Dračí věci - co na ně říkáte?

Všeobecná diskuze ohledně dění ve hře.
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
Odpovědět
Anfalas
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 3 poděkování
Dostal poděkování: 107 poděkování

Re: Dračí věci - co na ně říkáte?

Příspěvek od Anfalas » pát 30. lis 2012 23:09:22

Spoiler:
Azaret píše:
Renegade2 píše:
Azaret píše: O to právě jde. Neřekl jsem že to pomaleji expí, ale že je to tady mnohem jednodušší :)

Dobře tak si položme otázku kdo ten level 90 na offiku má a kdo ho má tady 140 a zjisíš že obě skupiny jsou na tom úplně stejně i s tím rozdílem že na offiku není magickej kámen a další vymoženosti.
A nakonec si polož otázku proč ty tady když je to tak jednoduché ještě nejsi 140 ;)
Protože jednoduše nechci? Nebo takhle, chtěl bych, ale nehodlám tomu momentálně věnovat až tolik času abych chodil každý den swamp. Prostě mi nejde o to chodit každej den pro esence, abych měl karmu na P ani chodit každej den Haegeron přes dvě patra a mít 300 elementů od každého, abych měl dračí věci na velkým + což bych vlastně ani nemohl, jelikož ty jsi o hodně silnější jak já a já v druhým patře udržím velký kulový :)
Členové ze stejného cechu se tu budou hádat. :lol:
Kotvim buzny.

Metin2 - Grafika jak Mario

LOCO30
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 27 poděkování
Dostal poděkování: 236 poděkování

Příspěvek od LOCO30 » pát 30. lis 2012 23:16:12

Renegade2 píše:Takže teď vyrazíš do Hae a uděláš ten level a jako PVP hráč to tam budeš pláštovat jako LorxMichal a podobní :D 141, nebo budeš čekat na tu mapu o který vedeme diskusi jaký bude mít jméno?.
Nechci ti do toho kecat ale podle mě ten level nemáš protože jsi víc ve svatý než tam kde to expí :D protože to neexpí a je to otrava :ouch:
Kdybych hrál tak ano. Naexpil bych to v Hera během chvilky. Když vidím Rusilu jak tam expí a ještě stíhá i mě. Po jedné návštěve mám vždy o nějakých 20% více, takže to bude pohoda ;)
Obrázek
Pomalinku a jistě! Do měsíce snad

Jolly
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Jolly » pát 30. lis 2012 23:44:54

LOCO30 píše:
Renegade2 píše:Takže teď vyrazíš do Hae a uděláš ten level a jako PVP hráč to tam budeš pláštovat jako LorxMichal a podobní :D 141, nebo budeš čekat na tu mapu o který vedeme diskusi jaký bude mít jméno?.
Nechci ti do toho kecat ale podle mě ten level nemáš protože jsi víc ve svatý než tam kde to expí :D protože to neexpí a je to otrava :ouch:
Kdybych hrál tak ano. Naexpil bych to v Hera během chvilky. Když vidím Rusilu jak tam expí a ještě stíhá i mě. Po jedné návštěve mám vždy o nějakých 20% více, takže to bude pohoda ;)
expi to uplne v pohode ja dokazu udelat v haegeronu ze 139 lvl na 140 behem jednoho dne takze uplne leharo a to me mrzi a stve prootoze jsem chtel videt jak takova rusila nebo ty udelate lvl 141 ve swampu toho bych se nejspis nedockal je to skoda ukazalo by se kdo umi makat :Hello:
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu!
Národní ODPOR!
Obrázek

Války Říší-
http://www.youtube.com/watch?v=OIY_OmfB600&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4&feature=plcp[/color]

sem1rek
Lv.21
Lv.21
Dal poděkování: 43 poděkování
Dostal poděkování: 143 poděkování

Příspěvek od sem1rek » sob 01. pro 2012 0:00:10

Renegade: Měl lv 90 tam a bude mít i 141 tady :Hello:

Azaret
Lv.16
Lv.16
Dal poděkování: 37 poděkování
Dostal poděkování: 30 poděkování

Příspěvek od Azaret » sob 01. pro 2012 0:11:53

My se nehádáme, jen máme každý jiný názor. Já zas tolik na levely na metinu pyšnej nejsem :lol:
Aurimek
130
Obrázek

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » sob 01. pro 2012 0:28:54

Jolly píše:
LOCO30 píše:
expi to uplne v pohode ja dokazu udelat v haegeronu ze 139 lvl na 140 behem jednoho dne takze uplne leharo a to me mrzi a stve prootoze jsem chtel videt jak takova rusila nebo ty udelate lvl 141 ve swampu toho bych se nejspis nedockal je to skoda ukazalo by se kdo umi makat :Hello:

Prosimtě Šášo, jestli říkáš "makání" sezení u pc a mačkání klaves, tak si snad nic jineho nikdy nedělal.
Co se týká toho co tě mrzí a štve, tak nežli přišel heraogon tak ty si smrděl na 130-131 a já měla 134 a stíhala sem ještě expit LOCA + trochu Locolcu ;)
To bylo k tobě a pokud si nevidíš do huby, raděj nic nepiš ;)

K tématu a expení na nové mapě, tak já myslím , že tam snad není žádný problem.. 136 na 138 a 25% za dva dny a to sem u toho seděla dohromady cca 6 hodin..tak jakápak "dřina" ;)

PS:Renegade, LOCO není ve svate pač tam nic není :lol: Sama sem tam byla naposled v září, LOCO nemá lv pač tu skoro vůbec není ;)
Obrázek

Jolly
Lv. 18
Lv. 18
Dal poděkování: 22 poděkování
Dostal poděkování: 34 poděkování

Příspěvek od Jolly » sob 01. pro 2012 0:38:44

changegirl kliiiid nejak si pletes cisla kdyz tu rozumujes tak pis aspon pravdu a nelzi porad jsi tak pruhledna az to pekne neni mel jsem nez prisel haegeron 136 ty jsi mela 132 moc ti to ve swampu nahoru neslo to ze jsi expila jeste loca noa? ja chodim do skoly nemuzu tu byt od rana jako ty :inlove: za to ze ty ho exspis ti treba on pujcuje veci :lol: :lol:
!Při každém zabití hráče Buffy93 vám Děkuji je to pako co zabíjí bez důvodu ve swampu!
Národní ODPOR!
Obrázek

Války Říší-
http://www.youtube.com/watch?v=OIY_OmfB600&feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=xvw_kBTO0u4&feature=plcp[/color]

BloodRayne
Lv.20
Lv.20
Dal poděkování: 150 poděkování
Dostal poděkování: 226 poděkování

Příspěvek od BloodRayne » sob 01. pro 2012 3:14:51

Jolly píše:changegirl kliiiid nejak si pletes cisla kdyz tu rozumujes tak pis aspon pravdu a nelzi porad jsi tak pruhledna az to pekne neni mel jsem nez prisel haegeron 136 ty jsi mela 132 moc ti to ve swampu nahoru neslo to ze jsi expila jeste loca noa? ja chodim do skoly nemuzu tu byt od rana jako ty :inlove: za to ze ty ho exspis ti treba on pujcuje veci :lol: :lol:
Kašpare ty si neuvěřitelný, někoho budeš osočovat se lži když každe tve druhé slovo tady na foru a v tomto příspevku je lež...
136 si neměl ani náhodou a 133-134 sem měla dávno před hearogonem a stála sem na mistě tak tu zas nežvan něco o průhlednosti...
Obrázek

kamosvsech
Lv.19
Lv.19
Dal poděkování: 13 poděkování
Dostal poděkování: 75 poděkování

Příspěvek od kamosvsech » sob 01. pro 2012 5:14:46

Spoiler:
Renegade2 píše:
kamosvsech píše:A já myslel, že porozumění textu se dělá na každý škole s maturitou. BS = brnění od 66.-70. lvl, který zpočátku bylo dropnutelný pouze ze zubatky a nebo na lvlu 86, díky čemuž se denně vydělávaly miliardy a to byl taky důvod, proč expit. Biolog lvl 90 - 10% útok proti lidem - výhoda, kvůli který se expilo z lvl 86 na 90 (nemluvě o tom, že dropování BSek taky neslo nějaký expy). O karmě mluvim tak, že 140lvl a tudíž karma na P ti přinese 2% navíc oproti G10 (mluvim poškození proti schopnostem) a mluvim o ní taky tak, že aby ses na to P dostal, tak předtim musíš rok dělat požadovaný stupně karmy, zatimco když přijde biolog, kterej obnáší dejme tomu 80 předmětů = +/- 30 dní, tak je to pro mě snazší výzva než karma. Karmu a biologa od začátku nelze srovnávat, neboť doba jednotlivejch úkolů biologa je, dá se říct, úměrná době expení (normálního) na další požadovanej level, zatimco tady se ze 110 (nebo 100? teď nevim, od jakýho lvlu je karma) na 130 dostaneš za pár dní normálního expení a na 130+ budeš u karmy na lvlu 5-10 a dalších x měsíců není třeba nějak extra expit. Dračí +9 nejsou extra výzva až na pár věcí + není žádná jistota, že je kdy vůbec budu mít, zatimco biologa od 140 bych časem udělal i s extrémní smůlou a minimální ztrátou času ve hře. Dále, pokud si level 140, tak tě lvl 132 a níž neotráví, což je dle mě malá výhoda, tudíž nevim, co píšeš o lvlu 110. Pokud hře nerozumíš, tak se nepouštěj do diskuze. Když jsem si to tak hezky probral, tak nevidim nic, v čem si odporuju, tudíž můžu skončit, zdar ;).
E: Nevim, jak je to teď ale dřív se na +/-90 expilo v pohodě díky tomu, že pro jednoutlivý skupiny lvlů byly rozdílný lokace. Z lvl 90 na 92 jsem bez pár mezer expil 20 hodin v kuse v Jeskyni aniž by mě nikdo vyrušil, zatimco tady se mísí lvl 100-140 na 3 místech, kde se dá expit a lv 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou.
Musím říct že jsi to hezky napsal a máš svojim způsobem pravdu, na offiku se tenhle level vážně dělal a spoustu lidí na tom zbohatlo o tom žádná, ale to ještě neznamená že ten level tady tu hodnotu žádnou nemá i přesto jak jsi to nádherně rozepsal.
Zkus napsat Alekovi, Kelshakovi a dalším proč ten level dělali když je k ničemu :mrgreen: . A kolik že ty jsi ten level :?:

"v 120-140 v době předhaegeronský hromadně vykupovaly expertky. Kdyby bylo místo a expertek dost, tak si troufnu říct, že tu 141 mam dávno za sebou"

Proč jsi je nevykupoval ty :mrgreen: a spousty hráčů už tě dávno předběhlo ;)

Nebyla to pro tebe motivace kvůli 2% obrany/útoku do schopky? a kdyby bylo expertek dost, tak by to pro tebe motivace byla :mrgreen: Taky si odporuješ. ;)

Jinak tady se na level 130 nedostaneš za pár hodin normálního expení, swamp byl původně navrženej na normální expení do levelu 127, od levelu 128 se rapidně snížil počet expů. No ono dát za swamp pláštováním 3% není taková lahůdka :D , ale co já se tu bavím, ten level máš?
PS: když nevíš od jakýho levelu je karma tak nejspíš nemáš ani tu 110 :down:

Víš co, nemusíš jim psát já ti řeknu proč tady mají hráči 141 ten level.

Není to ani kvůli tý karmě (hodně hráčů 141 tu karmu nemá na P) ale je to výzva a sakra veliká výzva když už to neexpí postaru normálním způsobem a nakonec je dobrej a sakra dobrej pocit mít všechno na P ;) Navíc nikdy nevíš jeslti Saggi nakonec na vyšším levelu tu obranu nepřidá ;) Jak se říká připraveným štěstí přeje a nepřipraveným..... :mrgreen: který mají nebo měli level 90 na offiku jim je na serveru Ekura tak akorát na.....
Pravda, pojem "normální expení" je relativní. Na lvl 131 jsem dělal 18% za 90 minut expením na ezo bez expertek zatimco jsem se druhou rukou dloubal v nose. Expertkama 15-30% za dvě hodiny na 130+, tudíž 141 jsem mohl mít už nějakej ten tejden/měsíc. Bohužel, to expení je pro mě monotónní a nezáživný, expertky v době předhaegeronský stály v průměru 13kk, přičemž jsem za 90-120 minut udělal +/- 9 úkolů a když se fakt extra dařilo, tak za půl hodiny jsem mohl pryč po spotřebování třeba 70 expertek, tudíž necelá miliarda za pár procent expů. Takže zase si v ničem neodporuju, expertky jsem nekupoval z důvodu toho, že byly prostě vykoupený, protože to byla zrovna doba, kdy expil snad každej 130+, čímž byly taky daný tak vysoký ceny expertek a pro mě na 140-141 nebyla žádná odměna/výzva, kvůli který bych měl expit. Další důvod, proč neexpit byl takovej, že všude bylo věčně plno a často mě odradila i ta krkolomná cesta ke strážci. Kdyby ve VIP nebyl port ke strážci, tak pro ty karmy asi ani nechodim. ALEK dělal 140 aby mohl dodělat karmu na P. Až já budu potřebovat karmy na P, tak ten level mít budu, ale ještě to pár tejdnů potrvá. Expit jen proto, abych byl první v tabulce nepotřebuju, na offiku jsem tam pár měsíců strávil a dá se říct, že tam to aspoň trochu bylo o prestiži zatimco tady level je hodnotně nejníž a to prostě proto, že není nijak těžký ho udělat, tudíž žádná výzva. Nijak jsem se nechlubil, že jsem měl 90 lv na offiku a tudíž to pro mě bude brnkačka i tady, pouze jsem srovnával podmínky a důvody k expení tady a tam. Až dračí věci z haegeronských truhel budou padat jen lvlům 140+, tak si ten level za pár dní udělám, jinak mě nic nehoní a není důvod expit. Nemluvě o tom, že i v průměrný výbavě za dvě hodiny v Haegeronu naexpim +/- 30% a časem ten level chtě nechtě udělám. A snad poslední bod, troufnu si říct, že spočítám na prstech jedný ruky lidi, který nemaj 140 z důvodu karmy P nebo z důvodu toho, že se šířily zvěsti, že dračí věci budou od 140.

Odpovědět

• You do not have permission to post in chat.
@ TomasFoxx « čtv 3:45 pm »
@Azi123,  Nasbírej díly knihy příběhu ekury, dostaneš za to univerzalni dilek
@ diver « čtv 12:58 pm »
Azi123 píše: Ať jde o jakýkoliv druh té puzzle, vždy je důležité sestavit jednu stranu. Z hlediska zpracování doporučuji pravou. Vpravo dole je v řešení vždy volný dílek - takže:1) Začněte dělat pravou stranu + 1 dílek vpravo nahoře (tj. očíslovaně to jsou dílky 3,4,8,12) . Ta je nejsložitější, zbytek jde sám. Seřaďte dílky v tomto pořadí na P stěnu. De facto budete mít až do posledního kroku všechny dílky posunuté o 1 dolů. musí to být celá pravá strana + PRAVÝ horní dílek (tedy dílek č.3). Když celou tuto skupinu seřadíte ke stěně, mělo by ji to celou vyplnit a budete moct pracovat se 3x4.2) 3 dílky, co mají být dole (tedy 13,14,15), seřaďte, aby byly dílky tak, jak mají být podle řešení.3) Udělejte levou stranu (tedy dílky 1,5,9), aby dílky byly přesně tak, jak jsou v řešení.4) Nastavte LEVÝ horní dílek (tedy dílek č.2) na své místo a celou pravou stranu (dílky 3,4,8,12) až na nejspodnější dílek (12) posuňte na své místo.5) Závěrem natočte střed. budete mít jedno volné místo u P stěny, kam si můžete uložit dílek, a se třemi si točit. Používejte JEN políčka 2x3, kde bude 5 políček, z toho 4 jsou středové (6,7,10,11) a 1 je z pravé stěny (dílek č.8). Můžete s nimi točit jak chcete, a dílek z P strany můžete posouvat po stěně, ale nechte ho u stěny. Takto, bez složitých pokusů, si s tím 10-20 sekund hrajte a střed se vám sestaví sám.6) Nyní máte spodek, levou stěnu, vršek, pravou stěnu a střed hotové. Stačí zbylý dílek v pravém koutě posunout na své místo a vyzvednout odměnu :)
:up:
@ Azi123 « čtv 11:22 am »
Ať jde o jakýkoliv druh té puzzle, vždy je důležité sestavit jednu stranu. Z hlediska zpracování doporučuji pravou. Vpravo dole je v řešení vždy volný dílek - takže:
1) Začněte dělat pravou stranu + 1 dílek vpravo nahoře (tj. očíslovaně to jsou dílky 3,4,8,12) . Ta je nejsložitější, zbytek jde sám. Seřaďte dílky v tomto pořadí na P stěnu. De facto budete mít až do posledního kroku všechny dílky posunuté o 1 dolů. musí to být celá pravá strana + PRAVÝ horní dílek (tedy dílek č.3). Když celou tuto skupinu seřadíte ke stěně, mělo by ji to celou vyplnit a budete moct pracovat se 3x4.
2) 3 dílky, co mají být dole (tedy 13,14,15), seřaďte, aby byly dílky tak, jak mají být podle řešení.
3) Udělejte levou stranu (tedy dílky 1,5,9), aby dílky byly přesně tak, jak jsou v řešení.
4) Nastavte LEVÝ horní dílek (tedy dílek č.2) na své místo a celou pravou stranu (dílky 3,4,8,12) až na nejspodnější dílek (12) posuňte na své místo.
5) Závěrem natočte střed. budete mít jedno volné místo u P stěny, kam si můžete uložit dílek, a se třemi si točit. Používejte JEN políčka 2x3, kde bude 5 políček, z toho 4 jsou středové (6,7,10,11) a 1 je z pravé stěny (dílek č.8). Můžete s nimi točit jak chcete, a dílek z P strany můžete posouvat po stěně, ale nechte ho u stěny. Takto, bez složitých pokusů, si s tím 10-20 sekund hrajte a střed se vám sestaví sám.
6) Nyní máte spodek, levou stěnu, vršek, pravou stěnu a střed hotové. Stačí zbylý dílek v pravém koutě posunout na své místo a vyzvednout odměnu :)
@ Azi123 « čtv 11:16 am »
Ahoj. :) Zjistil jsem, že mi nevychází díly amuletu do zkompletování pumy, tak zkusím, jestli mi návod na řešení skládačky u truhel pomůže :D
Kdyby to vyšlo, tak mám postavičku AziBuff
@ diver « stř 10:11 pm »
Zeptám se, zabývá se někdo tajným úkolem?Vím, že je tajný, jen případně zda je zapnutý už u první části eventu, nebo bude zapnutý až v části druhé? Díky
@ diver « stř 9:38 pm »
Hakan píše:
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
Takže novinka nenovinka :D
@ Hakan « stř 9:28 pm »
diver píše:
Hakan píše: Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
No stařenka píše, že dnes je poslední den, tak to opravdu prodloužené je, ale Tomori tuto novinku psala už 16. v pondělí zde v chatu:D
No právě, takže to zase taková novinka není :lol:
@ Grout « stř 9:18 pm »
jo to píše, úplně jsem se lekl :D
@ diver « stř 9:14 pm »
@ Hakan « stř 9:01 pm »
Počkat, ale do sobotní půlnoci to bylo ne? Vždyť 21. je sobota nebo jsem zase mimo?
@ diver « stř 8:06 pm »
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Ale spíš jsem to špatně pochopil, ty budou v té 2. části eventu, že? :D
@ diver « stř 7:31 pm »
Mionix píše: viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
Zatím jsem žádné svíce nedostal ani kousky dortu, dělám něco špatně?
@ cleo « stř 6:46 pm »
kde najdu prosím to zobrazení donesených surovin stařence na dort?
@ cleo « stř 6:41 pm »
@Mionix,  takže hlášku stařenky, že dnes je posledním dnem, kdy shání suroviny nemáme brát vážně?
@ Mionix « stř 4:10 pm »
viz novinka: Aktualizace 18.6.2025: Vzhledem k tomu, že jsme přidali zobrazení donesených surovin při pečení dortu později, rozhodli jsme se o prodloužení části pečení dortu až do sobotní půlnoci, kdy dojde k dokončení dortu a přepnutí do další části oslav. Je to nejzašší termín tak, aby jste stihli získat potřebné množství svící a kousků dortu. Stále je dostatek času na získání bájných pum, které jsou permanentní odměnou k 15. výročí, které jinde získat nepůjdou.
@ XTYRKYSX « stř 3:25 pm »
Super diky
@ Dsurman « stř 3:25 pm »
Borec (y)
@ Grout « stř 3:20 pm »
KDYBY SI NĚKDO NEVŠIML, TAK V NOVINCE JE NOVÉ INFO (dole)
@ Petronius « stř 2:24 am »
už to vidím supr :)
@ Petronius « stř 12:04 am »
kdy je OX ? :D
@ Grout « úte 10:35 pm »
Bisky jsi ZLATÁ! přístí OX stíhám, TOOP!
@ CrazyBull « úte 8:59 pm »
Tomori píše:
CrazyBull píše: @Tomori,  Případně kde prosím?
Koupit jdou u mlynáře v eventové mapě a zkontrolovat zda je puštěný event u Strážce města.
děkuji
@ Tomori « úte 8:57 pm »
CrazyBull píše: @Tomori,  Případně kde prosím?
Koupit jdou u mlynáře v eventové mapě a zkontrolovat zda je puštěný event u Strážce města.
@ CrazyBull « úte 8:50 pm »
@Tomori,  Případně kde prosím?
@ Tomori « úte 8:48 pm »
libast píše: Mě spíš vasí hračky který nepadají už druhý den ani jedna hračka děkuji!!!!!!!!!!
Dobrý den, hračky padají úplně v pořádku. Zkuste si případně zkontrolovat zda máte zapnutý event. Případně se dají koupit u npc :)
@ TomasFoxx « úte 8:26 pm »
@libast,  oka
@ libast « úte 8:08 pm »
Mě spíš vasí hračky který nepadají už druhý den ani jedna hračka děkuji!!!!!!!!!!
@ CrazyBull « úte 8:04 pm »
@diver,  díky , možná by nám s tím Mio mohl píchnout a ztratit slovo tam nahoře :D
@ diver « úte 8:00 pm »
@CrazyBull,  To by byl dobrý nápad, kéž by byl reálný, protože to zní dobře.
@ CrazyBull « úte 7:57 pm »
@diver,  No viděl bych cestu ven z problému ale nevím jestli je to možné tak narychlo spáchat. Podle mne by pomohlo kdyby ten co už má splněný úkol mohl libovolně měnit jednotlivé úkoly a nemusel čekat na to do druhého dne . Podmínkou ke změně by ale bylo nejdřív vybraný úkol dodělat.
@ diver « úte 7:52 pm »
@CrazyBull,  Věřím, důležitý je aby už nepsala o tom, pokud chceš bájnou pumu, tak se musíš snažit víc, ale aby psala, že už to nosit nemusíš, tu danou surovinu. Vím, že u korpusu, to chtělo vše 3x, ale pak věci co se opakují cukr, vejce, máslo, to pak už nikdy víc než 1x, je pech, když máš hodnost, ale kvuli dílku se musíš vracet no, kvuli pár surovinám, které si měl dát víckrát.
@ Dsurman « úte 7:49 pm »
A na ten univerzál musím jít všech 5 minieventu ? Jsou na to nejske body? Když už jsem 4 byl, ale pátý jsem nestihl, bude se to počítat ?
@ CrazyBull « úte 7:47 pm »
@diver,  Děkuju ti za podporu tohle jsem přesně myslel ale kde najít řešení aby jeden nebyl škodnej na tom že začal od začátku . Už to hledám třetí den a nemůžu to dohledat. Nevím co sidělat abych to splnil jen tápu a zkouším
@ diver « úte 7:38 pm »
@Mionix, To jsme se špatně pochopili, já jen napsal, že ten kdo to dělal hned ze začátku, tak tam hláška o pumě nebyla, jak píše @CrazyBull a teď je problém najít, kde jaká surovina chybí(počtově) a samozřejmě mají někteří strach, že to lidi nestihnou včas. Nic víc, nic míň :-)
@ Mionix « úte 7:36 pm »
@diver,  Tak pardon, já to pochopil, že bude chybět část na pumu. Dort je tedy dort. Ale od toho jsou ty universální části, které rozdáváme. A omlouvám se tobě, špatně jsem to pochopil. :-)
@ diver « úte 7:34 pm »
@Mionix,  Mio, on dort nemá 6. částí? :D Doslova, každý den si jednu volíš. Nebo se mýlím?
@ Mionix « úte 7:32 pm »
S vámi je to opravdu těžké. Skoro každý odklikne hlášku NPC a nestará se, co mu NPC píše. Pak píše nesmysly a jiní tomu ještě věří. :-( Tak si ten chat rozklikněte v Archivu a podívejte se, co vám TBM píše.
@ Mionix « úte 7:31 pm »
Pane bože, vy ani nečtete, co vám sem TBM napíše a dále píšete někteří už naprosté kraviny. Jakých 6 částí a čeho?
@ diver « úte 7:20 pm »
Grout píše: jestli to bereš tak, že pokud začnu dnes, tak naštěstí, minimálně včera mám určitě splněno, takže já jsem asi v suchu (2 dny předtím si nejsem jistý zda jsem splnil, ale tak nějak jsem si to rozepsal a už si to hlídám)
Ano, beru to ode dneška, tak seš v suchu.
CrazyBull píše:
Tomori píše:
Hakan píše: Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
Dovoluji si s tímto nesouhlasit protože mám pocit že ukol od stařenky ohledně dortu už běžel hned od začátku a ta hláška s pumou se tam začala ukazovat až po aktualizaci 12.6. No a tím pádem kdo začal hned ze začátku tak teď neví co jí dát a který úkol znovu zvolit. Pokud se mýlím tak mne prosím opravte a jmenovitě polopatě řekněte v čem. Děkuji ;-)
A teď člověk musí hledat, kde mu chybí jaká surovina.
@ Grout « úte 7:18 pm »
jestli to bereš tak, že pokud začnu dnes, tak naštěstí, minimálně včera mám určitě splněno, takže já jsem asi v suchu (2 dny předtím si nejsem jistý zda jsem splnil, ale tak nějak jsem si to rozepsal a už si to hlídám)
@ diver « úte 7:13 pm »
Grout píše: možná jsem mimo, ale v novince je napsáno, že oslavy trvají do 7.7. a že pečení dortu je maraton, ne sprint... tak jsem asi mimo, ale do kdy musím splnit dort? :D A bude ještě OX? Bohužel jsem první nějak nestihl zaznamenat a druhou jsem byl v práci a program byl napsán jen do 13.6.
Dort musí být upečen do 21.6. tudíž, všechny části už nedokážeš splnit. Bude ti chybět 1. část z 6.
@ Grout « úte 7:10 pm »
možná jsem mimo, ale v novince je napsáno, že oslavy trvají do 7.7. a že pečení dortu je maraton, ne sprint... tak jsem asi mimo, ale do kdy musím splnit dort? :D A bude ještě OX? Bohužel jsem první nějak nestihl zaznamenat a druhou jsem byl v práci a program byl napsán jen do 13.6.
@ CrazyBull « úte 6:35 pm »
Tomori píše:
Ano, ale v tento moment se opět dostáváme k Vašemu problému. A to je nepozornost při čtení. Minule jsem Vás odkázala na novinku dnes Vás na ni odkáži znovu: “A samozřejmě, univerzální dílek lze získat různými podpůrnými aktivitami (např. na fóru).” Například neznamená pouze. ;)  
Dovoluji si s tímto nesouhlasit protože mám pocit že ukol od stařenky ohledně dortu už běžel hned od začátku a ta hláška s pumou se tam začala ukazovat až po aktualizaci 12.6. No a tím pádem kdo začal hned ze začátku tak teď neví co jí dát a který úkol znovu zvolit. Pokud se mýlím tak mne prosím opravte a jmenovitě polopatě řekněte v čem. Děkuji ;-)
@ Hakan « úte 12:40 pm »
Bisky píše:
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
:up:
@ XTYRKYSX « úte 11:41 am »
Prosim nemohli by ste predlzit peceni dortu aspon do 25.6 aby ho mohli ziskat aj tí čo zacali "neskoro"
@ Bisky « úte 11:37 am »
Bude další soutěžní týden. :) Dnes nebo zítra vypíšu detaily.
@ Makarov « úte 11:18 am »
Hakan píše: Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
<3
@ Hakan « úte 11:00 am »
Já mám problém? :lol: :lol: Myslím, že lidi už nebaví úplně nějaké slovíčkaření furt dokola a tímto způsobem, se jim to vše akorát začíná protivit :)
@ Tomori « úte 10:58 am »
@ Hakan « úte 10:51 am »
Která šla získat v prvním soutěžním týdnu :clap:
@ Tomori « úte 10:47 am »
Hakan píše:
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
Dobrý den, mohou využít náhradní část amuletu.
@ Hakan « úte 10:24 am »
Tomori píše: Dobrý den, dortík půjde péct do 21. 6. (nošení surovin nebude již možné 22. 6. to bude dort upečen).
Jak teda získají pumu ti, co začnou v tom posledním týdnu, kdy je možné dle vyjádření pumu získat?
@ LazyMole « úte 10:09 am »
děkuji za vyjasnění! :D
@ Noaco « úte 10:08 am »
ahá, takže to je za soutěžní týden těch večerních eventů, mě pár lidí tvrdilo zase jiné blbosti :D dobře děkuji :)
@ Tomori « úte 9:49 am »
LazyMole píše: Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
Dobrý den, to má jednoduché vysvětlení :D . Včera dopoledne byla předána první várka dílků ze soutěží na fóru – konkrétně 3. část (spodní levý roh) a zároveň univerzální dílek za určitý bodový součet v soutěžním týdnu (ten s otazníkem). Soutěžního týdne jste se zúčastnil(a) za postavu LazyMole, kam byl univerzální dílek správně předán. Obou soutěží – tipovačky i přáníčka (tedy se stejným dílkem) – jste se zúčastnil(a) až v pondělí večer, takže tyto dílky budou předány v další várce. Každopádně – u obou příspěvků máte uvedené stejné jméno postavy. Proto poprosím, aby bylo jedno z jmen změněno. Děkuji a přeji hezký den.
@ LazyMole « úte 8:12 am »
Neví někdo jak to je s těma soutěžema tady? V infu na ekuře píšou že můžem získat až dvě části amuletu, já dostal jednu část univerzální a teď nevím kam si mám poslat tu druhou, je to prvná část nebo taky univerzál?? Někde na foru jsem zase viděl že jak tipovačka tak blahopřání musí jít na jiné postavy
@ Petronius « úte 1:09 am »
si ty suroviny zapisuj :D
@ diver « úte 12:27 am »
Zdravím, když někdo začne v posledním týdnu, tak už snad není možné splnit všechny části dortu, navíc, když člověk zprvu nosil suroviny a třeba opomněl 1 surovinu dát 2x nebo 3x, tak těžko člověk přijde zpětně, která mu chybí a v jaké části dortu, škoda, že nemůže člověk stařence dát chybějící suroviny i když dělá jinou část dortu, aby stihl získat část amuletu.
@ Petronius « pon 11:00 pm »
palice bere o hodně víc ale :)
@ libast « pon 10:58 pm »
Asi je zbytečný dělat tu palici když se dá piňata rozmlátit i mečem

Who is chatting

offline Azi123 
offline Dsurman 
offline Fogru 
offline Mionix 
offline TeamForce 
offline YoyopinX 
offline creeew