To snad musim psat 2+ abys to pochopil? Neurážej a radeji se predem zeptej pokud nečemu v mojem prispevku nerozumíš. Dekuji.anfalas píše:Dobře, nejprve se nauč číst a poté tu piš. Mluvilo se o 3 talismanech, že do toho vrazil x miliard a ne do dvou.Teensaver píše:Nejdou natočit dva stejné talismany?!!!!!!!!!!!!!obama1 píše:K tomuhle tématu bych rád přiřadil i otázku ohledně točení talismanů. Proč se s tím hnulo a "nejdou" natočit dva stejné talismany? Bez jakéhokoliv upozornění.
Uplně mě matete! Jeden napíše že ne druhej že jo a třetí že se to dá jen za nekolik miliard... není to o náhodě?
Přečti si znova to co si napsal ano? Očividně nechápeš sám svoje příspěvky. Napsal jsi jasně dva talismany:Teensaver píše:To snad musim psat 2+ abys to pochopil? Neurážej a radeji se predem zeptej pokud nečemu v mojem prispevku nerozumíš. Dekuji.anfalas píše:
Dobře, nejprve se nauč číst a poté tu piš. Mluvilo se o 3 talismanech, že do toho vrazil x miliard a ne do dvou.
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
presne mluvis mi z duse chodim jenom prvni patro a vcera 25 truhel jedna draci vec(nahrdelnik):D:D jinak same runy a elementy takze o nicem.Giant píše:Mělo se hned od začatku nastavit, aby nešli natočit 2 až 3 stejné talismany a byl by klid.
Téma je o Haegeronu a né o talikách.
E: a ještě k trůhlám, tam už taky pada jen plevel, denně otevíram 8-13 truhel, zaleží jak je času, a už tden mě nepadlo žadné brnění schopnosti a zbran, až dneska, LUK, ceny padají dolu raketovou rychlostí, a tak za tyden až dva, zase všichni brzy naschledanou ve swampu
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |
Renegade2 píše:A jaká je pointa že z jednoha patra je 25 truhel, to chci taky umět, ale 16 postav tam vzít nemůžuJinak je pravda že teď než na začátku padají věci jako jsou elementy, runy, medaile hrdinství, ikdyž včera ze 7 truhel mě padly 3 brnka, bohužel jenom jedno na schopku.
Jinak talismany, s 99% jistotou se dá říct že 3 talíky nejdou natočit!!!!!. Po protočení cca 20 map vykopaných s VIP prémiem jsem se smířil s příšerou, průmkou a zvířetem.
A když už se náhodou povede 2x něco chtěnýho tak tam skočí něco nechtěnýho
![]() | Giant | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Lv.148 | .Aura | __P | __P | __P | __37k+ |
![]() | Renegade1 | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
241187 | 141 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | P | P | P | 30 |
![]() | SerpentWoman | ![]() | Cech | ![]() | ![]() | ![]() | ![]() | ||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
25641 | 130 | Jinno | GOODFELLAS | Full P | Complete | G2 | 11 |