Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Možná mě ještě napadlo,nechci to zkoušet, nikoho jsem se neptal ve hře tak se zeptám vás: Nefunguje to na talismany??Když někdo vloží talisman např. se mu povede jen 1 talík přidat,tak by jste to hodily na tu věc,kde máte talisman a odstranilo by to ten talík a měli by jste možnost přidat nový..Nebo i na 2 talismany třeba možné, nikde jsem neviděl že by to někdo sem napsal tak se vás chci na to optat..
Karl píše:Zkoušel jsem to jak se říkalo na ty pečeti ve věži...taky nic.
slusnej píše:Možná mě ještě napadlo,nechci to zkoušet, nikoho jsem se neptal ve hře tak se zeptám vás: Nefunguje to na talismany??Když někdo vloží talisman např. se mu povede jen 1 talík přidat,tak by jste to hodily na tu věc,kde máte talisman a odstranilo by to ten talík a měli by jste možnost přidat nový..Nebo i na 2 talismany třeba možné, nikde jsem neviděl že by to někdo sem napsal tak se vás chci na to optat..
A díky žes to vyzkoušel..
kdyby to bylo tak jak říkáš tak by to bylo suprové! Tím bych tisíckrát poděkoval Saggimu protože lepší změnu bych od něj nečekal
Podpis odstraněn pro porušení pravidel pro podpisy.
slusnej píše:Možná mě ještě napadlo,nechci to zkoušet, nikoho jsem se neptal ve hře tak se zeptám vás: Nefunguje to na talismany??Když někdo vloží talisman např. se mu povede jen 1 talík přidat,tak by jste to hodily na tu věc,kde máte talisman a odstranilo by to ten talík a měli by jste možnost přidat nový..Nebo i na 2 talismany třeba možné, nikde jsem neviděl že by to někdo sem napsal tak se vás chci na to optat..
A díky žes to vyzkoušel..
kdyby to bylo tak jak říkáš tak by to bylo suprové! Tím bych tisíckrát poděkoval Saggimu protože lepší změnu bych od něj nečekal
ee podla mna to neni na taliky ... ked to ma niekto na P tk na co by mu to bolo?
Život je ako záhrada , okopávaj ju a ona ti prinesie úrodu.
Napadlo mě, jestli to nefunguje podobně jako pergamen válečníka/magický kámen s tím rozdílem, že vylepšíte např. prut/krumpáč na +3 se 100% úspěšností nebo tak nějak, skuste vyzkoušet