
SyselSK warka lv 130
SysliBuff šamanka lv 122
Yuya ninjovka lv 110
SyselSK warka lv 130
SysliBuff šamanka lv 122
Yuya ninjovka lv 110
-
Attila
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Ano,musíš být např.dnes na účtu,potom stačí dát změnu postavy a dál postupuješ jak psali uživatelé nade mnou.
Jsi silný, pokud znáš své slabosti. Jsi krásný, pokud oceňuješ své chyby. Jsi moudrý, pokud se učíš ze svých chyb.
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....
Nesuď mne podle minulosti.Už v ní nežiju....