Antistun
Pravidla fóra
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
• Pokud máte otázku, která se týká určité postavy, použijte sekci o herních postavách.
• Pokud je Váš dotaz směřován na konkrétní mapu, využijte sekci o herních lokacích.
-
Leggy
- Lv.7

- Dal poděkování: 1 poděkování
Antistun
Dobry večer,
mam taky problem s antistunom. V štite mam antistun čo je 90% odolnost proti stunom a v mojom pripade je to skor naopak. Stale ked som vo valke davam si dole štit a hned na seba, ale to nepomaha. Kupil som novy štit a zas to same, dostavam skoro vždy stuny ako keby som ten antistun nemal. Nič nepomaha, ma s tym ešte niekto problem ?
Kupa noveho štitu nepomohla !
mam taky problem s antistunom. V štite mam antistun čo je 90% odolnost proti stunom a v mojom pripade je to skor naopak. Stale ked som vo valke davam si dole štit a hned na seba, ale to nepomaha. Kupil som novy štit a zas to same, dostavam skoro vždy stuny ako keby som ten antistun nemal. Nič nepomaha, ma s tym ešte niekto problem ?
-
Wisdom
- Lv.22

- Dal poděkování: 209 poděkování
- Dostal poděkování: 307 poděkování
- slusnej
- Lv.36

- Dostal poděkování: 171 poděkování
Re: Antistun
Já dnes ve war dostal stůna za stůnem, sundával jsem různé itemy naposled jsem narval na sebe štít a opět výjdu před bránu někdo dal pádit a hned stůn,potom se na mě zas nalepilo 10 barevných a zabily mě,za dnešní war jsem dostal velmi dost stůnů...Leggy píše:Dobry večer,
Takže ano mám ten stejný problém,podle mě fakčí na 10% a ne na 90%..
Aji ElectriX sice točil video a antistůn mu pomáhala blokla skoro každý stůn..
Ale prostě ve war jsem jich dostával jak po másle.
-
Attila
- Lv.17

- Dal poděkování: 14 poděkování
- Dostal poděkování: 34 poděkování
Mně to taky nefunguje jak má hlavně ve swampu jak mám na sobě mraky příšer tak jsem věčně omráčenej.
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
Ve swampu není stun nic neobvyklé ..
K téme mne dnes taky nejak blbnul antistun .. kdoví čím to bylo .. jel sem off .. došel sem teď a už jede celkem v poho ... jinak krom toho nasazení jako posledné už asi žadny "trik" na antistun není :X
K téme mne dnes taky nejak blbnul antistun .. kdoví čím to bylo .. jel sem off .. došel sem teď a už jede celkem v poho ... jinak krom toho nasazení jako posledné už asi žadny "trik" na antistun není :X
-
YzzY
- Lv.8

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
U těch mobů se to dá vysvětlil. Máš 90% ochranu na stun, když je tam xxx nestvůr tak každá má 10%,a aby se aspon jedna z té hromady netrefila je hodně velký štěstí 
-
Taznovejsi
- Lv.30

- Dal poděkování: 82 poděkování
- Dostal poděkování: 136 poděkování
jop jenže tie moby mají možno 1 % šanci na stun .. čili šance beztak dost malá ..YzzY píše:U těch mobů se to dá vysvětlil. Máš 90% ochranu na stun, když je tam xxx nestvůr tak každá má 10%,a aby se aspon jedna z té hromady netrefila je hodně velký štěstí
-
Leggy
- Lv.7

- Dal poděkování: 1 poděkování
Nepomaha ani to s tou inou vecou + stit .... A vo valke je to hodne znat. Tak teraz si kladiem otazku aky ma vobec vyznam ten antistun, ked vobec nerobi to čo by mal. Dal by som ho na 100% a bol by pokoj.
- thomas9
- Lv.29

- Dal poděkování: 66 poděkování
- Dostal poděkování: 50 poděkování
Leggy píše:Nepomaha ani to s tou inou vecou + stit .... A vo valke je to hodne znat. Tak teraz si kladiem otazku aky ma vobec vyznam ten antistun, ked vobec nerobi to čo by mal. Dal by som ho na 100% a bol by pokoj.
to by pak nebolo ono
-
EnsexSaman
- Lv.22

- Dal poděkování: 26 poděkování
- Dostal poděkování: 19 poděkování